Искам да кажа ... (83)

• 63 604
  • 752
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Сандо, жив и здрав да си!  Grinning
Мъже лъвове не обичам. Аз съм лъв също, но не мелям с мъжките индивиди от зодията. Присъстващите правят изключение.  Wink

Захир, всеки път показваш страхотни снимки.  Hug

Крис, не си спомням разговора за дрес кода по хотелите, но по-вероятно е да съм се възмущавала, отколкото да не съм вярвала.  Laughing Ние също имахме "щастието" да попаднем на изисквания за облекло в хотели, но нищо кой знае колко драстично. Иначе си е въпрос на култура когато си на море да не се изтъпанчиш по бански на масата, защото има доста такива, особено сред жените. Увиват един шал около кръста и бам на масата. А, то и мъже голи до кръста има, което си е гадно.
По едно време бях на косъм да резервирам круиз, но им теглих една майна заради изискванията за официални рокли и т.н.

# 256
Днес тук е последен учебен ден. Въпреки, че тук не е прието, децата си поискаха по един букет за класните и им набрах градински цветя. Успях да резервирам и зимната ваканция. Много ми е хубаво днес. Гмуркам се сред куфарите, дано успея до обяд.

# 257
Аз лятото се потрисам от виснали, космясали мъжки шкембаци, които са навсякъде-по улиците, в магазина, на кафето и т.н. Не мога да проумея толкова ли е трудоемко да си метнеш един потник отгоре Tired
Имам един комшия, който ако е облечен не мога да го позная, виж гол до кръста го разпознавам в далечината Rolling Eyes

# 258
И аз не го разбирам това с ходенето гол до кръста, нито пък разбирам жените с поли или къси панталони, които не покриват задните им част, пък дори и перфектно изглеждащи да са.

# 259
  • София
Имам един комшия, който ако е облечен не мога да го позная, виж гол до кръста го разпознавам в далечината Rolling Eyes
И аз така с един мой съсед. Мога да го позная от 200 м по обилната растителност на гърба.  Mr. Green

# 260
По едно време бях на косъм да резервирам круиз, но им теглих една майна заради изискванията за официални рокли и т.н.

Този разговор го помня. Тогава разбрах, че за круизите има капитанска вечер с дрескод.
Отпадна ми като дестинация. На този етап мъжът ми категорично не желае да се костюмира по такъв повод  Mr. Green

Сандо, честит рожден ден. Да си жив и здрав bouquet

Баща ми също е рожденик днес. Да ми е жив и здрав  Heart Eyes

Марипоса, тези хартиени торти хич не ми допадат. Може да пъхнеш вътре дребна играчка. Децата се радват  Peace

# 261
Добро утро!
Много, много сте писали!
Може и да забравя нещо, но почвам!
Евил, приятно да си изкарате и после снимки да покажеш. Много искам да ида във Флоренция аз.
Захир, не снимки, а картички!
Сандо- ЧРД. Весело изкарване ти пожелавам и една пералня за подарък да получиш! Ти, ще я оцениш!
Руми, и на твоя баща- чрд!
Марипоса, не знам какви са ти изискванията, но в Лидл има големи пакети вътре с малки пакетчета желирани мечета, балончета, свирки. Нещо символично. И моя син не яде торта, но за рождения му ден има. Иначе за училище си пожела мъфини. Даже и директора се облажи.
На круиз не бих отишла в близко време. Не ме влече.
Днес си чакам пратки за детската стая и нямам търпение.

# 262
Честит рожден ден, Сандо! Жив и здрав!
Пак ви изпуснах, но наваксах.
От днес съм на розови хапченца. Добре е.

# 263
Ванини  Hug
Сандоканчев, честит рожден ден!

Руми, да е жив и здрав татко ти  Hug

Ивъл, незабравимо да си изкарате в Рим!

Захир, много красиви снимки  Heart Eyes

Моята приятелка ще ходят на круиз за медения месец и вчера обикаляхме да търсим бели дрехи за нея и за мъжа и, щяло да има бяла вечер  Crazy Не е за всеки тази работа, но кой каквото го влече.

Хора по без дрехи приемам само на плажа. Потрисам когато видя гол мъжки щкембак да се клати...

# 264
Руми, ЧРД и на татко ти! Здраве му желая  Grinning
Мъж ми абсурд да се костюмира, мрази костюмите Crazy

# 265
Сбъдваща, теб те забравих! bouquet
Честита ви ваканция! Спомням си как преди първия учебен ден дядо пристигаше от село с всичките хризантеми от градината. И си ги поделяме с брат ми. А сега- кошници, букети от изкуствени цветя и забучени шоколадови бонбони. Tired

# 266
  • някъде ... тук ...
Ванини, какво значи "розови хапченца"  Rolling Eyes

Руми, честит ви рожденик!

На круиз сме се заканили да ходим, когато се пенсионираме, ако изобщо се, де Crazy
Тъй де - като по немските романтични филми Laughing

# 267
Ванини, минаха ли изследванията на очите? Hug
Розовите хапченца невролог ли ти ги изписа?

# 268
Честит рожден ден, Сандо! Жив и здрав да си и все така духовит Simple Smile
Руми и на вас честит празник!
Брейй, къде ги заглеждате тия мъже с шкембаци... Аз никога не се заглеждам в другите мъже  Mr. Green
Майтап да става и на мен ми прави впечатление, че хората отново започнаха да се отпускат да ходят голи до кръста, не е особено приятна гледката  Sick

# 269
Радвам се, че ви харесват снимките. Обичам да снимам и после да се заигравам с Instragram.

Круиз ми е мечта от дълго време, но съм чувала, че си струва ако е висок клас, т.е нискотарифните, каквито аз гледам не са вариант. А високия клас не са ми по джоба все още. Иначе.. мечтая за един средиземноморски, аз съм такава кифла, че в балната си рокля ще се натикам. Ще вечерям с Капитана и който друг иска  Hug Само да съм на кораб, да пътувам и да си сбъдна мечтата!!

Общи условия

Активация на акаунт