RYANAIR - 3

• 125 836
  • 751
  •   1
Отговори
# 135
  • Бургас
И още нещо да питам, при Райн еър пускат евтини билети за определени дестинации и като свършат-край, или като Уиз се следят цените на билетите и варират...Не съм много на „ти“ ...Благодаря предварително!

Има определен брон билети на съответната цена, като се изкупят, цената се качва малко и т.н.
Съответно ако има промоция, билетите не се продават или някой се откаже, може и да паднат.

Благодаря на всички, значи следя..Simple Smile гледам да е октомври пътуването до Венеция или Пиза,Рим но в момента са останали само 1-2-3 места или на отиване или на връщане, а ние ще пътуваме 4 ма( 2 в.+ 2 д.)

# 136
Teзи 1-2-3 места са на тази цена, има още на по-висока. Ако купиш заедно 4 сега ще ти ги сметне всички на по-високата. Може да купиш 3 на тази и 1 на по-високата отделно, ама гледай единия да е възрастен.
Чакането не винаги върши работа

# 137
  • Бургас
Teзи 1-2-3 места са на тази цена, има още на по-висока. Ако купиш заедно 4 сега ще ти ги сметне всички на по-високата. Може да купиш 3 на тази и 1 на по-високата отделно, ама гледай единия да е възрастен.
Чакането не винаги върши работа

bouquet

# 138
  • в града на вечния купон
И аз за Пиза дебна,но искам поне 9.90евро Peace

8-13 или 22-27 октомври - 16 евро двупосочен, как е?  Mr. Green

тогава ще пътуваме за Лондон
По скоро за март или април следващата година
Продължавам да дебна
Мерси!

# 139
  • София (Възраждане)
До Пиза има даже по два полета на ден, което на мен ми се струва странно. Чудя се обаче дали догодина може да се разчита на толкова тънки цени, когато дестинацията вече няма да е нова.

# 140
Здравейте  Embarassed

Никъде не мога да намеря дали ще летят до Прага или Виена? Интересувам се в зимните месеци дали ще се осъществяват такива полети? Благодаря за информацията предварително

# 141
Здравейте  Embarassed

Никъде не мога да намеря дали ще летят до Прага или Виена? Интересувам се в зимните месеци дали ще се осъществяват такива полети? Благодаря за информацията предварително

От София- не

# 142
A от къде ще има?

# 143
Май има Ниш - Братислава. Иначе до Прага от Бергамо, Рим, Шарлероа, Дъблин, Лондон....

# 144
  • София (Възраждане)
Момичета, при резервация само собствено име и фамилия ли вписвам или собствено и презиме в полето "име"?

# 145
  • Германия
Момичета, при резервация само собствено име и фамилия ли вписвам или собствено и презиме в полето "име"?
Фамилия и собственото в полето за име. От презимето никой не се интересува Peace

# 146
привет, обещах да пиша като правя пак чекиране за безплатни места - този път наблюдавах по-внимателно и според мен няма вариант, при който, ако не ти харесат определените от системата места, да се върнеш назад/да се откажеш и да минеш вариант да си платиш за избор на места - местата се виждат чак на финалния етап и след това няма бутон за отмяна

# 147
Искам да попитам има ли летяли през Букурещ зимата, там доколкото знам пътя е зле, може да има затворени пътища, но пък ни е най-близо. Някой да каже имал ли е проблем с пътя до там.

# 148
Някой знае ли колко струва смяна на име?

# 149
Някой знае ли колко струва смяна на име?

имат табела със всички тарифи  на сайта :

https://www.ryanair.com/bg/en/useful-info/help-centre/fees

Общи условия

Активация на акаунт