iHerb.com - най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 79

• 70 206
  • 712
  •   1
Отговори
# 420
И аз днес бях в Митническия клон на "Иван Рилски" в Пловдив и освен споменатите досега неща ми казаха, че щом пратките имат дължим ДДС, не могат да се изпратят на адрес, а трябва да се вземат пак от тях или най-много могат да ги пратят в централна поща.
Попитах къде мога да подам оплакване срещу новите разпоредби, защото не само, че се плащат допълнително тези суми за обработка на документите, но и не може наведнъж да ти свършат работата.
Скрит текст:
А който е от Пловдив, знае, че целия град е в ремонт и отнема страшно много време и нерви, да се стигне до Митническия клон.
Казаха да погледна в интернет страницата на Български пощи (те с Митницата имали общо споразумение), къде мога да подам оплакване и смятам да го направя.
Извинявам се, че и аз пиша извън темата, но така или иначе всички сега сме на вълна митници.

# 421
  • София
Аз оставам с впечатление, че ми облагат и доставката  newsm78. Ще споделя след освобождаването на последната пратка дали ДДС е само върху пратката (без доставката).
Не може ли да се открехнем някак как се попълват електронно тези декларации митнически. Едва ли са толкова различни кодовете на артикулите от iherb   Rolling Eyes. Повечето са добавки и козметика

# 422
Облагат и доставката така е по закон.

И аз в момента търся как сама да си попълвам тази декларация но е по-добре да се обсъжда в другата тема за митниците за да не спамим тук

# 423
  • София
Спомням си, че се разискваше кой колаген е по-добър: течния, на капсули или на прах, но не се сещам до какъв извод се стигна. Ако може някой да помогне със съвет и конкретни марки... И да попитам за този витамин С: http://www.iherb.com/Garden-of-Life-Vitamin-Code-Raw-Vitamin-C-1 … an-Capsules/46038, ползвали ли сте го, дали е добър? Притесняват ме основно бета-глюкана и аспарагуса. Дали може да се вземат през целия зимен сезон?

# 424
  • София
Аз оставам с впечатление, че ми облагат и доставката  newsm78. Ще споделя след освобождаването на последната пратка дали ДДС е само върху пратката (без доставката).
Не може ли да се открехнем някак как се попълват електронно тези декларации митнически. Едва ли са толкова различни кодовете на артикулите от iherb   Rolling Eyes. Повечето са добавки и козметика
Когато сумата на пратката е до 30лв / без доставката/ - не се плаща ДДС.
Когато сумата на пратката е над 30лв - се плаща ДДС и на доставката.
Доколкото разбрах, попълването на митническите декларации е сложно и се използват специални програми.

Спомням си, че се разискваше кой колаген е по-добър: течния, на капсули или на прах, но не се сещам до какъв извод се стигна. Ако може някой да помогне със съвет и конкретни марки... И да попитам за този витамин С: http://www.iherb.com/Garden-of-Life-Vitamin-Code-Raw-Vitamin-C-1 … an-Capsules/46038, ползвали ли сте го, дали е добър? Притесняват ме основно бета-глюкана и аспарагуса. Дали може да се вземат през целия зимен сезон?
За колагена - няма значение формата, стига да е чист и добре хидролизиран.
За Vitamin Code, Raw Vitamin C - това е имуностимулант, но не е много силен.
Дозата на Бета-глюкана е ниска, включен е в специална смес, която общо е 60мг / почти нищо/, заедно с ензими и ПроБ.
Аспарагус са аспержи?! Едва ли дозата може да повлияе хормоните, ако това те притеснява. Ако влияе, то ще е положително на овогенезата  Wink

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:     YUL919
за да се ползва, трябва да се въведе накрая, преди пускане на поръчката

Последна редакция: ср, 10 авг 2016, 14:37 от denis.

# 425
  • София
Благодаря, Denis! Както винаги си отзивчива!

# 426
  • София
Денис,
Моля препоръчай добавка за черен дроб.
Благодаря! bouquet

# 427
# 428
  • София
Денис, голямо благодаря!  bouquet
А какво ти е мнението за посоченият по-назад  темата продукт:
http://www.iherb.com/Nature-s-Answer-Milk-Thistle-Alcohol-Free-2 … -fl-oz-30-ml/5159

# 429
  • Berlin
vangobi, благодаря! Ще си го запазя за по-натам. Още не съм стигнала до черния дроб. 😄

# 430
  • София
Денис, голямо благодаря!  bouquet
А какво ти е мнението за посоченият по-назад  темата продукт:
http://www.iherb.com/Nature-s-Answer-Milk-Thistle-Alcohol-Free-2 … -fl-oz-30-ml/5159
Става, но аз предпочитам да е посочен поне процента на активното вещество /алкалоида/ или продукта да е стандартизиран.  
Иначе, тази марка е добра, предлага качествени продукти.

$1.00
Acure Organics, Cell Stimulating Body Wash + Argan Oil, 1 fl oz (30 ml)
Душ гел с арганово масло

$1.00
Madre Labs, Hand Cream, With Argan Nut Oil, Unscented, 2.5 oz (71 g)
Крем за ръце с арганово масло

Последна редакция: ср, 10 авг 2016, 18:01 от denis.

# 431
Моята поръчка за 50$ от 31.07 изпратена с Globalmail by DHL пристигна успешно, без проблеми.  Simple Smile

Код за отстъпка при първа поръчка VDN319

# 432
  • София
 Седмични промоции
валидни до   17.08 - 20.00 ч. н. вр.

Дневна промоция
валидна до   11.08 - 20.00 ч. н. вр.

$12.99
Navitas Naturals Goji Berries, 454 g   Peace

# 433
  • Плевен
Моята поръчка за 50$ от 31.07 изпратена с Globalmail by DHL пристигна успешно, без проблеми.  Simple Smile

Тоест без митница?

# 434

Тоест без митница?
Да.

Общи условия

Активация на акаунт