Искам да кажа ... (83)

• 63 481
  • 752
  •   1
Отговори
# 165

Благодаря, че попита  Heart Eyes

Скрит текст:
Добре е, тя всъщност след като я прибрахме от Плевен не е имало проблеми.
Вчера освен личната лекарка, по случайност се срещнах и с друга докторка (невролог), на която имам вяра и склоних да ѝ взема билкови таблетки. На нея ѝ казах, че таблетките са против кошмари, но трябва и тя само да се бори със страховете  Laughing
Странна възраст е. Още са малки и може да ги излъжеш за това-онова, но и достатъчно големи, за да разбират от доста неща.
Сутринта, каза че ще се обади на баба си и ще се разберат да отидат пак при нея. Довечера след работа ще видя какво е станало   Peace

Често ли гостува при баба си и с желание ли ходи? А страховете само при баба и ли се появяват?

# 166
  • София
Помъквам целия гардероб в един доста голям куфар плюс един нормален. Все пак отиваме и на планина, и на море, така че да има. Отделно нося чанта само с обувки и чанта само с връхни дрехи. А и няма начин да пера дрехи по време на почивката. Най-много да изгладя туй-онуй.

# 167
Истерията ме хваща само докато ви чета, ако го видя всичкия този багаж на живо може и да припадна  Laughing

Така си мислиш  Laughing, може и малко да ти се струва, но ще говорим като се появят бебоците  Heart Eyes

Защо ме кълнеш?  Laughing
Колко пък багаж се мъкне с бебе? Памперси, бодита, биберон, шишета...? Всъщност, не, не ми обяснявай, защото усещам, че отговорът няма да ми хареса. Grinning

# 168
  • София
Антигонче, искрено ме разсмя.  Joy  Hug И аз ще ти спестя отговора, за да стигнеш сама до него.

# 169
  • Бургас
Най-лесен ми е багажа за голямста ми дъщеря. Две рокли с Елза и няколко чифта гащи , разбира се пак с нея Simple Smile Гледам да нося много малко багаж. Щото после ме мързи да ги пера и подреждам по гардеробите Embarassed

# 170
Кате

Скрит текст:
Ходят основно пролетната и лятната ваканция. Зимните месеци само минаваме от там за през деня. Нашите обикновено зимата стоят на село. Последната случка (и най-сериозната) е свързана с филм на ужасите, който са гледали там с едната братовчедка. В началото на юни месец. Затова и изпитва страх в апартамента.

# 171
Аз най-обичам да пътувам от тук за Бг или другаде в Европа. Празни куфари почти, но на връщане е ад Simple Smile. На почивка ходя с малко багаж. Ако нещо не съм взела и ми потрябва го купувам. Просто имам кошмарен спомен от детството с хиляди куфари и изнервен мъкнещ баща Simple Smile.

По-различно е ако се ходи на диво място без магазини и аптеки разбира се или на къмпинг, тогава се помъква всичко.

# 172
Ужасни сте, да знаете! Тържествено ви обещавам, че забременея ли ще съм като гербова марка за вас и няма да ви оставя миг покой. А като родя ще ви докарам до състояние да си спрете интернета, да напуснете цивилизацията и да отброявате 18 години когато вече ще е безопасно да се появите. Naughty

# 173
Антиогона, човек и добре да живее, в някакъв момент се появява дете Simple Smile

# 174
Антиогона, човек и добре да живее, в някакъв момент се появява дете Simple Smile

Не, не, при мен проблемът е, че човек и добре да живее, в някакъв момент трябва да мъкне багаж.

# 175
Нямам проблем да мъкна багаж, стига да го мъкна към хубаво място.

# 176
Какво толкова влачите?
Аз за по-дълга почивка освен всички дрехи и прочее си вземам сешоар, който почти не ползвам, ютия - на повечето места ютиите са залепени и въобще не могат да гладят, освен големите и важни неща, много дреболии вземам - пемза за пети дори, крем за пети, маска за лице, лакове, но почти не се лакирам, защото копая и строя замъци наравно със сина ми и лака пада още първия ден и куп такива неща, които ги мисля, събирам, пъхам по чантите, след това дори не вадя повечето от тях.
Маратонките, джапанките, чехлите, сандалите са си една чанта багаж.
На сина ми джунджурийте са също една раница - карти и всевъзможни занимавки си взема.
Затова казах, че обичам изненадващите пътувания, защото за 15 минути, каквото съм сложила това е и съм щастлива и не робувам на вещи, които "съм забравила" и може да ми потрябват  Simple Smile

Антигона, за твоя случай, ще изровя списъка  Laughing Всяка година две седмици преди отпуската си отварях файла със списъка, който допълвах и след това изпълнявах чинно, той се променя с възрастта на детето Crazy

# 177
Ха ха Антигона Simple Smile. Както е тръгнало може още да сме тук и да ти гледаме сеира  Hug.

# 178
Руми, ще се успокои детето Hug Най-вероятно свързва мястото с преживелия ужас.
Синът ми беше около 6 годишен, когато започна да изпитва неистов страх от изгасен телевизор или тъмен монитор на компютъра.Изминаха няколко години и всичко се нормализира, изживя го, порасна ...

# 179
Антигонче, искрено ме разсмя.  Joy  Hug И аз ще ти спестя отговора, за да стигнеш сама до него.

Нали, дружка ни е тя, пък и  е умно момиче   Wink
Да вземем да и сейфнем този пост нейде   Laughing

Не те кълна, знаеш, че ти се радвам  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт