Съпруги на военнослужещи - 19

• 70 631
  • 745
  •   1
Отговори
# 630
И аз много пъти така-висим 3 ч. при ЛЛ и накрая нищо не добавя към мойта терапия...обаче като не мога да слушам гърдите. ...Ама то за 19 години вече съм със специалност Детски болести...
 Сесил, въведоха  ли го това с амбулаторния лист или това е на местна почва?

Фло ,записвам се за розите ,ако има още...

Дунди, много добре звучи това за дъщеря ти. Това е страхотен шанс....

Дафинов лист, ти сега си най - щастливата майка на света. .

Струва ми се , че много рано включихме печките тази година. ...И парното май рано ще го пуснат , ама с него е по - добре. ...

# 631
кативита, въведоха го. Викаха ни на специална родителска среща, за да ни четат наредбата от министерството.

# 632
  • Пловдив
Ей, страшна работа сме това българите. Какви амбулаторни листове, какви пет лев?  newsm78 Това все още е един от обсъжданите в МОН варианти. Нищо не е прието, ама нали разни учители и директори трябва да се правят на интересни и да въртят родителите на шиш.  #Cussing out
То не че при нас е различно - класната иска амбулаторен лист + обаждане по телефона, а директорът казал пред родители, събрани за избор на обществен съвет, че докато не получи официална депеша от МОН, тези идиотщини не се изискват. Тепърва МОН и МЗ ще обсъждат нов вид документ, който да не може да се фалшифицира. Ами то, реално погледнато, и предишните бележки не се фалшифицираха, просто децата се снабдяваха с непопълнени такива, но с подпис и печат, както си му е редът.  

Дзверът не премина на втори кръг на препитването. Нищо де, нали се пробва. Имало е страшно много деца от Пловдив, Ст. Загора, Кърджали, Хасково, Ямбол, Пазарджик, Смолян ...

Фло, случили сте с хубаво време и сте си изкарали добре. Направо се замислих дали да не отскочим до там, ама все ми се струва далеч. Ние до Гърция не сме се закарали все още, какво остава за Сърбия. Само си приказваме.  Laughing

Лека вечер на всички.  Hug

Sesylle, не е прието, чели са ви предложението и са ви го представили като взето решение.  Peace

# 633
дунди, не съм следила, признавам си. Но сметнах, че след като ни го четоха, е прието.
Както и да е, лист взехме, ама си повисяхме и за него. Simple Smile

От вчерашната ни разходка няколко снимки. Simple Smile

Скрит текст:
Скрит текст:
с Борис
с Калина

# 634
  • на правилното място, в точното време
Пазар в Димитровград има и тука. Айде,донасяйте се. Плескавица няма, има кебапчета и колачета. И личен гид ще си имате Heart Eyes
Да ви завивам ли или е рано още?  Аз мисля да спя обаче. Лека от мен. Утре ме чака четене на приказки,так че ви оставям. И умната  Laughing гуш   Hug

# 635
Добро утро,аз пак минавам рано рано преди лекци
Сесил и при нас е така-висим и накрая моята терапия е точната
Фло чудесно е че сте разнообразили
При мен нищо интересно 3-те дни съм си на лекции и вече в петък чакаме ММ да се завърне и се надявам повече да не ходи,че много трудно осигуряването на баби ейй-едната гледа още едно внуче на годинка с майка студентка,а другата работна
 Hug ви и отлитам че път ме чака

# 636

Добро утро, кафето днес е от мен! Голямата ми дъщеря също миналата седмица бе болна, занесохме бележка + копие от амбулаторен лист.  В училището й,  приели да се пише отзад на бележката, че родителят е запознат и подпис + обаждане на класната (това си беше от 8-ми клас) да не се носи амбулаторен лист. Ама аз не бях на родителската среща, та затова не знаех и го занесохме. Ние снимаме извинителната бележка и оставяме копие и в общежитието на детето. Превърнали са лекарите на чиновници, повече време пишат, отколкото да те преглеждат. За лекуването и аз като вас с лекарствата. Фло страхотен разказ, доходи ми се до Пирот, никога не съм ходила в Сърбия. Ама и до Димитровград (бг) не съм била, взимам си бележка. Сесил има проблем с едната снимка. Фотографията ти е хоби, нали? Какво става с танците, ходиш ли още?

# 637
Добро утро! Албенка, благодарско за кафето!
Фло, добре си се завърнала! Както винаги така цветно разказваш, с удоволствие те чета  Hug Замисляме и ние една ходенка до Сърбия за Нова година, ама ще видим. Много ми се ходи някъде, не ми се седи вкъщи на Нова година. Миналия път в Турция си изкарахме страхотно. Хем видяхме малко красотички, хем сменихме обстановката. Да видим тази година дали ще стане.
За амбулаторния лист доколкото знам още не е прието. Лекарите протестирали, че в този лист има конфиденциална информация. И аз не съм много съгласна, ама кой ме пита. В нашето училище, а доколкото знам, и в други училища в Пловдив се иска на гърба на медицинската бележка да има име и подпис от родител, нищо повече.
Дунди, важното е, че девойката е опитала. Догодина има ли право пак да се яви?
Моят син и той се опитва да се поразболява, но засега се справяме сами-витамини, капки, сиропче, мед. Засега, слава Богу, няма нищо сериозно, че да висим пред кабинета на ЛЛ или да го спирам от училище.
Заслужавам порицание за редките си явявания на рапорт, но тези дни имам доста работа, а събота и неделя изобщо пък не мога да се докопам да седна. Нещо не ми е добра организацията ли...Като умряла маруля съм  Laughing
Хубав и усмихнат ден на всички и гуш!

# 638
  • София
А " скачам в тръстиката ", къде го забрави? hahaha Joy САД_УОМАН  Hug
Привет, красавици.
Гледам, обсъждате мед. документацията. Ами още това им остава на лекарите да попълват цял един чаршаф. После се чудим, защо ни преглеждат на две-на три.  newsm78 Ами как да е? Изчислено е, че ЛЛ 87% от времето си пишат и 13% лекуват. Поредната недомислица.

СЕСИЛ, как е днес К? Дано да се оправи по-бързо. И на мен не ми се отвори нейната снимка.

КАТИВИТА, донесла съм 17 чепки рози за засаждане. Ако искаш да се договорим кога и къде. Само, че не съм ги маркирала коя какъв цвят е - ще има момент на изненада Simple Smile

ДУНДИ, от София до границата са 57 км. До Димитровград са 5 км., а до Пирот още 25 км. Пътува се бързо, защото пътищата са много добри. И никъде не видях полицаи. През границите минахме също доста бързо. Оказа се, че лекарствата там са в пъти по-евтини, от нашите. Бабите си накупиха за по няколко месеца илачите. Казват, че само с лекарствата се избиват парите за път.

ФЕЙщице, не е лоша идеята за разходка до твоя Димитровград Simple Smile, но сега ми предстои мероприятието в Банско, а в края на месеца ще ходим до Пловдив ( по-точно на 29.10. За един ден. )

Момичета от Пловдив, бабите от КГБ имат желание да се запознаят с вас. Какво ще кажете?

ДИМИТРОВА Hug

АЛБЕНЧЕ, тенкю за кафето Simple Smile

САД_УОМАН,  hahaha умряла маруля, а?  Joy Joy Joy Чувала съм за умряла кокошка, ама за умряла маруля newsm78

Изчезвам, че от сутринта се правя на компютърен специалист, ама нещо не ми се получава. Боря се като  Animal Pig с Flowers Jack O Lantern.

# 639
Здравейте, мацки! Малко отсъствах, но сега съм в обедна почивка и съм на линия. Simple Smile Днес ми е много гаден ден-колата ни се развали, лап топа ми на работа също, наложи се да ползвам компютрите на колегите... Изобщо отвратителен ден. На вас ви пожелавам приятен и усмихнат ден! Simple Smile

# 640
  • Пловдив
Фло, имате ли програма за Пловдив? Да видя дали ще мога да се включа някъде.
Илачите са по-евтини и в Турция. Младежът ми донесе един илач от САЩ като нашия нурофен, но доста по-пречистен, а капсулата излиза поне два пъти по-евтина от хаповете у нас.

Аз минавам набързо, че ме заринаха с работа.
Имам чувството, че в последно време всичко живо е тръгнало да търси лечение в чужбина и валят преводи на епикиризи. Има една група във фейса и там само въпроси за епикризи. Ама то и да разчиташ епикриза си е майсторлък. Правописни грешки, побългарен латински, неразагадаеми съкращения, абе ужас.  ooooh!

От вчера съм на физиотерапия. Не ми се разказва какви са ми впечатленията, потресаваща картинка. И то на място, където уж работят едни от добрите физиотерапевти. Да минават по-бързо тия процедури и дано да не ми се налага да ходя скоро там.

Фей, и до Димитровград все ще ходя на пазар ... ама друг път.  Joy

silveto_90, като няма лап-топ, почивай си.  Laughing

Hug изчезвам

# 641
  • Пловдив
Минавам от тук, на път към леглото Mr. Green
Снощи цяла вечер ви пазих и сега едва гледам... Малката пък цяла нощ кашляла, та казах на баща и, да я взима с него на работа, докато се прибера аз. минах, взех я, а то толкова щасливо, че било с тати на "лябота" hahaha
Започнах с бабините илачи и инхалации, да видим ще я преборим ли кашлицата или ще минаваме на сиропи Whistling

Бързико да оздравяват всички болн и, а здравите - да не се дават!
Отивам сега да дремня някой и друг час, пък довечера ще ви видя пак Hug

p.s. Фло, на 29 сме планували, да сме на вилата, но ако се обърка нещо - ще се видим Simple Smile

Фей имам плануван един пазар в Димитровград, да видим кога ще го осъществя hahaha

# 642
 Здравейте момичета!
И ние изкарахме един софийски вирус. Дъщеря ми беше с повръщане, след това и мен се опита да ме срине. Тя го изкара по-тежко, аз се направих на герой. На класната изпратих амбулаторния лист, защото не ми издадоха бележка
 Но официално в училище нямаме право да искаме тази информация от учениците. Не са виновни децата, че някой друг фалшифицира медицински документи.
Фло, следващия път и ние ще се запишем за екскурзията. Аз съм опитвала техните вкусотии и се чудя как са запазили вкуса на место си. Пилешката супа си ухае на пилешко месо!
 Поздрави!

# 643
  • Пловдив
Минавам тихичко на пръсти, за да ви завия и загася забравените ламБи Hug

# 644
Добро утро в този мрачен ден!
Да ви е сладко!

Аз тръстича comp03
Много  Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт