Бързи здравословни въпроси и отговори – 3

• 114 520
  • 741
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Благодаря ви,Генкова аз не съм задала въпроса правилно. Извинявам се. 
Малкия е прегнакнал, бяхме на лекар, но не казаха нищо. Гърлото му е спокойно. Какво трябва да му давам?

# 691
Благодаря ви,Генкова аз не съм задала въпроса правилно. Извинявам се. 
Малкия е прегнакнал, бяхме на лекар, но не казаха нищо. Гърлото му е спокойно. Какво трябва да му давам?

Хомеовокс - 3*2 таблетки.
На дете не се дава на всеки час според нашата хомеопатка.  Peace
Още на следващия ден трябва да имате подобрение.

# 692
  • София
Не зная дали въпросът ми е за тази тема, но да си кажа. Направих си кръвни изследвания и се оказа, че имам доста висок холестерол, извън референтните стойности.Това си е за притеснение, а нямам никакви оплаквания.
Вече намалявам рафинирана захар и изделията с нея, сол. През деня изкарвам на плодове и мин. вода.
Но ....висок холестерол! Дайте ми някакви изпитани хран.режими. ЛЛ нищо не ми каза, само ограничаване на вече посочените продукти.

# 693
  • София
При висок холестерол се препоръчват полезни мазнини от риба-сьомга, скумрия и Омега 3 под формата на глобули.

# 694
При висок холестерол се препоръчват полезни мазнини от риба-сьомга, скумрия и Омега 3 под формата на глобули.
Плюс спиране на алкохол и цигари.
Пектинът е полезен.

# 695
  • София
Плюс спиране на алкохол и цигари.
Пектинът е полезен.
Благодаря ви! Алкохол и цигари не употребявам, но пектин ще си взема и слагам в кисело мляко.Предполагам на 1ч.ч. е достатъчна 1ч. лъжица?

# 696
Махна се с тези лепенки преди време, но пак се появи на същото място и затова питам дали няма и някакъв друг начин.

# 697
Махна се с тези лепенки преди време, но пак се появи на същото място и затова питам дали няма и някакъв друг начин.
Личната лекарка препоръча на мъжа ми - пчелен клей. Малко парченце се намачква с ръка, докато стане като пластелин. Вечерно време се поставя върху кокошия трън и се слага лепенка за мазоли и чорап. Той си слагаше 7-8 дни и кокошият трън му падна направо с корена.

# 698
Скрит текст:
Личната лекарка препоръча на мъжа ми - пчелен клей. Малко парченце се намачква с ръка, докато стане като пластелин. Вечерно време се поставя върху кокошия трън и се слага лепенка за мазоли и чорап. Той си слагаше 7-8 дни и кокошият трън му падна направо с корена.
monamour, ще пробваме и по този начин  Hug  Явно корена е останал и затова се появява пак на същото място.

Последна редакция: пн, 31 окт 2016, 17:17 от *Avalon*

# 699
Здравейте, имам въпрос относно резултатите от микробиология на вагинален секрет. Ето ги и тях:
ПОСЯВКА : УМЕРЕНО C. ALBICANS. ПРЕПАРАТ : C. ALBICANS; МНОГО ЛЕВКОЦИТИ; МАСОВО ЛАКТОБАЦИЛИ; МНОГО ПЕК.
Бременна съм, преди около 2 месеца си правих пак микробиология, но тогава имаше само дрожди кандида и ми казаха, че мога да изчакам. Следващия ми преглед е почти след месец и се колебая дали да търся консултация по-скоро. Благодаря  bouquet

# 700
След няколко дни следва да направят операция на баща ми в София, в "Пирогов".
За целта се иска някой от близките да дари кръв, не ми е проблем, ще го направя.
По-скоро ме интересува, някой знае ли дали непременно трябва да дам кръв в "Пирогов",
или може в града по местоживеене?

# 701
След няколко дни следва да направят операция на баща ми в София, в "Пирогов".
За целта се иска някой от близките да дари кръв, не ми е проблем, ще го направя.
По-скоро ме интересува, някой знае ли дали непременно трябва да дам кръв в "Пирогов",
или може в града по местоживеене?

Мисля, че може по местоживеене и се казва за кого, но в центъра за даряване ще ти обяснят. Пред центровете има много цигани, които предлагат да дарят кръв срещу пари.

# 702
Два пъти сме давали кръв за операция в софийски болници и двата пъти ни обясниха, че това трябва да стане в София. Съветвам Ви да попитате в Пирогов дали има такова изискване.

# 703
И майка ми като я оперираха в София искаха кръвта да се даде там, в техния център  Peace

# 704
За по-сигурно ще се обадя да питам. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт