Лакове за нокти -106

• 111 569
  • 731
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Не съм ги пробвала, както казах, а 4 лв. са две кафета, ще ги прежаля и да не е хубав.

О, ще ги прежаля и още как! Само да се докопам до тях. Не намирам никакви снимки в интернет, а ще мога да обиколя магазините чак в понеделник.  Cry

# 676
  • Стара Загора
Сигурно са интересни тези металическите на She, ама 4 лв... Виждат ми се много за тази марка. Някак не я приемам сериозно  Thinking Имах 2-3 техни и много зор виждах с нанасянето...

Ивче, днес бях в Ароматикс, ама не ги видях Фармасито...

Ще мина утре да проверя. И в трите им магазина съм виждала преди, дори наскоро минавах през този преди Трокадеро и имаха. Стоят в дъното на магазина отляво на един рафт. Peace

# 677
Да, нямах предвид, че са много 4 лв., а просто, че самата марка ми е несериозна  Laughing
Да споделите мнение после Wink

Ивче, уж там в дъното гледах, ама може и с половин око да съм гледала...

# 678
  • Стара Загора
Да, нямах предвид, че са много 4 лв., а просто, че самата марка ми е несериозна  Laughing
Да споделите мнение после Wink

Ивче, уж там в дъното гледах, ама може и с половин око да съм гледала...

Определено е било с половин. Laughing Там са си. Влизаш и свиваш в лявата колонка. Стоят на последния рафт най-долу. По 1,60 лв са. Имат и в другите 2 магазина, питах продавачката. Аз си взех едно страхотно зелено (139 номер). Бях гледала скоро белия им крем, който ми е любим, но е свършил и казаха, че си ги поддържат и пак ще заредят.

Скрит текст:

Намерих суоч Heart Eyes

Скрит текст:
Не помня дали си беше намерила и купила (търсеше ли) хайлайтъра High Glow на Катрис, но имаше 2 бройки. Peace

Относно Опи, понеже Насито ме пита преди - зареждат ги от Еурос, ако правилно запомних. Не работят със Селена Ес - те били само за салони. Еурос били разпространителите и на Римел. Колко е вярно не знам. Та оригинални са, както и предположих. Peace

Последна редакция: ср, 28 сеп 2016, 18:52 от iv4enceto_91

# 679
Точно белия им крем ползвах и аз дълго време, но после нещо спряха да го зареждат тук S.he Sad Ако минавам тези дни покрай ДМ ще погледна за тези металическите Simple Smile

# 680
Безобразие... Ще ходя утре пак  Laughing

Забелязвам нещо странно с този Фармаси, който показах последно. Сякаш за 3 дена ми "изяде"  топ лака... Загуби си блясъка, а по принцип не ми се случва с други лакове  #Crazy

Скрит текст:
Този хайлатър може би някой друг го е търсел... Имаше един на Essence с подобно име, за който бях писала. Не знаех, че там има и на Катрис неща Grinning

# 681
  • into the blue
Нещо и от мен,скоро не съм се разписвала,но няма с какво да се похваля.
Да ви попитам досега не съм разреждала топ лак,но сега забелязвам,че доста
са се сгъстили,предполагам,че няма проблем да добавя разредител?

Скрит текст:

# 682
Кой е лакът? Heart Eyes
Може да се разрежда с разредител, да  Peace

От мен днес Essie Cashmere Bathrobe, наистина носи усещане за кашмир  Crazy

Отгоре съм с Пош, но се получи отдръпване. Не с всеки лак ми се получава, не мога да му схвана спатиите на този топ лак....

# 683
НСЧ, еси-то е страхотно!  Heart Eyes

# 684
Човече, супер маникюр, това ми е един от най-любимите лакове. Heart Eyes

# 685

И аз питам  Grinning

Човече, много хубаво сиво!

Иначе аз разреждам с лакочистител...  Laughing Колкото и да е безумно  Laughing

# 686
  • into the blue
Кой е лакът? Heart Eyes
Може да се разрежда с разредител, да  Peace

GRose wow 95 е лака.
bouquet не знам защо се възпирам да разредя,но ще пробвам.
За пош,изчакай малко да поизсъхне лака преди да го сложиш.

Иначе аз разреждам с лакочистител...  Laughing Колкото и да е безумно  Laughing

С лакочистителя не се ли съсипва лака,едно време помня,че в самите лакове
 имаше топчета да се разбива по-лесно.  Laughing

# 687
Тези малките Wow са ми странни. Имам чувството, че няма да ми стигне лака и за два пъти Laughing Обаче ще го видя твоя номер.
Иначе по принцип наистина лакочистителят скапва консистенцията след време, но аз прибягвам до него, когато ми е останало малко от лака. А после така или иначе отива в коша... Laughing

# 688
  • Пловдив
AraBesqUe, стигат за повече от два пъти  Wink ползваш го толкова, точно колкото да не ти омръзне и да не се сгъсти.

Паяче, моите нокти гелът ги спаси - благодарение на него се отучих да си ги гриза, махнал го след 2-3 годишно слагане, не ми бяха прекалено съсипани ноктите, клепах се с 8в1 и се вижда сега какви са ми, лично аз се харесвам с къси нокти, защото ръката ми е мъничка и дългите не стоят добре. И ако трябва да съм честна, ако мога да си позволявам финансово през 10-14 дена да ходя на поддръжка, пак бих си сложила.

Тази металическата пудра за огледалния ефект върху ноктите е жестока...шефката ми сега е така и много й се радвам...ако се сложи върху естествен нокът дали няма да се получи  newsm78

# 689

Общи условия

Активация на акаунт