Съпруги на военнослужещи - 19

• 70 407
  • 745
  •   1
Отговори
# 90
  • Някъде в Европа...
Евита,  виж по-напред в темата, описала съм апп. 214 в Адмирал. (бях там от 21 до 31.07) В спалнята е абсурд да се сложат кошари. Стаята е от край до край заета със самата спалня и още едно легло.. Специално на мен Адмирал повече ми харесва от Флагман, когато си с деца.. До басейните и плажа се стига от главния вход на Адмирал има стълби, които влизат в малък подлез и се излиза отстрани на входа на басейните и плажа..Реално погледнато от входа на Флагман и от входа на Адмирал,  разстоянието до плажа и басейните е еднакво. Няма значение в коя от двете бази ще си..  Снимки имам,  но не са качени в нета, че да мога да ги кача тук. Пиши на лични да се намерим по месинджър или вайбър да ти пратя...В кой апартамент сте? Била съм и в тристайните, и тях мога да ти опиша...

# 91
  • Пловдив
Свързах се с рецепцията на "Адмирал", но техните кошари били от тежките и не можело да се местят, а в нашият апартамент нямало Sad
една хитрост, която практикувахме, когато и на нас ни се налагаше транспортиране на кошара...
В деня, преди да тръгнем, носих кошарата в офиса на куриерска фирма. Пращах до офис, в близост до мястото, където сме и така на другия ден, след пристигането и разтоварването на багажа, просто отивахме и взимахме кошарата от офиса hahaha
Честото пътуване с бебе вика Неволята Whistling hahaha

Аз да си кажа, че намерихме място за РД-то Heart Eyes Ресторантчето е уникално - огроооомна градина, в която дребчовците има къде да се развихрят. масите са достатъчно отдалечени една от друга, за да не е дискомфортно Peace Плюс това, специално масата за родителите и детската такава ще са малко по-в страни от останалите и дори и да има други посетители, смятам, че няма да са обезпокоявани от нашата лудница hahaha
Другото, което много ми хареса, е че управителката дава пълна свобода от към декорация, избор на торта и място за закачане на пинятата ю(само предупреди, ако ще има конфети в нея, да носим нещо, което да постелем отдолу, защото няма как да се почисти терена след това).
Абе накратко - влюбих се в местенцето Heart Eyes

Днес започнах действителната подготовка - поканите са вече наполовина готови, дано само на финалния етап не ги оризиля нещо hahaha

Та, такива ми ти работи покрай мен - без деца и мъж си търся с какво да се занимавам Joy

# 92
  • Някъде в Европа...
Мъниче, тази идея за куриерската фирма в последствие се прилага и за колелата  Laughing. Днес така взехме колелото на племеника - вчера, пратено от София - за да може да кара с моя синковец, докато е при нас. Аз така съм ходила и на почивка - пращам си куфара, вместо да го мъкна с мен..
Относно РД - и аз ще имам такива терзания края на септември,  че и първи юбилей,  10 г  Laughing. Досега винаги в детски кът с определена тема,  но вече порастнаха и не знам тази година как.. Обмислям детски кът пак, но с дискотека или в зала за пейнтбол...
Кое е заведението? В Тракия ли е?

# 93
Ние ще сме в 310 ап., разбрах че не е от тристайните, а двете стаи се разделят с плъзгаща врата  Wink
В основната стая е спалнята и едно легло, а в другото помещение ТВ и диван разтегателен - дано правилно съм разбрала  Embarassed

AIR, пиша на ЛС за да се разберем за снимките  Wink Wink

Благодаря за идеята за изпращането на кошарите с куриерска фирма, ама ми се щеше да не давам една камара пари и за транспортирането на 2 бр.кошари в двете посоки ... Ама ще го мисля  newsm78 newsm78

# 94
  • Някъде в Европа...
Евита,  да така е.. В основната стая има диван,  ниска маса,  маса за багаж, бюро, на него с тв, огледало,  мини-хладилник. От тази стая се излиза на терасата. Другата стая е от край до край със спалнята и леглото, има 2 нощни шкафчета.  Коридорът е просторен, там е и трикрилен гардероб. Банята също е голяма, нашата беше с вана...
Писах ЛС!

# 95
Здравейте, честито на празнуващите, извинете ме за пропуснати те празници, но малкия е с безумни колики и място не си намирам, чай от копър правих, и чай от анасон и всякакви капки, вече не знам как да му помогна. Само гушка нето и носенето спасява положението до някъде. Ще си поръчвам слинг-шал че ръце не ми останаха, а и нещо др да мога да свърша. Сети, даже не знам какво ми трябва, толкова съм се филмирана с тези колики, че не ми остава време да мисля за друго. Винаги когато купя нещо някоя приятелка ми казва, защо си го купила имам го у дома, но то човек няма от къде да знае.

# 96
  • Пловдив
Патенце, моите не са иомал.и такива зверски колики, но малката от родилния дом още, не искаше и грам, да оставя сама... Слинга ме спаси от полудяване Simple Smile За съжаление, всичките (освен мей-тай-я, който още ползваме при големи преходи в планината) съм раздала на близки и познати, иначе с удоволствие бих ти ги дала Embarassed
"Период е и ще мине" - това е мантрата, която си повтарям 6 години вече Hug

Мъниче, кое е заведението? В Тракия ли е?
не е в Тракия - в Ягодово е hahaha Комплекс Мавруда се води Simple Smile

# 97
Добро утро и от мен,снощи се прибрахме от морето-хотел Маяк ми хареса много,единствения недостатък  са стълбите и преливащата септична яма,особено сутрин водата се стича чак до пътя за Златни пясъци.Вечер също като духне вятър откъм морето се усеща осезаемо,ние бяхме малко по-далеч и се усещаше по-малко.
Запознахме се със СГГ-много мила мама с много сладко детенце.
Когато се прибрахме-изненада:Вики като ни видя и като ревна,не дава да я пипнем нито аз,нито баща й,нито кака й-толкова ми домъчня:поплаках си доста и си реших че повече няма да я оставям,сега чакам да се събуди да видим как ще е днес:снощи баба й я приспа и си я взехме заспала.
Поздрави на всички празнували и  Hug bouquet
Патенце,каката ми беше с много силни колики-давах индийско орехче-настъргано и само една малка стърготинка в капките за колики,а сега на Вики бяха по-слаби:от раждането давам Биогая и за коликите Инфакол само при нужда.
Толкова за сега от мен-целувки на всички и прекрасен ден

# 98
Мъниче, дръж ни в течение с подготовката на РД, че да сме в крак с новостите. От вас ще има лу подарък или организирането на празника е достатъчен подарък? Дето имаше един разказ на дете - от дядо Мраз имам подарък, от дядо Коледа имам подарък, само мама и тате нищо не ми подариха  hahaha не помня откъде го знам  newsm78
Патенце, има решение на проблема - връщай бебето, направи рекламация  Joy  пиши като имаш време с какво освен чая бориш коликите и ако можем да помогнем. Ако кърмиш, може и нещо, което ти хапваш, да се отразява така. Аз давах и даже още давам Лефакс, Колийф или едни американски капки, които поръчвам от iherb, НО при моя сладур нямаше такива силни колики. За торбичките с костилки сигурно знаеш  Thinking слинг не съм купувала, че ме беше страх да не се спъна някъде и да падна с бебето. А това, което Мъничети споменава, дори като име не съм го чувала  newsm78
У нас лудницата е на макс. Пълна къща сме, само ММ го няма.
Хубав ден от мен!

# 99
Сети, каква е тази магийка с торбичките с костилки?  newsm78 Патенцето ме върна 9 години назад, когато моето момче имаше ужасяващи колики в продължение на 9 месеца #Crazy Не знаех кога е ден, кога е нощ...Май и мен само носенето на ръце ме спасяваше, и донякъде чайчето от копър. Пак се сетих за съвета на нашата педиатърка за справяне с коликите-гушкане, люшкане и здрави нерви. И това минава, само да сте здрави!

# 100
  • Пловдив
Добро утро. Аз пък да се поФаля, че смених возилото. Направих си подарък за рождения ден с помощта на банката.  Mr. Green Та вече съм щастлив собственик на возило втора употреба Субару G3X.
Милата калинка, на която се научих да карам, не че съм велик шофьор, напротив /ММ още изтръпва на моменти, когато аз карам, аз пък мрънкам, когато той кара, понеже нарушава правилата/, се продава. Стига да има кой да я купи. Ако не ММ, ще я кара, докато се разпадне. Че и неговата е за ремонт, не сме чули още диагнозата и треска го тресе.
Черпя по един виртуален бонбон. Дано ми е на късмет.  Praynig

Патенце, виж сега. Проведи един сериозен разговор с младежа и му обясни, че трябва да се научи да пръцка, а не да държи газовете в коремчето и да го боли. После му дай срок - в края на третия месец да е приключил с този проблем.  Laughing Това е в кръга на шегата, разбира се. Аз като майка на девойка само мога да кажа, че проблеми с колики не сме имали. Факт е, че момченцата страдат повече. Но и това ще мине. Дръж се, че като преминат коликите и започват венците. За тях една приятелка си поръча едно хомеопатично, което се продава в Германия, но и под страх от смъртна заплаха не мога да се сетя как му беше името. Старост, нерадост.  Laughing

В този ред на мисли се сетих за нещо, прочетено в интернет. 40-те години от живота на една жена били много интересна възраст. Една приятелка излиза в майчинство, а друга става баба. Та и аз имам една дружка с бебе и друга, която ще става баба по две, че има момчета - близнаци и приятелките и на двамата били бременни.

Хайде лек ден на всички.  Hug

# 101
Еха, колко е бебешко в темата...и след толкова години ми е любимо да се връщам към тези периоди, въпреки че моите деца и те имаха доста колики, и не спяха, а и след като станаха на 1г. се превърнаха в злояди, малкия и до днес е в тая категория...

Пате, Сети го е казала много добре-и това ще отмине. Аз така с баткото-не само колики , ами и каквото спи до 15 ч. , после чак в 22-23 ч. Що носене на ръце и гушкане, време за нищо, ама майка ми ми беше казала-" Аз на тебе не съм ти дала и една минута да плачеш, ще го разнасяш, гушкаш , детето не трябва да реве." На другия полюс свеки и зълвата(лекар)-никакви такива, ако ще и 3 ч. да плаче , режим трябва,ще го научиш лошо на ръце. Е, ясно кой съм послушала и не съжалявам...На свеки една съседка (педиатър, сега даже и е ЛЛ) , гледаше второто си дете , а аз със баткото на два месеца и се оплаквам в парка, а тя ми вика-поставяй си малки срокове,веднъж да стане на 3 месеца, на 4 месеца, на 5 месецаи т.н....то ще става все по-голямо , ще се заглежда , заиграва. А и все пак лятно бебе беше . А и тогава имаше за колки само  един прост чай от копър, сега  поне доста пазара е залят с капки всякакви. При малкия помня, че се повлия добре от капки еспумизан.

Димитрова, точно за един ден и пак ще си най- важния човек за Вики. Ние така като беше баткото на 3г. отиваме в Гърция за 2 седмици и като се връщаме не желае въобще да говори, да се доближи  . А ние носим чудни подаръци и лакомства, които в България за далечната 2000 г. са лукс, обаче не - стои до баба си дядо си и това е. Но вечерта се предаде...Така че живей си живота, нищо и няма, тя и спомени няма да има от това "изоставяне"....

На Сети сега й е най-добре. Много ги обичах тези моменти да се седя по няколко месеца лятото при мама и татко, и бебето все имаше кой да гледа , и не домкинствах, и с приятели имаше време да се видя...

Дунди, честито! Да отидеш на много хубави места с новата придобивка и да не те предава!
Да, 40-те са интересна възраст...През октомври съм на сватба на сина на първата ми братовчедка (набори сме), а и имам още нераждали съученички и колеги от университета, тези пък с бебета са доста...

Спирам, че днес с отпеснах...

Последна редакция: ср, 17 авг 2016, 10:30 от kativita

# 102
Здравейте,къде паркирате автомобилите в Константин и Елена ? За хотелите Флагман и Армирал?

# 103
Здравейте,къде паркирате автомобилите в Константин и Елена ? За хотелите Флагман и Армирал?

На техните паркинги.

# 104
 Rolling EyesТ.е имат си достатъчно места ?...

На техните паркинги.

Общи условия

Активация на акаунт