Лакове за нокти -106

• 111 519
  • 731
  •   1
Отговори
# 255
А основа слагала ли си? Такова нещо ми се получи с един заздравител, който сам по себе си е чудесен и в годност, обаче се оказа, че лакът някак се плъзга по него, още при нанасянето усетих, че нещо не е наред, но ме домързя да започна пак, затова продължих. На следващия ден направо се белеше на големи парчета.

# 256
Като стана дума- интересни са ми възстановителите с цвят на SNB. Имате ли мнение?

# 257
  • София
Намалили са доста лакове на НМ от 9 на 2 лв. Не че си струват и на толкова.

# 258
  • При децата ми
Един бърз въпрос: Някоя от вас ползвала ли е базата за нокти на "Аура"? Впечатления? И още нещо: "Римел" имат ли база?

# 259
  • София
А, да похваля гел топа на Римел! Железен, даже с кофти лак отдолу!

# 260
  • Пловдив
Аз само да кажа за формалдехида прочетох доста за него и за другите вредни съставки. Навсякъде, където разсъждават на тази тема казват, че е опасно при големи количества и че дори и за лакоманиаците, които се лакират всеки ден не би било вредно чак толкова. Единствено ако си изложен на това по цял ден тогава има вредни последствия, ако работиш в салон би трябвало да се замислиш. Та един път в седмицата, два пъти не мисля, че е кой знае какво. Аз се боря с отдръпването като първо разреждам Сеш и после нанасям хубаво дори малко по кожичките, задължително запечатвам свободния край и после бързо преди да е изсъхнал изчиствам с дървена клечка излишното. Също би станало да се лакира малко по навътре, а не близо до кожичките, а топа да се сложи близо до кожичките и не би трябвало вече да се отдръпва.

Аз дадох шанс на Еси Good to go, че тук много го хвалеха, но и от него съм разочарована. Напука ми се лака. В началото даже бях очарована, доста задоволителен блясък, не ми стана на черти, но ми напука на следващия ден лака. Та като свърша тези, които имам си се връщам на Сеш, пък дано да изкарат докато кърмя.

Последна редакция: ср, 10 авг 2016, 18:17 от UNynaeve

# 261
Аз съм си вярна на Пош Heart Eyes Good to go също съм ползвала доста опаковки и не съм имала напукване, хем е слаган на какви ли не лакове newsm78 Явно си е и до партиди за някои лакове, защото и при мен много хвалени продукти са ми правили проблеми понякога.

# 262
Въобще не ми харесва Good to go, дърпа ми яко.

# 263
  • Вестерос
в основата на есенс дали има формалдехид, на шишето не пише състав или поне не намирам, имате ли инфо? Или направо да заложа на снб основа?

# 264
  • София
Мраморни нокти с един страхотен Cirque Hatch:

newsm51 smile3501

С печат ли си го правила? Ако да, с кой?

# 265
Мраморни нокти с един страхотен Cirque Hatch:

newsm51 smile3501

С печат ли си го правила? Ако да, с кой?

Маникюр трепач  Heart Eyes
П.С. на мен ми прилича на напукващ лак

# 266
  • Стара Загора
За седмица отсъствие, сте изписали много малко Laughing Laughing

Миналата сряда сложих тези стикери с геометричен дизайн, много готино стоят. Heart Eyes

# 267
Ивче, страхотен маникюр отново! bouquet Имам същия Перфект, кошмарно се нанасяше при мен ooooh! Забравих да кажа, че и на мен много ми харесва мраморния маникюр. Heart Eyes

# 268
Здравейте, страхотни маникюри сте показали! Аз имам въпрос относно Евелин 8 в 1. В упътването на български пише да се нанася 4 последователни дни, а с това на английски да се нанася 2 дни и на третия да се сваля. Кое е вярното?

# 269
Благодаря, момичета  bouquet
Лакът е Cirque Hatch. Отгоре е двоен печат с Dixie Plates DP02:
https://www.dixiegirlxox.com/products/dixie-plate-02
Maрката е австралийска, имат дистрибутор за UK.

Общи условия

Активация на акаунт