Лакове за нокти -106

• 111 510
  • 731
  •   1
Отговори
# 690
Здравейте Simple Smile Досега само ви следях тайно, но реших вече да се запиша като хората  Mr. Green

Откакто открих китайските лепенки съм страшно зарибена Laughing (Преди само мацвах някакъв лак там и 'айде). А, и клипчетата-компилации в Youtube! Тооолкова много идеи! Simple Smile Не че мога дори една права линия да нарисувам, де, но все пак  Embarassed

В момента ми е есенно Mr. Green снимката е с телефон и е ужасна, на живо са по-хубави (наистина!), но нарочно не я enhance-вах Embarassed

Реших да споделя малко впечатления за лепенките:
Скрит текст:
Пробвах тези, които са 50 различни (различни флорални, тоест Grinning) за 2 долара от Али. Като цяло не ми допаднаха: първо, чисто като дизайн, по-голямата част не ми харесват. Второ, качеството на някои е доста зле, като размазани са. Трето, с някои имаше фал: въобще не можеха да се отлепят след намокряне. Повече такива сетове - не! Crossing Arms Предпочитам да си ги избирам едно по едно, има някои безумно красиви серии! И още нещо, някои ми се повториха, т.е. имах ги преди да се паднат в сета от 50 бройки: изглеждаха едни и същи, но с различно качество и наситеност, познайте в чия полза Rolling Eyes

Не съм пробвала от БорнПритиСтор - наистина ли са по-качествени? Някои изглеждат същите и съвпадат 'по номер'. Някой ден ще пробвам да поръчам и оттам Simple Smile 

Исках да ви питам нещо, защото виждам, че и тук са популярни. Понякога ми се получава едно досадно 'замърсяване' на страничната част на нокътя... Все едно стикерът е пуснал лепило. Само при мен ли е? newsm78 Макар че открих, че когато сложа матов топ, не се появява. newsm78

Голям ферман стана. Поздрави и джиджани ноктенца на всичкииии Simple Smile

# 691
  • into the blue
AraBesqUe, стигат за повече от два пъти  Wink ползваш го толкова, точно колкото да не ти омръзне и да не се сгъсти.
Това е и моето мнение.  Peace

Меичка,аз така си поръчвах по един лист,ама то много чакане,за две слагания.
Имам 50бр. с цветя ,вярно,че повечето не ми харесват,ама за тази цена,а и качеството при мен е ок.
Иначе поотделно бях поръчала от борнприти едни макове с едни зелени цветя,които ги имаше и в този комплект с 50 броя.

# 692
  • При децата ми
Здравейте Simple Smile Досега само ви следях тайно, но реших вече да се запиша като хората  Mr. Green

Откакто открих китайските лепенки съм страшно зарибена Laughing (Преди само мацвах някакъв лак там и 'айде). А, и клипчетата-компилации в Youtube! Тооолкова много идеи! Simple Smile Не че мога дори една права линия да нарисувам, де, но все пак  Embarassed

В момента ми е есенно Mr. Green снимката е с телефон и е ужасна, на живо са по-хубави (наистина!), но нарочно не я enhance-вах Embarassed

Реших да споделя малко впечатления за лепенките:
Скрит текст:
Пробвах тези, които са 50 различни (различни флорални, тоест Grinning) за 2 долара от Али. Като цяло не ми допаднаха: първо, чисто като дизайн, по-голямата част не ми харесват. Второ, качеството на някои е доста зле, като размазани са. Трето, с някои имаше фал: въобще не можеха да се отлепят след намокряне. Повече такива сетове - не! Crossing Arms Предпочитам да си ги избирам едно по едно, има някои безумно красиви серии! И още нещо, някои ми се повториха, т.е. имах ги преди да се паднат в сета от 50 бройки: изглеждаха едни и същи, но с различно качество и наситеност, познайте в чия полза Rolling Eyes

Не съм пробвала от БорнПритиСтор - наистина ли са по-качествени? Някои изглеждат същите и съвпадат 'по номер'. Някой ден ще пробвам да поръчам и оттам Simple Smile 

Исках да ви питам нещо, защото виждам, че и тук са популярни. Понякога ми се получава едно досадно 'замърсяване' на страничната част на нокътя... Все едно стикерът е пуснал лепило. Само при мен ли е? newsm78 Макар че открих, че когато сложа матов топ, не се появява. newsm78

Голям ферман стана. Поздрави и джиджани ноктенца на всичкииии Simple Smile

Много ми хареса маникюра! Simple Smile Как е правен?

# 693
Значииииии.... едвам ме навихте  Crazy Че даже не един, ами два си взех - 95 и 07  Laughing

Меичка, добре дошла  Simple Smile

# 694
  • USA, Steak State
Е не, купувам прахчета за огледален, холограмен и хром ефект. Ще пиша как е с тези лакове и топове на Сали Хенсън

# 695
В края на клипчето обяснява, че май ставало с топ на водна основа, ама нямам идея какво е това чудо  newsm78

# 696
  • Габрово
Мраморни нокти с един страхотен Cirque Hatch:

много са хубави...от къде мога да купя такъв лак?

# 697
Да не ви е хванала есенна летаргия , къде изчезнахте  Mr. Green
от мен нещо уж есенно , бе май стана по-скоро мацаница, това е направено с найлон върху капки лак , Леми веднъж показа такъв маникюр .е много по хубав от моя беше  Mr. Green после ще снимам пак на вън ,че нещо ми тъмнее , като е във вкъщи

# 698
Fifty Shades Добре ти се е получил ефекта.
Аз искам да ви попитам много хвалите топ лака на авон с гел ефект а какво ще кажете за матиращия топ лак ?

# 699
  • При децата ми
Да не ви е хванала есенна летаргия , къде изчезнахте  Mr. Green
от мен нещо уж есенно , бе май стана по-скоро мацаница, това е направено с найлон върху капки лак , Леми веднъж показа такъв маникюр .е много по хубав от моя беше  Mr. Green после ще снимам пак на вън ,че нещо ми тъмнее , като е във вкъщи

Скрит текст:

Може повече информация за метода с найлона?

# 700
Fifty Shades, добре ти се е получило, а цветовата комбинация много ми харесва.

# 701
  • Germany
Момичета, за какво мога да използвам ув лампата си с обикновени лакове? Има ли някой трик или нещо интересно?
Преди си слагах гел и гел лакове, но отдавна вече не го правя и се чудя дали да я продавам или все пак може да има полза от нея...  newsm78

# 702
Fifty Shades, добре ти се е получило, а цветовата комбинация много ми харесва.
Мерси  Blush
Една приятелка си взела пигмент за огледален ефект,обаче като сложи топа и ефекта не се размазва.някой беше качвал клипче.. а и какво значи топ на водна основа коя марка е това.лака и е гел

# 703
О, винаги ми остават очите в тези лакове...

От мен един измислен лак на някаква марка, която съм я виждала само в Елитисите  Laughing Ама нали е лъскавко  Laughing

https://scontent-otp1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/14441059_102106039 … 2&oe=586D5C3C

Кой номер е, днес смятам да отида до Елитиса, а лака ми хареса и мисля да го взема.
В Б-с имаме хранителни маркети Анет и там ги видях за пръв път и бяха по 1,30 сега ги засичам се по-често по магазините.При мен като трайност са като другите лакове....

# 704
Арабеск, страхотен лак  Heart Eyes Аз имам един подобен на Флормар, също много си го харесвам. Laughing
Скрит текст:

А този лак колко го искам! Но вече не ги намирам Sad Така ме е яд, че не го взех!

Тези месеци изобщо нямам сили и време за любимата тема, а така ми липсва! Farmasi-то ми харесва много, и него ще търся!

Общи условия

Активация на акаунт