Искам да кажа ... (83)

• 63 430
  • 752
  •   1
Отговори
# 690
Има значение как е настроена навигацията,  да търси най-пряк път, и т.н.
Преди 2г ще ходим от Елена до Къпиновски манастир. Като ни заби в едно село през което сола не е минавала сигурно 20г в тези улички. И после ни вкара в една гора...пълна тъмница там, само трупи подготвени за камионите. Накрая показва 2км, но стигнахме до срутен мост и се отказахме.
Трябвало да тръгнем в обратна посока, пътят бил малко по-дълъг, но перфектен.
Вие сте били баш като във вица:

"Седят две баби на пейка до селския Хоремаг. Изведнъж луксозен джип профучава край тях, завива в ляво по задънената уличка и пада в дерето.
Едната баба казва на другата: "Гицке, те ти още един с жипиес"

# 691
Алечка, добри са нефролозите в Александровска - Димитров, Паскалев, Генов май не работи вече там, на сайта на болницата може да видиш как да запишеш консултация.
А тая малка ага, дето си хванала в кадър, страшно ме развесели - и стойката му е тежка, тежка, че и крак заметнал. Хем е сладко, защото е дете, хем ще стане такава гад, от която тръпки да те побият.

# 692
Янечек, благодаря  Hug Иначе снимката е случайна, от нета, но султанчето, което видях, беше облечено по абсолютно същия начин. Но беше по-сладко - тантуресто и по-светло.

# 693
А аз реших, че точно това човече е кръстосало улиците на Търново с везаните си пантофки. Като малкия Мук е  Simple Smile

# 694
  • Sofia
Искам да кажа,че котката ми се изтупа от втория етаж кат' брашнян чувал  Shocked ooooh! Hug.Добре,че я чух и тичах да я спасявам...умряла от страх,дебелата ми сърничка тя  Blush.Опитва се да прескочи един перваз на прозореца и бум-на земята  ooooh!.Нищо й няма,де,не й е за сефте,ама все не й е достатъчно Crossing Arms.Седи долу пред вратата и чака да я прибера,хем гузна,хем умряла от страх. И аз умирам от страх да не въсне нанякъде, ако не я чуя да пада  Confused
Алечка,...това сюнетът явно си е сериозна работа  Rolling Eyes
Янечек, на круиз ще дойдеш ли? Снимков отчет? Flutter

# 695
Фейсбук ми напомня за злото същество, което беше мое коте, но ме мразеше и хапеше до кръв.

https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/fr/cp0/e15/q65/138 … a&oe=5816A7D5

А гледах снимките на един познат фотограф и ей тоя малчо е бил главно действащо лице в сватбата на стопаните си. Какъв е нагизден само!!!😂

https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/t31.0-8/fr/cp0/e15/q65/1364 … ?efg=eyJpIjoidCJ9

Моята петък вечер изглежда така:

https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/fr/cp0/e15/q65/136 … 8&oe=582852C9

# 696
Мен няма ли да ме вземете, бре, дами. Четох как се прави шкембе чорба и пача. До тръгването ще оттрениррам с готвенето. ще ви гледам като писани яйца. Някой чувал ли е за hover board  newsm78. Гледах ги до сега. Три модела има с различни инчове на колелата. някой да ме ориентира newsm78, и с радио да бъде, каза детето. Десет инчовите, най - ми се вързаха на погледа.

# 697
Много ти е хубаво жилището, Захир! И уютно и модерно.

# 698
Сандо, мой познат продава такива, мога да го разпитам. Колко голяма ти беше дъщерята?

# 699
Аз направо си прося покана за тур из него. Whistling Hug

# 700
Ама идвайте, аз от кога ви каня!!!

Не е много модерно, исках да има уют к топлина. Сама мислех всичко и е доста бюджетно, но си го харесвам. Чувствам го като дом!

Ахаха а на тази крупна квадратура, тура ще е едно завъртане около остта на всеки присъстващ, но това упражнение трябва да се направи преди винената почерпка, че..нали!😂 Иначе е маломерен тристаен, две спални, трапезария с кухня и тераса.

# 701
Същото забелязах и аз. Поздравления за вкуса! И наздраве с бялото вино.
Аз тази вечер ще нАправя изключение и ще опитам сухото си Мартини.

Аз направо си прося покана за тур из него. Whistling Hug
И аз!!
Обожавам да гледам домове и наредби.

Алечка, точно такива са децата на арабите и индийците по празници.

# 702
Сандо, мой познат продава такива, мога да го разпитам. Колко голяма ти беше дъщерята?
на 11 ще стане. Захирче, пиралня ли виждам под фурната, хохохо, хот пойнт по дръжката ми се вижда newsm62

# 703
Таман си е апартамента! Аз като кажа на колежките, че като включа прахосмукачката в хола чистя целият апартамент ме гледаха в потрес Crazy но на мен ми е удобно и функционално! Нямам 3-4-5 деца като повечето от тях и само да бърша прах не ми се нрави Simple Smile

# 704
Сандо, човече...кво е тва набито око...?! Пералня. Просто размерите бяха толкова малки, че в чудо се видях кое къде да тикна. Сто пъти чертах, мерих, да нагодя. Пералнята е Hotpoint Ariaton wml 830, ако не си мернал и малкия надпис 😂 с това зрение. За 8кила е, което е иронично, понеже така се случи, че сега живея сама..тук де когато съм.

https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/fr/cp0/e15/q65/136 … e&oe=585D3F66
 Обаче тук не се вижда добре кухнята, ама на две вина ме мързи да снимам пак.
И аз така чистя...в едната стая включвам прахосмукачката и се развъртам из целия апартамент

Общи условия

Активация на акаунт