ОКТОМВРИ не е толкова далече, скоро ще се гушнем с малкото човече! - тема 6

• 59 412
  • 761
  •   1
Отговори
# 615
Аз си ходя на кола маска.

# 616
  • София
Хм, аз днес цял ден се щурах из Тина Киркова и не разбрах, че има ден на отворените врати.

Иначе, взех си днес най-сетне 45-дневния болничен, който си престоява там от 20.08; взеха ми за последно ПКК, 2-ри Васерман, МБ и урина и записахме първите тонове на бебока - д-р Диков рече, че бил отличник.

Багаж още не съм стягала и нощници не съм си взела още, а май вече трябва да се пораздвижа и в тази посока.

За бръсненето - нищо не виждам вече, но го карам по усет.

# 617

Скрит текст:
момичета как се оправяте с това бръснене? Аз нали все ходих на кола маска и лазер и сега се чепатя из банята и понеже нищо не виждам и като се видя после в огледалото, как съм се обръснала на участаци, зле ми става ...я споделете някоя техника, за таз работа  Crazy [/
Скрит текст:
PeaceКато теб,на фантазия  Whistling

# 618
Кристи ти си смелчага, мене ме е бъзе, да не получа контракции от болките ...

А защо си правила втори Васерман? Доколкото знам само ПКК, МБ и урина се пускат 38 гс и това са последните изследвания пред раждането, освен тоновете де, на които се влачиш постоянно ...

Баба ми едно време как е родила четири деца на село да и се чуди човек, честно, а баща ми даже се е родил в една плевня навръх Коледа ...как са оцелявали тия хора просто не знам ...

# 619
Аз също ходя на кола маска за цели бикини. От години така се обезкосмявам и хич не ми се прибягва пак до бръснача.

# 620
не получавате ли контракции от болката? Моята козметичка, която ме прави от осем! години ми каза, че с мен не се заемала, щото съм била страшен шубел и си знаела, че нямало да издържа и за т`ва се осъдих с бръснача цели осем месеца и сега вече късно ... Ще го карам на фантазия и аз като Мушмул  Crazy

# 621
Относно комплекта за изписване. На мен терминът ми е на 2.10, та съвсем не ми се вярва да е студено. Затова и предпочетох лятна пелена пред ватирана. Болницата, в която ще раждам, има топла връзка с паркинга, та реално бебо няма да е навън. А нищо чудно и да не дочакам до термин и да се появи още септември.

# 622
Момичета , взехте ли коплект за изписване?
Вероятно октомври ще е по хладно вие каква пелена взехте за изписването/ ватирана , порт бебе../ newsm78
Ние взехме едно супер кукекленско-кифленско комплектче  Mr. Green с ватирана пелена е!

Аз се разбрах с моята АГ да раждам във Вита, от другата седмица започвам да следя тонове там. Чудя се само, дали трябва да се плаща предварително нещо или след раждането живот и здраве се заплаща всичко  newsm78?
За страха гледам си говорите, аз съм на периоди - ту ме е страх, ту съм смела, ама ще го видим, като тръгне Simple Smile сега са само предположения, надявам се, че няма да се ошашкам  Rolling Eyes
За положението на кошарката, при нас се пада точно под един прозорец, който е пвц, а има и изолация, но мисля да го облепя и изолирам допълнително. Тъпо е разпределението на спалнята, а трябва да побера и 135см конвектор.  newsm78 Ще го мисля още!

Аз да ви се похваля, че накупихме някои неща и съм доволна Simple Smile

Chuby, сега има много филтрирана информация и сериозна манипулация с цел едни хора да имат власт и пари!
За космоотнемането аз се чистех с тример, но нищо не виждам и отидох на козметик и олееее много ме боля, ще трябва още веднъж поне Simple Smile

# 623
Кристи ти си смелчага, мене ме е бъзе, да не получа контракции от болките ...
Ами аз преди да забременея правих доста време фотоепилация и съм доста оредяла - примерно на ръцете и краката нямам нищо. На триъгълника е по-зле, ама се опитвам да мисля за нещо друго и като че ли не ме боли толкова.

eli_dzh, ти къде ще раждаш?

# 624
Cristi, в Надежда ще съм аз. Там се следя, а и ми е близо до вкъщи. Има неща, които не ми харесват, ама пълно щастие няма.
Относно кола маската, аз нямам проблем, но прагът ми на болка е доста висок, а и космите са много малко, тънки и рехави. Крака и мишници минавам у дома с епилатора, но за триъгълник си ходя при козметик на кола.

# 625
И аз съм по усет:)За раждането мисля таткото да има принос ,че в болницата не желая да ме коригират Laughing
А относно комплекта за изписване сме взели джентълменски костюм с папийонка:))Върви с памучна пелена а ако случайно е по-хладно имам и порт с полар:))

# 626
Пелената за изписването ще е плетена,но тъничка.А вече облеклото на бебка ще е според времето,че съм засредата на октомри,не вярвам да ме огрее по-рано,та времето може да е както топличко,така и доста студено.

# 627
Здравейте на всички!
Отдавна не съм се включвала, но ви чета когато мога. Ние най-накрая се прибрахме и вече е крайно време да започвам с пазаруването.
Още не мога да реша какво креватче да взема. Чудя се между малко, което се прикрепя за нашето легло или обикновено дървено креватче. Май най-добре ще и двете да взема.
Виждам, че всички, на които им се второ или трето раждане се притесняват повече от първия път. И при мен е така, хем предният път мина много леко.

# 628
Cristi, в Надежда ще съм аз. Там се следя, а и ми е близо до вкъщи. Има неща, които не ми харесват, ама пълно щастие няма.
То винаги е така Simple Smile И аз се следя в Надежда, но обмислям да раждам другаде.

# 629
Здравейте момичета, аз влизам да кажа, че вчера родих момиченце. 1600 гр.,41 см.
Отидох за 45 дневния болничен и редовен преглед и се оказа че бебенце не се храни и води няма и я извадиха много на бързо. Надявам се мойто да си остане единственото избързало бебенце.

Общи условия

Активация на акаунт