Дългото чакане след трансфер 52

• 61 190
  • 782
  •   1
Отговори
# 465
Момичета, пускам инфо за теста за ембриотоксини  http://reproinova.com/%D0%B4%D0%B5%D0%B9%D0%BD%D0%BE%D1%81%D1%82 … 0%B5%D1%81%D1%82/

Фиоре, палчета за теб  Hug

Веси, страхотна изненада и новина  Hug успешна бременност до финал  Praynig Heart Eyes

# 466
  • София/Севлиево
Веси,много се радвам за теб.Нека всичко е наред.Аз ще си почина малко от лекарства и стимулации и след 6-12 месеца ще опитам отново.Док може да поиска пак след три месеца,но този път няма да бързам.Мисля си,че ще е добре малко да си разтоваря организма от всичко.Сега търсим причината,довела ме до тук.Ще ми се да е било заради това,че бебетата са били повече и съм оптимист,че когато е едно с правилната терапия ще има щастлив финал и за мен.
Успех на всички чакащи,на тези които не успяха не губете вяра и се заредете с търпение,хубавите неща нали ставали бавно  Hug

# 467
  • София
Магнетична, благодаря за линка. Аз убих моите мишки. От 10 : 1 стана морула. Другите нищо. Какато казах на доцента: Убих си мишчиците, горките те попаднали на мен. Признавам, че това изследване ми беше най-неприятно като резултат.

# 468
Магнетична, благодаря за линка. Аз убих моите мишки. От 10 : 1 стана морула. Другите нищо. Какато казах на доцента: Убих си мишчиците, горките те попаднали на мен. Признавам, че това изследване ми беше най-неприятно като резултат.

Моето беше отрицателно, но грам не съжалявам че го направих  Rolling Eyes

Люксен, важното е че сега топлиш шушулките  Hug

# 469
  • София/Севлиево
Извинявам се за отклонението,но този тест за ембриотоксини ,след като и след двата трансфера забременях,дали е подходящ за мен?

# 470
Извинявам се за отклонението,но този тест за ембриотоксини ,след като и след двата трансфера забременях,дали е подходящ за мен?

От това което си спомням като инфо, мисля че на по-късен етап няма как да прекрати бременност, ако имаш от тези токсини, защото организма ти ги излъчва непрекъснато и премахва още в начален стадий оплодената яйцеклетка  Thinking Обаче не съм на 100% сигурна, но ако решиш винаги можеш да направиш консулт с доцент Русев и повярвай ми ще останеш супер доволна.Няма и минута да те претупа  Hug

# 471
Момичета, пускам инфо за теста за ембриотоксини  http://reproinova.com/%D0%B4%D0%B5%D0%B9%D0%BD%D0%BE%D1%81%D1%82 … 0%B5%D1%81%D1%82/

Фиоре, палчета за теб  Hug

Веси, страхотна изненада и новина  Hug успешна бременност до финал  Praynig Heart Eyes

Магнетична, благо Даря  Hug

Фиоре, успех ти желая  Heart Eyes

Весиии, благословена си, нека е всичко е наред до края  Hug
п.с. даваш ми идея  Mr. Green

# 472
Момичета, палчетата и прашеца ви наистина работят, при мен се случи някаква магия и снощи си видях резултата - 581 ..... Blush Много ме е страх дори да говоря за това, не мога да повярвам, ужасно съм притеснена, но и толкова  ми олекна.
Благодаря ви,  Gia_, Магнетична, Люксен, Мистика, beby, и на всички момичета, които изпращате своите положителни  мисли и кураж!  Hug bouquet Трябват ми още повече вече, толкова неща ми се въртят в главата, от три нощи не мога да спя, но само всичко да е наред, другото са бели кахъри.
Мисля в събота да повторя теста, за да може ММ да ме закара, защото вчера изживях огромен кошмар с градски транспорт и не ми се ходи утре с рейсове.
А днес ще направя един Шуър чек, че иначе ми е много абстрактно, все си мисля, че е някаква грешка  Simple Smile
Веси, невероятна новина, дано всичко да върви така леко и гладко, докато се гушнете с бебко Simple Smile

Люксен, как си ти? Да ти кажа и аз, ПМС си имам, болки и напрежение долу също, така че давай смело и стискам палците и аз за теб  Hug

# 473
Тихичко честито Simple Smile  Hug

# 474
Браво, Фиоре, прашеца май е помогнал, ще видим сега дали си хванала и ти близнаците. Grinning
А тези, които са след неуспех, особено ако са имали стимулация, не се предавайте, а действайте. Виждате, че примери има. Wink

# 475
Фиоре ,честито ... Много лека,безпроблемна и щастлива бременност и здраво бебче на термин  Hug bouquet Hug

# 476
Браво Фиоре,  Hug  Лека и безпроблемна до термин  Hug Praynig Heart Eyes

Освен Люксен, кой чакаме друг скоро за тест  Thinking

# 477
Браво, Фиоре! Стиснати палци на Люксен за утре.

На мен днес сефте не ми е лошо и се филмирах пак. Като ми е лошо, лошо. Като не, пак лошо. Луда работа.

# 478
  • София
Браво, Фиоре Hug Hug Hug Помня колко беше притенснея при трансфера и беше скептична за успеха, а какво стана bouquet Дано всичко да се развива както трябва Praynig

# 479
  • София
Честито Фиоре  Hug

Момичета, благодаря ви за милите думи. Аз все още не мога да повярвам, но исках да ви пиша, за да не се отчайват тези от вас с неуспехите, ами да продължават да действат. При нас шанса за естествено забременяване се води под 10% и все пак стана и то в момент, в който просто не мислехме за това. Кръвен не мисля да пускам, само излишно ще се филмирам.

Общи условия

Активация на акаунт