ОКТОМВРИ не е толкова далече, скоро ще се гушнем с малкото човече! - тема 6

• 59 283
  • 761
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте момичета, аз влизам да кажа, че вчера родих момиченце. 1600 гр.,41 см.
Отидох за 45 дневния болничен и редовен преглед и се оказа че бебенце не се храни и води няма и я извадиха много на бързо. Надявам се мойто да си остане единственото избързало бебенце.
Честита щерка, да сте живи и здрави Hug

# 631
  • София
ойииии, lyoni88   Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes да ти е жива и здрава малката бързаща Шушка!!!  bouquet Hug Имаме си първо бебенце в тематаааааа, урааааааааааааааа  Party Grinning Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 632
  • София
lyoni88, честито момиченце bouquet bouquet bouquet Да е жива и здрава, бързо да расте и много да ви радва!

# 633
  • Sofia, Bulgaria
Ауу супер, живи и здрави и скоро да се приберете Simple Smile

Хем се зарадвах на новината, че си имаме вече първаче в темата, хем пак се изпопретесних, както все ми обясняват че изостава  ooooh! Пък и днеска съм на преглед  #Crazy

По темата с багажа и подготовките сме до никъде и много ме изнервя факта. Вярно има месец и малко, но само като чуя "има време" и ми се обръща всичко... Другата седмица отивам да купя всичко за болницата поне да ни е готово. С ММ говорихме, че ще ни дадат много дрешки и да не взимаме нищо още, но аз като бременна за първи път и нямам идея какво ще ми трябва в определения ден и мисля да купя един комплект за изписване, пък ще си носи другите дрехи след това.

# 634
  • София

А защо си правила втори Васерман? Доколкото знам само ПКК, МБ и урина се пускат 38 гс и това са последните изследвания пред раждането, освен тоновете де, на които се влачиш постоянно ...

Не знам и аз останах очудена. С първата беменност нямах втори Васерман. Може да е специфично изискване на болницата - правел се в 35 седмица.
За момичетата които се следят в Тина Киркова и на които им предстои последна 4-та ПКК  - в момента пускат безплатно допълнителни изследвания за анемия.

# 635
Да е живо и здраво първото ни бебче в групата! Нека носи много щастие на мама  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 636
Льони88, честито и да сте живи и здрави и дано всичко е наред!
Иначе и аз ще почвам да приготвям нещата за бебето, пък и за болницата, в следващите дни. Ще извадя бебешките неща от голямата, ще ги сортирам и изпера. Честно казано, не ми се занимава с тези неща, ако можеха да се самоподредят..., но няма как. Бих казала, че едно малко легълце или кошче до леглото на родителите в началото е най-удобно, според мен. После, като намали нощните събуждане и хранения, кошара и евентуално собствена стая за детето.
Следващата седмица ще ходя на контролен преглед при моя лекар за деветия месец и после ми остава само един лекарски преглед в болницата, в която ще раждам и един разговор с акушерка за раждането. И това е, вижда му се края.
И аз също съм леко по-безпокойна по повод раждането сега и мисля, че е точно защото знам какво е. Дано да е наистина по-бързо и леко второто, както казват. Да не се плашат момичетата, на които ще им е първо. Да, боли, но и всичко минава и се забравя, важно е какво става след това, а то си струва. Поздрави на всички.

# 637
  • София
Честито бебенце, lyoni88! Hug Hug Hug Може да е мъничко, но съм сигурна, че ще излезе борец  Heart Eyes 
В коя седмица беше иначе? Къде те изродиха? Ако имаш нужда от нещо, пиши! bouquet

# 638
Честито да е първото бебенце на групата. Да расте здравички малката къщичка и дано скоро ги изпишат с мама и се приберат у дома.

# 639
Благодаря ви момичета Hug
В 34 седмица се роди в Тина Киркова. Екипа действа много бързо, аз докъто осъзная какво се случва вече бях родила.

# 640
Честито първо бебенце! Честито lyoni88, бъдете здрави и щастливи.
Разкажи после повече подробности, в коя седмица, колко кг, как роди, в кувиоз ли е, добре ли сте.

Леле, почна се Simple Smile)))

# 641
lyoni88, честита бебка, да ви е жива и здрава и много да ви радва.Да наддава бързо и всичко да е наред!

# 642
Лиони,честито ти бебче.Да е живо и здраво и скоро да сте си в къщи и двечките.

# 643
  • Варна
Лелеее роди се първото бебее Heart Eyes Льони честита ти рожба,пожелавам й цялото здраве и щастие на света  bouquet

# 644
Льони честита рожба - да ти е жива и здрава и много да те радва! После като имаш време пиши по-подробно  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт