Защо хората искат захаросана реалност?

• 64 856
  • 1 515
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Мамасита, какъв ти е проблемът? Къде пък, сега ги намеси тестовете за седми клас?
Това за капачките не зная откъде се присети. Да, за да разбере едно малко дете/бебе как се завива или развива една капачка, че и да го изпълни, се иска доста умствен ресурс. Направо мозъкът светва.

Контеса, темата не е за мен. Да кажем така -  имам си професия и се развивам (диплома, всичко, както си му е редът). Да са живи и здрави децата ми, защото те ми обърнаха внимание и ми дадоха последен тласък.  Grinning

На Мамасита преди много време съм й обяснявала колко важни са на пръв поглед обичайни умения като завиването и развиването на капачки и колко сложна моторна програма се изгражда. Явно много се е впечатлила. Всеки път я пращам да чете учебника по неврология, ама тя не ще! Пенчо, бре, чети - Пенчо не чете!

Последна редакция: нд, 31 юли 2016, 21:43 от Andariel

# 346
Теорията на Мамасита е .че децата се учат сами и от братята/сестрите си, докато майка им пише във форума.

Анди, винаги можеш да учиш моето златно яйце да завива капачки, нали знаеш. Може да дойде и това време, седми клас иде.

# 347

Анди, винаги можеш да учиш моето златно яйце да завива капачки, нали знаеш.
Прати го после насам, че скоро ще варя лютеница.

# 348
     Съвсем извън темата и хрумване по асоциация, но е доста забавно, ако знаете какви хора не умеят елементарни неща от бита да свършат.Аз съм се изумявала, напр., но и аз съм в този кюп, отчасти.

# 349
  • София
Andariel
Скрит текст:
само Монтесори вАжи Wink

# 350
Andariel
Скрит текст:
само Монтесори вАжи Wink
Лъжа и измама е това, но пък добри пари вади от майките орлици

# 351
Още със заглавието ме респектира - монтесори... Директно в италианския лицей.

# 352
  • София
Капачките ги броим за нашенско Монтесори. Но специално за Мамасита ще сложим етикетче с марката и космическа цена, за да не се мине с куча марка.  Wink

# 353
Къде е Анирам с частното школо?

# 354
  • Ямбол
И ДжиБа. И медалите от математическите състезания в ДГ.

# 355
Андариел, благодаря за отговора! Поздравления, много се радвам за теб!
Браво и на децата ти, че са така наблюдателни са ти дали стимул да преследваш интересите си. Заслужаваш го!

Ще си правим конкуренция май Simple Smile

# 356
  • София
Що да си правим конкуренция? (сега щше си смъмрят, че спамим)

# 357
  • София
не спамите.
захаросвате реалността. Simple Smile

# 358
Или Титина, чийто син на 4 години умножава петцифрени числа като ползва монетки и решава по 100 задачи на ден Rolling Eyes

# 359
  • Куциндрел
Или Титина, чийто син на 4 години умножава петцифрени числа и решава по 100 задачи на ден
Ох, верно, че имаше такива захаросанки.
Обаче Титина не можа да отговори за какво е нужно дете на 4 да извършва такива математически действия. И въобще кому е нужно човек да умножава 5 цифрени числа... за това си има калкулатори. Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт