Истанбул [тема 40]

• 116 045
  • 749
  •   1
Отговори
# 105
Мимии и Ду вече са там. Приятно прекарване, момичета!!!

Така им завиждаааам Simple Smile

# 106
Neolita- фуникуляра работи с работното време на градския транспорт (поне така си мисля), аз най-късно съм го ползвала около 21:30 ч. Извинявай, че ти се бъркам, но не мога да разбера защо избра да пътуваш с агенция. Първо изяждат част от времето с разни спиранки и второ спят в Лалели (на тези пари можеш да си намериш невероятен хотел с перфектна локация, а пък за останалото смятам, че познаваш града по- добре от всеки гид на родните тур. оператори.

Последна редакция: чт, 25 авг 2016, 16:01 от didimitrowa

# 107
Фуникулярът работи с нормално работно време, но не се знае докога, тъй като в Кабаташ вече започна строежа на "Чайката". Иначе и аз се учудих за пътуването с агенция. В момента има толкова изгодни оферти в booking.com...

# 108
Категорично решението за агенцията не е мое.  Laughing
Аз до сега никога не съм била с агенция и съм сигурна, че ще имаме не малко ядове заради това. От сега знам, че най-ще ме е яд за изгубеното време.  Сега се и оказа, че екскурзията на Запрянов няма да се състои и заминаваме с Караджъ за две нощувки, които наистина не знам, за кое ще стигнат.
Ще се опитам да направя малка революция, още не сме платили и има време, но едва ли ще ми мине номера.
За фуникуляра питах точно, защото bialk писа за Чайката. 

# 109
Неолита, категорично никаква агенция не ползвай!
Дай пример на майка ти с нас. Simple Smile

Истанбул е супер спокоен в момента. Улиците не са пусти.
Туристи няма много, но местните са в изобилие навсякъде.
Хотели има на неприлично добра цена.

# 110
Ами вчера докато се прибера от работа, екскурзията вече беше напълно платена така, че революцията ми беше напълно осуетена!
Слава Богу, от всички допълнителни "екстри" е записала само "Нощен Истанбул", спестила ни е разходка с корабче за 30лв.....  ooooh!

# 111
Започна предаването на живо по откриването на моста Султан Явуз Селим и магистралата Северна Мармара. Може да го проследите оттук. Официалната част ще започне в 16.00 часа.

# 112
  • България, София
Мими, благодаря, че споделяш информация и ни успокояваш. Не се притеснявам толкова, че е опасно в града, колкото ме е страх да не са потискащи опустелите любими наши места. Слава Богу, явно не е съвсем така  Hug
Пожелавам хубаво да си изкарате и после да не забравите да ни зарадвате с дълги постове  Hug

Неолита, и на вас хубаво изкарване пожелавам. С агенция, без агенция, важното е, че ще пътувате натам  Heart Eyes

Биалк, впечатляващи снимки. Благодаря!

# 113
Имам питане - кога горе-долу приключва стълпотворението от гастарбайтери по границите?

# 114
Имам питане - кога горе-долу приключва стълпотворението от гастарбайтери по границите?
Може би, до края на септември. Още повече, че от 12 септември започва Курбан байрама и движението по границите също ще е натоварено.

# 115

След 17.09.2016 година. Седмицата преди това е Курбан Байрама.

ПС - Писали ли сме по едно и също време.

# 116
Здравейте,моля за съвет за валутата.От тук ли да си купя турски лири или евра, които там да обменя?

# 117
  • Варна
Там където може си плащайте с карта.Ние ползваме дебитна ВИЗА.За дребни покупки , дюнери , пиш нужди , билетчета и т.н. е нужно да си носите лири.Разбира се за ''дълбок резерв '' и малко евро Simple Smile

# 118
Здравейте,моля за съвет за валутата.От тук ли да си купя турски лири или евра, които там да обменя?
Винаги обменям извесно количество лири, а където мога плащам с карта. Не разбирам за какво ви е това евро, че ако не го изхарчете да имате за другаде или защото му е фиксиран курса?  newsm78

# 119
Винаги обменям извесно количество лири, а където мога плащам с карта. Не разбирам за какво ви е това евро, че ако не го изхарчете да имате за другаде или защото му е фиксиран курса?  newsm78
За корабчетата по Босфора може да се плаща и в евро. Аз така направих. Защо? Не знам.

Общи условия

Активация на акаунт