Отговори
# 510
Дева не е в София.
Не го мисли сега -като дойде датата ще видиш как е.
Едва ли ще помъкнат пералня или хладилник при изнасянето.

Благодаря ти!)) Налагам си , но пак луднах с наближаването на датата и аз вече не се разбирам какво ми става , уж не съм такъв тип човек.
Ще пиша, малко остана.

# 511
  • София
Каквото и да стане - няма как да го предотваратиш.
Само ще си вдигаш кръвното, може и да се разболееш.
Това са само вещи. Нервните клетки не се възстановяват.

# 512
  • София
Здравейте момичета,

спешно се търси обзаведено жилище под наем за момче и момиче - двойка, работещи. Роднини на моя колежка. До 400 лева. Ако някой дава подобна квартира - ще се радвам, ако ми пише на ЛС.

Благодаря предварително! bouquet

# 513
Само в Имот бг бях пуснала, дори без снимки. Веднага започнаха да звънят агенции.

# 514
  • Пловдив
Ние продължаваме с търсенето на наематели.

Почти всеки ден има огледи, но все още нищо. Агенция доведе момиче и момче. В един момент се оказа, че ще е голям проблем, че няма легло в малката спалня, защото щели да живеят с техен приятел. От тази случка се зачудих как ще съм сигурна кой ще живее в апартамента?

Горе-долу колко време след като сме пуснали апартамента и не сме намерили наематели, трябва да преразгледаме наема?

# 515
Не, че съм голям спец, но, ако наема е приемлив /цена-състояние на имота/, се отдава почти веднага. Ако до месец нямате наематели, редно е да помислите защо. Peace

# 516
1. От тази случка се зачудих как ще съм сигурна кой ще живее в апартамента?

2.Горе-долу колко време след като сме пуснали апартамента и не сме намерили наематели, трябва да преразгледаме наема?
2.Moже причината да не е в наема ,а нещо за дооправяне или дообзавеждане.В смисъл поправимо .
Принципно аз подхождам от зад напред .Още като гледам имота ,района  ....преценявам как вървят наемите и какво предлагат с/у тези пари наемодателите.После гледам така да го изпипам ,че да е открояващо се и много  атрактивно и съответно искания наем е възможно най-висок за конкретния  район.
1. Има си договор и там пише не само колко но и кои,съответно отивам при домоуправителя и плащам (аз лично) за съответния брой лица,ако има разминаване веднага ме уведомяват и взимам мерки.Тук въпроса опира до коректност на съответния собственик спрямо съседите му и до съобразяване и разбиране.Отношенията са двупосочни.

# 517
Моето жилище го отдадох точно за два часа. Първо го пуснах в агенция, но след като за 10 дни не се справиха, /имаха огледи, просто не се справиха/ взех нещата в свои ръце, направихме снимки /наши/ и пуснахме обява във ФБ групите. Заляха ме от обаждания предимно частни лица. Казах, че ще дам апартамента на първия, който го хареса и който одобря. Случи се от раз. Първия кандидат, който дойде хареса имота и го капарира. Това е. Съжалявах за хората, които се наложи да върна, без дори да са видели жилището. Просто прецених, че няма какво да идват десет човека на оглед и да избирам. За първи път се занимавах с такава дейност, може би късметът на начинаещия, не зная. Но се радвам, че се случи толкова естествено и от раз. Помисли за цена, начин на предлагане, снимки. Хората май не искат да плащат на агенции. И мен ме увещаваха от агенцията да намаля цената /а тя не беше висока/ щях да го направя въпреки всичко, но.... те просто не успяха. И се захванах сама. Помисли за това.
Дадох жилището на първоначално обявената цена. Никакъв коментар нямаше от другата страна. Цената е разумна, дори леко ниска на фона на безумията в "имотите".

Последна редакция: чт, 15 сеп 2016, 18:43 от Albatraoz

# 518
Искам да похваля агенцията, която ми намери наемател. Оказа се, че не вземат комисионна от наемодателя! 2 процента, Пловдив. bouquet

# 519
DeVa® ,благородно завиждам за процентите .

# 520
Няма проценти, Sause baus!, така се казва агенцията. Simple Smile
Понеже ми звъняха много агенции и почти всички искаха по половин наем и от наемодателите, помислих, че вече е масова практика.
Оказа се, че все още има агенции, които не искат от наемодателя, само от наемателите. Peace

# 521
  • Варна
Здравейте,
Със съпруга ми си търсим обзаведен двустаен във Варна, Владиславово или Кайсиева. Читав апартамент! Ако някой от вас предлага нещо, моля да ми пише Simple Smile

# 522
Хайде и аз да помоля за помощ. С моето момиче си търсим квартира в Софоя за дългосрочно. От агенциите ни водят само в някакви пълни дупки и е направо пълен ужас. 400лв. можем да си позволим + сметките. Дори и да е нещо по-малко, пак ще се радваме, стига ни само да е нормално.

# 523
Здравейте и от мен ... и аз съм с молба за помощ. Търся апартамент с две спални, под наем в София, Младостите, Витоша, Дианабат. Доста сме разочаровани от агенциите, неприятни жилища, високи цени ... Ще съм много благодарна ако можете да ми съдействате Simple Smile

# 524
Здравейте.Търся си малка къщичка с двор във Варна до 600 лв.Две спални с кухня са ми достатъчни.Държа само да е самостоятелна и да става за живеене.Ако много ми хареса мога да предплатя за няколко месеца.

Последна редакция: пн, 19 сеп 2016, 18:38 от bretona_na_cvetankaRizova

Общи условия

Активация на акаунт