Отговори
# 450
  • гр.Варна
Момичета,търся едностаен във Варна,обзаведен,в районите Спортна зала,ВИНС и Чайка.Апартаментът да не е на партерен или последен етаж,да е обзаведен с бяла техника и по възможност климатик,а също така и мебели.Сумата ,която мога да си позволя е до 250 лв/мес.Звъня от сутринта на 2-3 агенции и техни брокери,но не ми отговарят.  ShockedАко имате предложения ще се радвам да ми пишете.

# 451
  • Somewhere far away
Идете на място в  офиса на агенцията- така е най-сигурния и най-добър  начин.

# 452
250 лв. не са ли малко за такива изисквания? Thinking
И то за Варна?

# 453
И аз това се чудя newsm78 Дамите от Варна да пишат Praynig

# 454
Щом не може да намери и уж споделя тук, явно са малко.

# 455
Едностаен гарсониера ли да го разбирам? Не познавам Варна, но и на мен ми се виждат малко, освен ако не е в някой 15 етажен блок на последния етаж или в кофти район със съседи разни.

# 456
  • гр.Варна
Не съм казала,че не мога да намеря,споделих,че не мога да се свържа с брокерите.Ами за 30 кв.м.  не мисля,че 250 лв са малко.Говорим все пак за една стая.  Peace Ето ви примерна обява:
http://www.homes.bg/ar530724

# 457
Не съм казала,че не мога да намеря,споделих,че не мога да се свържа с брокерите.Ами за 30 кв.м.  не мисля,че 250 лв са малко.Говорим все пак за една стая.  Peace Ето ви примерна обява:

Според мен това не е истинска обява, а от зарибяващите, но може и да греша.  Peace

# 458
И аз щях да напиша същото. Повечето обяви не са реални за съжаление.

# 459
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/
Ако администраторът сметне, че не е за тук моля да го изтрие. Grinning
Скрит текст:
Давам под наем гарсониера в Стара Загора за студент / и /.
Намира се на бул. „Княз Батенберг“/ срещу м-н Била /, в
близост до болницата.
Свободна е от 1 септември.

Последна редакция: ср, 07 сеп 2016, 19:46 от tutulina

# 460

Агенция "Имоти за Вас"... Успех де...
По-напред бяха споделяли за подобна агенция в София _фактор имоти май беше... ами принципът на работа на Имоти за вас е абсолютно същия.

В момента имам вече дадена партерна гарсониера - самостоятелна стая + отделна кухня + баня-тоалет, в Аспарухово, за 250 лева.
Имам също боксониера, само 1 стая, тип студио, с балкон и баня-тоалет, обзаведен с всичко, зад Макдрайв, на 5 етаж, непоследен, дадох го преди 2 седмици за 350 лева.
Казвам го, за да се добие някаква представа за нещата, нещо като статистика.
Според мен е възможно да се намери нещо за 250 лева в районите, които пишеш, но ще трябва доста компромиси - или с обзавеждането, или с етажа.

# 461
......Апартаментът да не е на партерен или последен етаж,да е обзаведен с бяла техника и по възможност климатик,а също така и мебели.Сумата ,която мога да си позволя е до 250 лв/мес....
Наличието на климатик качва наема с 25-30 лв на месец. Наличието на бяла техника поне с още 50-70.Наличието на мебели още около 100.При така зададени параметри на търсене излиза че търсите имот без компромис (партер последен ет) безплатно.
Това е причината да не се свързват с вас брокери.
Не го пиша като заяждане ,а като полезна (надявам се) информация ,която да ви помогне да редуцирате изискванията спрямо възможностите си и да ви спести време и разочарования в преследване на нереални оферти.
Късмет!

# 462
Ей пощръклях от тази обява- нещо картинките не ми се връзват.
Малко идиот си падам на тема "открий 10 разлики"  Embarassed
Има нещо огледално снимано и ми се губи секцията,
на едната снимка хладилника и кухнето са У ляво,
на другата- У дясно  ooooh!  Аз ли нещо откачих без причина или...

# 463
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/
 Трънка Бодливкова , дай картинката в спойлер да помагаме..... newsm78    Laughing

# 464
  • гр.Варна
Направо ме отчаяхте,за съжаление само 250 лв/мес.мога да си позволя за квартира на дъщеря ми.Исках да има всички удобства,понеже не мога да си позволя да купувам техника или мебели.А от двете агенции,с които опитвам да се свържа, изобщо не ми вдигат телефона ,може би ще могат да ми предложат компромисен вариант.  newsm78 Благодаря на всички за съветите,ще продължавам да търся,но нямам много време.

Общи условия

Активация на акаунт