Защо хората искат захаросана реалност?

• 64 853
  • 1 515
  •   1
Отговори
# 360

Ще спестят от калкулаторите, за да си платят таксата на Монтесорито.

# 361
Що да си правим конкуренция? (сега щше си смъмрят, че спамим)
Захаросваме дейността си Simple Smile
Скрит текст:
И двете и се занимаваме с деца. Но аз спрях с индивидуалната работа и съм с мини частна школа с малък брой деца. След като детето стане гимназист ще се върна пак към индивидуалната консултантска  дейност

Последна редакция: пн, 01 авг 2016, 08:42 от Анонимен

# 362
  • Куциндрел

Ще спестят от калкулаторите, за да си платят таксата на Монтесорито.
tooth tooth tooth

# 363
В Монтесори учат ли ги да мият чинии? А да оправят легла?
Да знаете каква фина моторика се развива по този начин само...Урока може да се провежда директно в дома на учителя... Whistling

# 364
Къде е Анирам с частното школо?
Или Титина, чийто син на 4 години умножава петцифрени числа като ползва монетки и решава по 100 задачи на ден Rolling Eyes

Това не е ли типичен пример за захаросана реалност?

Къде е Анирам с частното школо?
И ДжиБа. И медалите от математическите състезания в ДГ.

И питката, много ме радваше Анирам  Laughingне се ли е клонирала и тя Grinning

# 365
Да знаете каква фина моторика се развива по този начин само...

Учат ги, всичко е по домашно-му.  Peace
И лютеница правят, да пращам ли доброволци без захаросани умения? От теб мотивацията.

# 366
Да знаете каква фина моторика се развива по този начин само...

Учат ги, всичко е по домашно-му.  Peace
И лютеница правят, да пращам ли доброволци без захаросани умения? От теб мотивацията.
Давай, пращай. Беленето на чушки най-добре развива фината моторика. Ше направим революция у Монтесорито.
Направо Револютеница!

# 367
  • София
по повод петцифрените числа, днес гледах Такеши касъл и едната от игрите беше, докато лекинко се пързаляха с една лодчица, минаваха покрай задачки по математика, елементарни с по три-четири числа и събиране, изваждане, умножение и деление (напр. 9+6-12-9)р и ако резултатът е грешен, бум, в калта от близка свинеферма. Не успях за това кратко време да пресметна нито една задачка вярно, а си бях вкъщи, не на пистата.

По нашенското монтесори и чистенето на боб добре развива. (само не ме карайте да нижа или да боядисвам макарони - това не го причинявам на никое дете, не зная откъде е дошла тази мода)

# 368
  • София - Рим и обратно
Анирам е с бан. Презахаросала е манджата.
Има и една, дето децата й печелят де що олимпиада има, първи и втори на сЕкакви републикански състезания по математика и английски, ходят обаче и на по 5 спорта, 3 езика и още 6-7 допълнителни дейности. И те така.
Цецке, ти вместо да се хихикаш, не се моткай, а записвай детето на 3-4 курса.

# 369
  • София
Обаче Титина не можа да отговори за какво е нужно дете на 4 да извършва такива математически действия. И въобще кому е нужно човек да умножава 5 цифрени числа... за това си има калкулатори. Sunglasses
ми не е нужно, ама може детето.
и аз мога да говоря наобратно, а не ми е нужно.
спестили са нашите от Монтесори Laughing

# 370
по повод петцифрените числа, днес гледах Такеши касъл и едната от игрите беше, докато лекинко се пързаляха с една лодчица, минаваха покрай задачки по математика, елементарни с по три-четири числа и събиране, изваждане, умножение и деление (напр. 9+6-12-9)р и ако резултатът е грешен, бум, в калта от близка свинеферма. Не успях за това кратко време да пресметна нито една задачка вярно, а си бях вкъщи, не на пистата.
Баси глупостите

# 371
  • София
що, бе, кефи, хората се забавляваха, а драгите зрители се забавляваме с тяхното забавление. Щях да се озова в калта.

# 372
Ох, попилях се от смях с тази Револютеница  Joy hahaha

Всяка една дейност развива някаква умение и няма нужда от чак толкова много структурирани програми ако цялата ти дейност е организирана и структурирана предварително.

Предполагам, че хората искат захаросана реалност за да облекчат реалната си не дотолкова добра собствена реалност. Peace

# 373
що, бе, кефи, хората се забавляваха, а драгите зрители се забавляваме с тяхното забавление. Щях да се озова в калта.
Дойде ли време до истински изпит или до истинско натрупване на умения с цел да вземеш професия-тези глупави упражнения изобщо не важат. Даже пречат-объркват, насочват мозъка в грешна посока и не можеш да отсееш кое е главното, кое второстепенното.
 Състезателите винаги губят, когато се опре до истинска работа. Там трябва да си работяга, а не състезател

# 374
  • Куциндрел
Не е ли рано за лютеницата?
Смятането не е признак на математически гений. Имах такъв съученик, смяташе големи числа без проблем и без калкулатор, обаче една лесна формула не можеше да научи/приложи.

виж ти , предполагам, че говоренето на обратно си го научила в някоя монтедороподобна школа?
Едно е детето само да прояви желание да научи нещо по-особено, друго е целенасочено да го учиш на нещо, което не му трябва и няма да му помогне много, много.

Общи условия

Активация на акаунт