Защо хората искат захаросана реалност?

• 64 948
  • 1 515
  •   1
Отговори
# 45
christina 1980 , как така носиш рокли втора упитреба след като писа
в една тема за мъж над средно ниво,че ти си такава ...кво беше много красива и успяла
и над средно ниво . Голяма манипулаторка си ...а, и психолозите са се появили да ти се ловят на въдиците.

# 46
Дрехите втора ръка за страст, нямат нищо общо с дохода според мен. Освен ако не става дума за хора, които са расли в нищета и имат комплекси, а когато изкарат малко пари гледат да парадират.

# 47
The Siren of Titan, много си права, трябва да се внимава. Хората се усещат, правилно е да опипаш почвата. С някои може да говориш за влиянието на религията като средство за власт върху масата, с други не можеш, защото са религиозни. Очевидно с немец няма да обсъждаш геноцита от Втората световна война и т.н. Ако някой подхване такива теми неправилно и с рогата напред, това е абсолютна селяния и липса на тактичност за мен.

# 48
Изобщо не обичам теми за религия и политика - атеист съм, а убежденията ми са анархистични. И, за да съм любезна, не влизам в подробности - просто присъствам, но не вземам участие в разговор. При политически спорове направо съм се премествала физически - такава досада  ooooh!

# 49
В темата за мъж над средното ниво казах, че съм красива и успяла, но мъж като Бербатов, няма да ме забележи - един вид имам реална преценка за нещата. Това какво общо има с роклята втора употреба.
Успехът при мен не се измерва с парцалки.

# 50
  • Варна
Има една поговорка - хубавия кон и под съдран чул се познава Simple Smile

# 51
Like_Smoke, aз съм като теб атеист и капиталистически ориентирана. Често дискутираме религията, не някое конкретно евангелие, разбира се, а управлението на масите, мястото й в социалния живот и т.н. А и икономическите и политическите системи обсъждаме, както и събитията от деня. Когато се завърти разговор, всеки си излага аргументите, говорите си, нормални неща. Без крайни спорове и нацупени хора или някой да изнася лекции, което също е доста некултурно - да окупираш разговора. И така... все за нещо трябва да си говорим, така откриваме и други гледни точки, размисляме над аргументи, които не сме имали предвид и т.н. Особено, ако общуваш с умни хора, било то и на различна позиция.

# 52
Like_Smoke, aз съм като теб атеист и капиталистически ориентирана. Често дискутираме религията, не някое конкретно евангелие, разбира се, а управлението на масите, мястото й в социалния живот и т.н. А и икономическите и политическите системи обсъждаме, както и събитията от деня. Когато се завърти разговор, всеки си излага аргументите, говорите си, нормални неща. Без крайни спорове и нацупени хора или някой да изнася лекции, което също е доста некултурно - да окупираш разговора. И така... все за нещо трябва да си говорим, така откриваме и други гледни точки, размисляме над аргументи, които не сме имали предвид и т.н. Особено, ако общуваш с умни хора, било то и на различна позиция.

Да, аз също водя такива разговори, но с по-тесен кръг от хора - по-близки познати и приятели  Peace
Защото са ми омръзнали въпроси от типа - Ама как така атеист, не вярваш в Христос ли? И, аз - Не само в него, а изобщо в божества, свърхестествени сили и прочее. И се почвааа - стой и гледай, слушай и немей. Та, така, за лежерни разговори избягвам такива теми, както и тази, че за мен демокрацията е много глупаво нещо  Mr. Green

# 53
Повечето хора променят(ме) възгледите си относно религията в течение на годините. Особено важи за жените и особено с напредване на годините. Не вярвам да ставаме по-глупави, не всички поне. По-скоро започваме да осъзнаваме, че бабите ни, макар и не толкова образовани, са били прави за някои неща. Така си мисля... Агресивните атеисти са ми неприятни също толкова, колкото и агресивните евангелисти (в широкия смисъл на понятието).

# 54
  • Пловдив
А за мен е крайно неприемлива репликата за децата. Те може да са всякакви, но ние сме семейство, помежду си може да обсъждаме кой е лигав и да се превъзпитаваме, но не и да се коментираме по този начин пред чужди хора. Унизително е. Едва ли на някоя ще й е приятно, ако колега на мъжа й пита "Жена ти как е?" и той отговори с "Оф, остави, само ми се лигави!"

# 55
О ние тая година решихме да не водим малкия на море и казах на едни познати, че мъжът ми иска да си лежи на плажа и да гледа силиконки, а не да търчи подир бебе, което си е самата истина и те се опулиха. Аз нямам проблем да кажа каквото мисля, хората това не го възприемат и не ми се общува много много. Но мъжът ми иска семейни сбирки иска да съм като другите. Но ще се старая явно трябва.

# 56
Трябва да има универсална извинителна бележка - имам дете под пет, не ме закачайте за глупости.

# 57
Ми значи имаш проблем с мъжа си, а не с другите хора..)

# 58
Не бе той си ме възприема ок. Мен са ми странни жени дето ти казват как мъжът им всичко дава за семейството, пък той само гледа къде да отскубе по мъжки, децата им как са идеални, пък аз ги виждам в съвсем друга светлина. Едни такива хора дето все казват политически коректни неща.

# 59
Ми не е важно ти какво виждаш, а те в какво вярват..Wink

Общи условия

Активация на акаунт