iHerb.com - най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 79

• 70 262
  • 712
  •   1
Отговори
# 585
  • В две мънички очи...
И моята е на митница Sad. повече от 10 дни е трябвало на пощите за да ме уведомят и се надявам до петък да я освободят. Сега пратих по факса документите че ги упълномощавам.
Само и само да се хвалят че увеличават приходите си е това. Декларация 12лв. + ДДС + пощенски разходи и доставка. то излиза златно обслужването

# 586
На мен назидателно ми препоръчаха от митницата да си правя сметка при следващи поръчки дали ми е изгодно да поръчвам по този начин  Mr. Green Доста самодоволни бяха.

# 587
  • София
По-добрият избор е 2. на Nature's Way. Започва се с ниска доза.

Момичета, бих искала да ви попитам можете ли да ми препоръчате Л Карнитин?
 bouquet
Ако е за подпомагане на СГ, този излиза изгодно, много добро кач-во и приятен на вкус:
http://www.iherb.com/Now-Foods-Sports-L-Carnitine-Liquid-Triple- … fl-oz-473-ml/8343

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:     YUL919
за да се ползва, трябва да се въведе накрая, преди пускане на поръчката

# 588
  • Чукарландия
Денис, можеш ли да дадеш мнение за Deva, Hair Nails & Skin? Hug

Търся хубав продукт за кожа, коса и нокти, да не е Макси Хеър. Доскоро го пих и искам да сменя. Hug

# 589
  • София

Търся хубав продукт за кожа, коса и нокти, да не е Макси Хеър. Доскоро го пих и искам да сменя. Hug
Съставът е добър, но дозите са много ниски, като най-обикновени МВ, няма да ти се отрази, няма да ги усетиш изобщо. Трябва да пиеш поне по 3 на ден. Ако си с нормална или хипофункция на ЩЖ и нямаш Хашимото - няма проблем и се получават дори много добри дози, ако искаш пробвай така Peace

# 590
  • Чукарландия

Съставът е добър, но дозите са много ниски, като най-обикновени МВ, няма да ти се отрази, няма да ги усетиш изобщо. Трябва да пиеш поне по 3 на ден. Ако си с нормална или хипофункция на ЩЖ и нямаш Хашимото - няма проблем и се получават дори много добри дози, ако искаш пробвай така Peace

Благодаря много! bouquet

# 591
Ей сега се връщам от пощата - пак нищо.  Rolling Eyes
Тъпото е, че скоро заминаваме и няма да ни има поне 2 седмици. Ако през това време дойде, не знам как ще успея да си я взема. Дано поне е в пощата, че иначе много се усложняват нещата и много време ще се забавя... дали ще ми я пазят  Rolling Eyes

JMB946 - Код за отстъпка за първа поръчка.

# 592
  • София
Офф, 5 пратки имам на митница, и то на стойност малко над 20$. Подтикната от кода за 10% в края на юли, ето го резултата.
Лошото е че пращам мейли, понеже известията идват на няколко пъти, но вече станаха 5. И няма резултат. Сега последно пратих мейл, понеже другата седмица отсъствам и искам да ги взема до края на тази.
Мислите ли че за всяка ще вземат 12 лв, това е безумие, нещата се повтарят, малки пратки, всички знаем, че ги делим за да има вероятност да дойдат в пощата.
Сега вече ако остане това безумие с тези такси, няма смисъл от малки пратки, а и явно целенасоченото им задържане, ще се поръчват по-големи поръчки.
Чудя се ако утре отида на място, дали ще реагират по-бързо? Имам чувството че са затрупани с пратки, мейли и обработката тече със скоростта на охлюв  Laughing

Код за отстъпка ZOK345

# 593
A някой имa ли проблем с мейлa нa митницaтa в Пловдив??? Мейлите ми се връщaт, пише че пощaтa им е пълнa... a нa телефонa не отговaрят! PSM.Plovdiv@bgpost.bg - нaли е товa?...  Tired

# 594
  • В две мънички очи...
Аз си взех моята от митницата в София. Имаше много хора да чакат, от пощите казваха на всички че всичко над 30лв. се облага с ДДС и ако не искат да чакат да си пращат документите по мейл/факс. Иначе сметката на поръчката нарасна сериозно - за 45лв. поръчка с доставка платих още 24 (ддс + такса поща + декларация) и 2 часа (път + чакане)
Ето им и ценоразписа - http://old.bgpost.bg/?cid=208&NewsId=365
Само не разбрах ако иска човек сам да се представлява пред митница колко плаща за тази декларация?

# 595
  • София
6tastliva  
Срокът, в който трябва да си вземеш пратката от митница е 20 дни/ работни/.
След 5-ти ден, след получаване на МИзвестие се дължи такса 0,30лв на ден/магазинаж/
Около 10 дни след първото МИзвестие изпращат второ МИзвестие. При него срока е 10 дни.

dessie_d
На всяка пратка се дължи х 12лв + 3,50лв+ ДДС/20%/

# 596
  • Пловдив
dessie_d на митницата в Пловдив изкарват ЕОРИ номер за 2 минути , а освобождаването на пратките ставало за 10мин в София мисля , вчера един потребител сподели
"Накратко - удариха ми печата и си взех пратките. Точно за 10 мин с чакането. "
тук пост 228  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=933639.msg33577873#msg33577873

Така че съвета ми е вземи си разпечатки от поръчките , разпечатки от плащането,  личната карта
попълнена бланка http://morfey-logistics.com/images/documents/registratsionna_for … registratsiya.pdf   и право  митницата

# 597
  • София
Денис, самоцитирам се - надявам се да дадаеш мнение, че ми е важно....Ако не пък ще поръчам вечерна иглика и да видим какво ще стане...
Денис, към теб едно питане

Това и това взаимноизключващи се ли са или допълващи се? И просто ей така мога ли да си ги предпиша сама?
Изследвала съм хормони - всичко е наред. Но съм с ужасяващо 7 дневно ПМС и проблемна кожа....

Не вярвам моето АГ да седне и да разсъждава върху състава на двете и да ми даде съвет...Та затова тука питам
Предварително благодаря  Hug

# 598
  • София
Денис, самоцитирам се
Скрит текст:
- надявам се да дадаеш мнение, че ми е важно....Ако не пък ще поръчам вечерна иглика и да видим какво ще стане...
Денис, към теб едно питане

Това и това взаимноизключващи се ли са или допълващи се? И просто ей така мога ли да си ги предпиша сама?
Изследвала съм хормони - всичко е наред. Но съм с ужасяващо 7 дневно ПМС и проблемна кожа....

Не вярвам моето АГ да седне и да разсъждава върху състава на двете и да ми даде съвет...Та затова тука питам
Предварително благодаря  Hug
Не са взаимозаменяеми, могат да се приемат и заедно.
DIM - са слаби естрогени /в случая фитоестрогени/ - те потискат действието на силните / опасните/, най-общо казано.
Витексът действа на хипофизата / на ЛХ и ФСХ, както и на пролактина/

# 599
И аз в кюпа.
Току-що ми донесоха Митническото Известие.  Confused
Поне ще имам време да предприема мерки, за да си я получа, преди да заминем.

И да попитам- искат всичко разпечатано и сканирано по мейла, но може ли да е на Принт Скрийн и на Word или не?  Blush Дали така ще приемат документите? Имам и онлайн банкиране или задължително разпечатка, получена в банката?

JMB946 - Код за отстъпка за първа поръчка.

Общи условия

Активация на акаунт