Дългото чакане след трансфер 52

• 61 942
  • 782
  •   1
Отговори
# 720
Няма защо Стела Hug Може да се разровиш по-задълбочено в мрежата все ще има информация за твоя проблем поне из чужди публикации Wink Аз много отгоре хвърлих поглед.
Успех на всички момичета Praynig Оставам да ви следя само, защото съм в принудителна почивка Confused

# 721
Момичета, аз бях до тук. Cry Дойде си ми нормален цикъл накрая, три дена ме мъчи едно мръсно кафяво зацапване  с болки ниско долу.  Tired толкова се надявах да е на добре.....но не е било Cry
 Желая от все сърце + на всички чакащи Praynig
 И честито на всички бъдещи мами  Hug

# 722
Момичета, аз бях до тук. Cry Дойде си ми нормален цикъл накрая, три дена ме мъчи едно мръсно кафяво зацапване  с болки ниско долу.  Tired толкова се надявах да е на добре.....но не е било Cry
 Желая от все сърце + на всички чакащи Praynig
 И честито на всички бъдещи мами  Hug
Съжалявам Мария,
Почини си, идете на почивка и после ще решите как ще продължите.

# 723
Съжалявам Мария. Надявам се, да откриете причината, премахнете и да се радвате на своя рожба. Желая ти го от все сърце. И аз съм с 3 опита вече зад гърба си и те разбирам прекрасно как се чувстваш. Горе главата.  Hug Peace

# 724
  • София
Съжалявам Мария  Hug
Потъгувай, но не се тормози много - следващия път ще е твоя  bouquet

# 725
  • София
Съжалявам, Мария.  Hug Кураж и сили ти пожелавам. Починете си, опитай да се успокоиш и на есен наново.

# 726
Много съжалявам, Мария!
Хайде, следващият път ще е нашият!  Hug
Пожелавам го от все сърце  bouquet

# 727
Oх, и аз имам на моменти такива едни спазми , все едно ще ми идва цикъл, а съм 4-ти ден след трансфер...  Tired

Аз имам 2 питания.
Едното е за въздържанието след трансфера. Twisted Evil
 На мен понеже изобщо не ми е до това и не съм се сетила да питам док, а мъжът ми го досрамяло... И аз се разрових и установих , че е 3 месеца- тоест до 3ти месец при бременност. Peace
Той нещо не ми повярва !  Crossing Arms

И другото - от началото на стимуацията нон-стоп до този момент имам страхотни болки в гърдите ! Настрани не се спи...нещо все ги натискам... ужасно неприятно. От банелите на сутиените ме боли повече. Tired Чак до подмишниците ,... Confused
Вие насите ли спортни сутиени- от тези като потничета с чашка - не мога да сложа нормален сутиен с банел.
И ако носите - от къде ги купувате , понеже не мога да намеря бежов, телесен цвят или чисто черен. По-скоро виждам потничета за фитнес.

bouquet

# 728
Oх, и аз имам на моменти такива едни спазми , все едно ще ми идва цикъл, а съм 4-ти ден след трансфер...  Tired

Аз имам 2 питания.
Едното е за въздържанието след трансфера. Twisted Evil
 На мен понеже изобщо не ми е до това и не съм се сетила да питам док, а мъжът ми го досрамяло... И аз се разрових и установих , че е 3 месеца- тоест до 3ти месец при бременност. Peace
Той нещо не ми повярва !  Crossing Arms

И другото - от началото на стимуацията нон-стоп до този момент имам страхотни болки в гърдите ! Настрани не се спи...нещо все ги натискам... ужасно неприятно. От банелите на сутиените ме боли повече. Tired Чак до подмишниците ,... Confused
Вие насите ли спортни сутиени- от тези като потничета с чашка - не мога да сложа нормален сутиен с банел.
И ако носите - от къде ги купувате , понеже не мога да намеря бежов, телесен цвят или чисто черен. По-скоро виждам потничета за фитнес.

bouquet

Здравей,
За въздържанието го препоръчват до теста, след това е много индивидуално.
А гърдите ще са така, при евентуална бременност до към 4 м, а при много мами продължава до раждането , а и по време на кърменето.

# 729
  • София
Мая, аз имах същите болки и придърпвания. Дори ме болеше сериозно от време на време , а на 6 ден от трансфера бях сигурна, че е цикъл. Вечерта имах 3-4 силни болки. И се оказаха бременни симптоми.

Гърдите и мен ме стягат, сега още повече и идния месец ще ходя на мамолог. Но е нормално да е така, особено след стимулацията и хапчетата. Може да си ги погледнеш след теста за твое успокоение. Аз ходя със спортни сутиени вкъщи и с тях спя, дори ако блузата ми го позволява съм и с тях през деня. Много са ми удобни. Взимала съм ги от всякакви магазини за бельо и в Джъмбо също има. Simple Smile

Стискам ти палци болките ти да са като моите.  Hug

Аз да се похваля: пред на прегледа при Сигродов видях най-прекрасната точка на света. Heart Eyes Моето шушу. Док е доволен от него за момента и ще се видим пак на 12 септември.
 Hug за всички.

# 730

Аз да се похваля: пред на прегледа при Сигродов видях най-прекрасната точка на света. Heart Eyes Моето шушу. Док е доволен от него за момента и ще се видим пак на 12 септември.
 Hug за всички.

Люксен супер  Hug лека бременност до края!

Maya Bee  Simple Smile ако се е захванало нещо, болките няма да минат скоро, даже се засилват!

За секса е много индивидуално, на мен ми каза, че спокойно мога да имам контакти, лека гимнастика мога да правя, да се къпя в морето!
Аз все още си нося старите сутиени, въпреки, че ми отесняха  Grinning моите гърди, колкото са големи, още по-големи станаха Shocked Ще трябва да се поразходя из магазините да взема нещо ново.

# 731
Мерси, Люксен, ще мина през Джъмбо  и лека бременност !

bouquet

Мерси и на другите - мисля да поддържам версията за 3-те месеца ! Outta Joint Laughing
 bouquet

# 732
И аз бях така. Купих си сутиени от HM, доволна съм.

# 733
  • гр.София
Момичета как сте с храната? Аз, само като се досетя за някои храни и ми се гади. Днес си взех един сладолед и сега съм като болна. Ужасно се чувствам, тежко ми е, гади ми се, киселини. Онзи ден с моркови и грозде по същия начин. Страх ме е да хапна каквото и да било. Задържам вода.

И аз в първите месеци нямах апетит. Хапавах едва-едва. ММ се беше притеснил, но д-р Михова го успокои, че е нормално и не съм болна, а бременна Simple Smile

# 734
Ех, и аз да нямах апетит Mr. Green Ама пусто, като прахосмукачка бях!

Общи условия

Активация на акаунт