Проблем с улично коте

• 9 606
  • 56
  •   2
Отговори
# 15
  • София
Moже да е мяукало от страх и от глад. Вече да се чувства сито и на сигурно място и затова да спи дълбоко. От колко часа не е яло?

# 16
От обяд. Не искам да му давам още мляко, защото не знам дали това не е причината да за състоянието му-прекалено много да се е нахранило.

# 17
  • Най-красивата страна
Толкова малко коте има нужда от повече сън.

# 18
 Irinka100, започвам да си мисля, че си детето, а не майката.  ooooh!

# 19
Irinka100, започвам да си мисля, че си детето, а не майката.  ooooh!
Както искаш мисли. Какво детско виждаш в проблема?

# 20
  • София
Нормално е на 3-4 часа да огладняват. Но ако е преяло, може да прескочи едно хранене. Според мен все още не е много притеснително.

Жалко, че не можеш да го заведеш на ветеринар. Той най-добре би преценил какво е положението. Sad

# 21
  • Мадрид / София
Котките обичат да спят, освен това са нощни животни, което ще рече, че през деня общо взето го прекарват в сън и покой. Още повече, че в случая е нахранено и изходено. Има си удобно легълце - за какво да мяуче? Все пак е добре да го заведеш на ветеринар, когато можеш, за да си спокойна.

# 22
Аз в цялото ти поведение от месеци насам виждам огромна доза инфантилизъм.. Както и да е.
Има едни хора. Ветеринарни лекари. Може да си чувала. След като не си наясно какво да правиш, може да посетиш такъв специалист заедно с котето. Ще го прегледат и ще ти дадат съвети за храненето и грижите, които се предполага, че трябва да положиш за него.

# 23
  • Sofia
Както искаш мисли. Какво детско виждаш в проблема?

Не се сърди, но самата идея, с която подхождаш към проблема, е малко наивна – ние тук няма как да знаем "какво му е на котето". Информацията за това, че е паднало от легълцето си, не носи кой знае какъв смисъл. Трябва да заведеш котето на ветеринар, щом мислиш, че не е добре и щом те е грижа за него. Всичко останало са празни приказки. Peace

# 24
Не претендирам за компетентност.
Котките имат непоносимост към лактоза.Понеже в първия пост пише ,че си му дала прясно мляко.Котета под 3 седмици може и да умрат от прясното мляко.По големите също ,ако са по чувствителни.Иначе хващат диария.Давай кисело мляко с вода.Бебешко мляко на прах  с малко лимонтозу.Помага да се усвои или разгради наличната лактоза.
За коремчето са ти казали.
Сложи в легена пластмасова бутилка пълна с топла вода.И я завий с одеялце.Да не е гореща,че да се изгори.Обичат топлината на майка си  и ще му е хубаво да усети топло и да се гуши в нея.

# 25

Котките имат непоносимост към лактоза.Понеже в първия пост пише ,че си му дала прясно мляко.Котета под 3 седмици може и да умрат от прясното мляко.

Аз пък останах с впечатлението, че му е давала адаптирано мляко за котки.

# 26
Здравейте! Вчера намерих едно малко коте на около няколко дена. Нямаше майка. Прибрах го у дома. Нахраних го с прясно мляко. Даже мога да кажа, че доста мляко изпи. Коремчето му е надуто.

# 27
Млякото, с които го храня го купих от зоомагазин на прах. Доста скъпо е.
..... но няма никакво значение в случая! Дано да оживее...

# 28
Млякото, с които го храня го купих от зоомагазин на прах. Доста скъпо е.
И двете страни, без паника, моля! Не изглежда котето да е кекаво и лекарят няма с що да му помогне. Трябва да бъде проверено дали има зъби, за да му бъде давано месо.

# 29
  • Sofia
   Мда, наистина, от прочетеното излиза, че авторката си противоречи – първо е писала прясно мляко, после – адаптирано. На това не бях обърнала внимание, странно. Thinking

за животните, извинявай, но забелязвам, че във втора тема, в която засичам ника ти, се изказваш леко неадекватно. Как точно прецени, че котето не се нуждае от ветеринарна помощ, през монитора?

Общи условия

Активация на акаунт