Лакове за нокти -106

• 111 554
  • 731
  •   1
Отговори
# 270
  • Вестерос
Здравейте, страхотни маникюри сте показали! Аз имам въпрос относно Евелин 8 в 1. В упътването на български пише да се нанася 4 последователни дни, а с това на английски да се нанася 2 дни и на третия да се сваля. Кое е вярното?
английското много ясно! Някой беше им писал, че на бг е сгрешено, уж казаха, че ще го оправят

# 271
Благодаря ти за отговора. И аз така си помислих, но реших да питам. Използвах дълго време Микросел, ноктите ми се пооправиха, но спра ли да го ползвам дори за 3 дни и всичките се счупват. Надявам се Евелин 8 в 1 да помогне.

# 272
  • София
Благодаря, момичета  bouquet
Лакът е Cirque Hatch. Отгоре е двоен печат с Dixie Plates DP02:
https://www.dixiegirlxox.com/products/dixie-plate-02
Maрката е австралийска, имат дистрибутор за UK.
Ама наистина страхотно ти се е получило  Heart Eyes

# 273
Здравейте, страхотни маникюри сте показали! Аз имам въпрос относно Евелин 8 в 1. В упътването на български пише да се нанася 4 последователни дни, а с това на английски да се нанася 2 дни и на третия да се сваля. Кое е вярното?
На английски. Писах на вносителя преди време и казаха, че ще го редактират, но явно има от старите на пазара.

# 274
Аз сорях Евелина,сега само отвреме наврене си го слагам.Ноктите ми са все още мн здрави,досега такова нещо не е било.Нямам нито едим счупен.

# 275
  • Вестерос
Мисче и при мен е така  Laughing сега свършвам основата си на есенс и си търся друга

# 276
И аз си търся др. основа,ше вземя тооа на римел щом е железен😊А и лаковете им ме впечатлиха с издръбливостта си.

# 277
На мен Good to go ми размазваше декорациите, имаше и още нещо което не ми допадна, но съм забравила.
Пробвах гел топа на Ейвън вчера, на педикюра, хареса ми, но искам да видя на ръцете как ще се държи.
Наде, мраморният маникюр и на мен много ми хареса.

# 278
Да, слагам от 2 год. заздтавителя на SNB. А топа се е сгъстил и го разреждам с разредителя на Perfect. Ще си взема нов. Мисля, пак този. Нямам как да отделя 20 лв за топ сега Sad Този на Mesauda колко струва? Има ли отдръпване и стъклен блясък?

Момичета, пак разкошни маникюри Simple Smile Ивче, много свежо:)

# 279
  • При децата ми
в основата на есенс дали има формалдехид, на шишето не пише състав или поне не намирам, имате ли инфо? Или направо да заложа на снб основа?

Тифани, четох тук в някоя от темите, че базата на "Есенс" съдържа формалдехид. Аз поради тази причина не си купувам и "Евелин", ама на "Есенс" не знаех, че съдържа и си я купих. Crazy
Яд ме е, че не взех базата на "Катрис" миналия месец, когато беше промоцията с лак по избор. Вчера обаче се поправих, купих си топ лака на "Катрис", пак с избор на лак за 4, 95 лв. Simple Smile

Сега обаче нямам основа и се чудя коя да си купя!:crazy: Предложения? Simple Smile

Ивче и другите момичета, от къде ги вземате тези стикери? Хич не ми се поръчва от Интернет, предпочитам да е от магазин.

Miss Bingley, за база на "Римел" ли говориш?

# 280
  • Вестерос
Ясно, мерси Хриспи, няма да я купувам пАК, така че и аз си търся основа, ако някой предложи някоя, ако не май ще купя на сбн, джесика имат ли? Дали е формалдехид фрий  newsm78

# 281
  • София
За седмица отсъствие, сте изписали много малко Laughing Laughing

Миналата сряда сложих тези стикери с геометричен дизайн, много готино стоят. Heart Eyes

Страхотна си!  Heart Eyes

# 282
Скрит текст:

8-Free (Formaldehyde, Toluene, DBP, Formaldehyde resin, Camphor, Xylene, Ethyl tosylamide и Triphenyl phosphate)
SNB professional

5-Free (Formaldehyde, Dibutyl Phthalate (DBP) and Toluene, they are also free of Formaldehyde Resin and Camphor)
Zoya
Jessica
Faby
Catrice
Nubar
Deborah Lippman
Acquarelle (Water based)
Piggy Polish (Water based)
Chanel
Estee Lauder
Julep
LCN

4-Free (Formaldehyde, Dibutyl Phthalate, Toluene and Formaldehyde Resin)
Orly
RBL (Rescue Beauty Lounge)
SpaRitual
Color Club
Julep
MAC

3-Free (Formaldehyde, Dibutyl Phthalate (DBP) and Toluene)
a-England
BB Couture
Essie
Jordana
Manglaze
Milani
Wet N Wild
NK Nail Enamel
Sinful Colors
Pure Ice
FingerPaints
Spoiled (CVS brand by WnW)
Sation
OPI
China Glaze
Butter London
Sally Hansen
Lurdana
Picture Polish
Cult Nails **also camphor free[/center]
[/spoiler]

момичета, в първия пост Денси е обобщила кои марки без кои вредни съставки са  Peace

# 283
  • Вестерос
Да, но аз мислех, че е за самите лакове, а не и за основите  Blush Насочих се към Катрис  bouquet

# 284
  • София...........
Момичета, гледах и много ми харесва мирор(огледалния) ефекта, който се постига с пудрата, но навсякъде се говори за УВ топ лак. Може ли да се постигне с нормални лакове и топ лак или не?

Благодаря  bouquet  

Общи условия

Активация на акаунт