RYANAIR - 3

• 125 776
  • 751
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Снощи се завърнахме след като сефтосахме новите полети на компанията. Кратко-бързо и евтино.
Полета беше до Берлин от първите. Всичко беше наред с излитане и кацане в разлика от минутки.
За този клас полети нямам забележки.
Имаме още резервации на смешните цени около 5-10 евро...Целта е да се посетят всички нови направления.
В момента правя нови, като усилено ползвам промоцията минус 10 евро. Не е заради "огромната" сума разлика, просто тръпка да летиш на нула.
Побързайте тази възможност днес ще свърши. Направете нови регистрации на членове от семейството и действайте.
Вече съм на третата, като след като избирам добра цена тя слиза допълнително около нула или малко нагоре 2-4-5 евро.
Кода ще получите в процеса на резервацията и сумата ще бъде намалена.
Направете го и обиколете новите маршрути за около 0-5 евро...

# 301
Хора, какво неясно има за багажа не разбирам , на всяка страница един и същ въпрос. Имате право на два броя салонен багаж! Дали малкият ще е дамска чанта, диагоналка или найлонова торба няма значение,  щом попада в размери от 35-20-20 см.

# 302
Снощи се завърнахме след като сефтосахме новите полети на компанията. Кратко-бързо и евтино.
Полета беше до Берлин от първите. Всичко беше наред с излитане и кацане в разлика от минутки.
Имаме още резервации на смешните цени около 5-10 евро...Целта е да се посетят всички нови направления.
В момента правя нови, като усилено ползвам промоцията минус 10 евро. Не е заради "огромната" сума разлика, просто тръпка да летиш на нула.
Побързайте тази възможност днес ще свърши. Направете нови регистрации на членове от семейството и действайте.
Вече съм на третата, като след като избирам добра цена тя слиза допълнително около нула или малко нагоре 2-4-5 евро.

Bled, случайно да си пробвала дали се "хваща" намалението и за полети след януари? Указаните периоди за пътуване не са ми никак удобни  Sad 

# 303
Самоцитирам се заради показаната снимка.
За мене питането за малката чанта е заради показаното на снимката по-горе - тълкувам го, всичко в големия багаж и да е до 10 кг.
Може и да греша, ще се разбере на 21.09.

# 304
Именно и аз затова се разрових в сайта им, да не би да има някаква промяна.

# 305
Да, има промяна, само че е отпреди повече от година някъде... Допуска се 1 допълнителна бройка - чанта, фотоапарат, букет цветя, маска на Хълк, какво ще да е, стига да е в размерите.

# 306
На снимки ли вярваме или на официалния сайт на компанията?
https://www.ryanair.com/bg/bg/useful-info/help-centre/FAQ/Baggage#0-1

# 307
  • София

Bled, случайно да си пробвала дали се "хваща" намалението и за полети след януари? Указаните периоди за пътуване не са ми никак удобни  Sad 

Не, не съм излизала извън посочените дати съвсем съзнателно. Имам спомени на приети подобни резервации, но на по-късен етап канселирани. Със сигурност ще има нови промоции и не си струват експериментите.
Направих 8 нови резервации по този начин по правилата, а тях сигурно ги знаете:
https://www.ryanair.com/sr/en/useful-info/help-centre/faq-overvi … yanair-reward#0-0
Още умувам за други, но е трудно напасването с евтини дати...
Цените са такива/ако въобще има/, че дори да не се ползват няма никакво значение...
За някои полети не може да се слезе на нулева цена или до 10 евро, но ги пропуснах.
Резервирах тези, които първоначално са от 10 до 20 евро и после идват от 0 до 10...

# 308
  • София (Възраждане)
Блед, обясни моля с две думи как се стига до допълнително намаление? Благодаря!

# 309
  • София
Блед, обясни моля с две думи как се стига до допълнително намаление? Благодаря!

Няма време...
Но аз мислех, че знаете, защото върви трети ден. Аз го видях на път и действам днес...

Пренебрегвате личния си профил и правите съвсем нов. Няма време, промоцията тази вечер ще свърши, ако не я продължат. Вече го направиха веднъж, беше само за ден, станаха три.
Попълвате абсолютно всичко, което ви иска/важно е/. Накрая и анкетата. Профила е готов.
Търсите нужния полет...Най-добре цената да е в диапазона от 10 до 15 евро.
В момента има полети започващи от 7.99 евро...
Примерно...
Скрит текст:
София до Милано Малпенса
Sat 24 септември 11:15-12:25 FR 6323
1 х цената за възрастни € 7,99
Милано Малпенса до София
Вто 27 сеп 12:50 - 15:55 FR 6324
1 х цената за възрастни € 7,99
Намирате го и започвате резервацията. Когато стигнете до
Цена разбивка
Под полета ще пише
Осребряване на ваучер / награда
Попълвате всичко, кода идва сам и готово.
Ако искате да имате бонуса за всеки билет, трябва да правите профили и да купувате билетите.
Играчка си е, но няма проблем.

От компанията са наясно, че това е бутафория и всеки може да го направи много пъти.
Но си траят, все пак е само часове. Ако искаха да не е така, има куп ограничения, които можеше да наложат.
И в търговската мрежа когато отварят нов магазин раздават продукти без пари, зарибяване...

Ние ги подкарахме на конвейер, вече са 9 резервации.
Играчка е, но си струва...
Взимаш билети на цена нула, една вечер хотел или две за 50-100 евро. За някои дестинации трябват повече дни/хотела вдига сумата/.
Летиш до другия край на Европа, сякаш си бил някъде у нас, а и сигурно ще ти е доста по-евтино.
Последното ни пътуване за двама до Берлин/без този бонус/, без платен багаж... излезе около 150 евро с много кафенете, без ограничения/не сме от ящните особено за кратко/.
Тези дни летим отново...

Последна редакция: пт, 09 сеп 2016, 22:12 от Bled

# 310
  • София
Някой знае ли мога ки да купя бишети сега, а да купя допълнителен билет за беб по-късно?

# 311
Да, по телефона

# 312
  • София
Мерси! bouquet

# 313
  • София, България
Здравейте, наблюдавам ги от няколко дни полетите от по 10 или 8 евро ... видях, че и билбордове има с промоцията. Милото обаче нещо сега много разходи му се събраха и иска да го оставим за пролетта, обаче не знам тогава дали ще има такива промоции или е само за сега  newsm78

И понеже някъде споменахте, че цената е за възрастен - как стои въпроса с децата? Ние понеже сме петима, всички ли по 10 евро ще платим  newsm78

# 314
  • София
Ако са до 2г ще платите по 20 евро  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт