WIZZ AIR - 23

• 102 381
  • 736
  •   1
Отговори
# 345
Здравейте, как търсите статус на полета? Утре е полетът, до Меминген, но не излиза на страницата. Нито по !етище, нито по номер на полет. За първи път ми е и ми е вече много притеснено

най-добре гледай на сайта на летището http://www.sofia-airport.bg/en/passengers/flight-information/departures

# 346
Здравейте, как търсите статус на полета? Утре е полетът, до Меминген, но не излиза на страницата. Нито по !етище, нито по номер на полет. За първи път ми е и ми е вече много притеснено

най-добре гледай на сайта на летището http://www.sofia-airport.bg/en/passengers/flight-information/departures
Благодаря!
Там ли ще видя, ако има проблем с полета?

# 347

Благодаря!

Да, дава се информация за закъснения и т.н  Peace

# 348

Благодаря!

Да, дава се информация за закъснения и т.н  Peace
Много ти благодаря, Bradley Cooper

# 349
  • Mediterraneo
Отдавна не бях плащала с банков превод, но снощи го направих, а днес се сетих да си погледна пощата...
И там ясно си пише:  в основание за плащане се пише САМО кода и НИЩО друго! А аз съм изпляскала до кода и името си.  Mr. Green
Смятате ли, че ще имам проблем и мога ли да направя нещо по въпроса?
Птичке, няма да имаш проблем.  Laughing

Няма да има проблем, ако е написала името си на друг ред, а не ДО кода, както пише, че е направила.

Миналата година и аз направих така, в резултат на което ми анулираха резервацията, водихме си едни телефонни разговори на стойност цената на единия билет( около 20 евро), после ми върнаха парите по сметка. На телефонната линия ми обясниха, че с написано име ДО кода системата не разпознава резервацията и тя се анулира.

# 350
  • Sofia
Да си кажа. Написах моето име /а аз няма да пътувам/ до кода.
Няма проблем, вече получих потвърждение, всичко е ОК.
Както Мими каже - така става!  Hug

# 351
Добър вечер, отново. Само не разбрах (извинете ме за глупавия въпрос) какво е тва Priority boarding? Аз си го взех заради допълнителната чанта за лаптоп, ама то имало и някакви качвания и други излишни фръцкания. Как те викат да се качиш като един от първите? Няма ли да се почувствам малко неловко, 100 други души да се редят на опашка, пък аз да мина първи?  Thinking Thinking Thinking Thinking

# 352
  • София
Някой знае ли дали има някакво ограничение за килограмите за малкия салонен багаж? Никъде не можах да намеря такова нещо, само и единствено за размерите пише. При онлайн чекирането пишеше за големия салонен че е до 15кг., за малкия пак нищо освен размери.

# 353
Добър вечер, отново. Само не разбрах (извинете ме за глупавия въпрос) какво е тва Priority boarding? Аз си го взех заради допълнителната чанта за лаптоп, ама то имало и някакви качвания и други излишни фръцкания. Как те викат да се качиш като един от първите? Няма ли да се почувствам малко неловко, 100 други души да се редят на опашка, пък аз да мина първи?  Thinking Thinking Thinking Thinking

Защо да ви е неудобно? Платили сте си, ще си го ползвате! При размърдване на персонала около изхода, всички се нареждат на опашка, готови да излизат, но персонала извиква първо пътниците с приорити бординг. Просто минавате отпред и ви качват в предната част на автобуса. По принцип би трябвало като съберат всички пътници с приорити бординг да ги отведат до самолета и да ги настанят. Това ми се е случвало само веднъж и то не в Бг. Тук се качвате първа в автобуса и после чакате цялата опашка, която сте пропуснали да се натъпчат в автобуса. Чак тогава ви водят до самолета и там би трябвало да отворят само първата врата, за да се настаните на седалките преди всички други.
Аз лично ползвам приорити без да плащам, тъй като пътувам с децата Wink Иначе не бих си го взела. Всички които се напъват да са първи в автобуса, после стоят прави вътре и чакат останалите. Предпочитам да съм последна на изхода и да сляза първа пред самолета Simple Smile

Последна редакция: пн, 19 сеп 2016, 01:42 от Nafnaf25

# 354
Някой знае ли дали има някакво ограничение за килограмите за малкия салонен багаж? Никъде не можах да намеря такова нещо, само и единствено за размерите пише. При онлайн чекирането пишеше за големия салонен че е до 15кг., за малкия пак нищо освен размери.

Имам някакъв спомен, че трябва да е толкова тежък, че сама да можете да си го вдигнете! Аз веднъж така си бях напълнила чантата, че сама си я носех, но стюарда реши да ми помогне да я кача над седалките и малко се озори  Laughing Само изкоментира, че е малко тежичка, нищо повече  Grinning

# 355
  • Варна
Днес - 20 % на полети от и до България  Peace

# 356

Имам някакъв спомен, че трябва да е толкова тежък, че сама да можете да си го вдигнете! Аз веднъж така си бях напълнила чантата, че сама си я носех, но стюарда реши да ми помогне да я кача над седалките и малко се озори  Laughing Само изкоментира, че е малко тежичка, нищо повече  Grinning

Малкият ръчен според правилата на Уиз трябва да се слага не в багажника, а под предната седалка, така че този начин на измерване не е много логичен. Факт е обаче, че това не се спазва и всички си слагат багажите отгоре

Последна редакция: пн, 19 сеп 2016, 11:03 от Bradley Cooper

# 357
Здравейте,

Възползвах се от промоцията днес и взех билети за Кутаиси, Грузия за нашата Коледа. Тяхната е след НГ и предполагам затова билетите са сравнително евтини - 117 BGN (40 BGN от тях за багажи) за 2ма възрастни. Скоро започвам подготовка/проучване за пътуването, което ми изглежда към момента доста екзотично.
Някой ходил ли е на летището в Кутаиси? От там може ли да се ходи директно до Тбилиси или Батуми или както пише в англоезичните форуми трябва да се ходи до града?

Благодаря предварително!

# 358
  • София
Пуснали са билетите от март 2017 нататък. Simple Smile

# 359
Момичета, препоръчайте полет до близка и лесна за новаци дестинация  Praynig Гледах Милано и Бари, а с другата компания - Пиза? Някакви други предложения?
И билета в момента за резервация ли се плаща? Или има някакъв срок?

Общи условия

Активация на акаунт