ОКТОМВРИ не е толкова далече, скоро ще се гушнем с малкото човече! - тема 6

• 59 268
  • 761
  •   1
Отговори
# 645
lyoni88 честита дъщеричка, да наддава бързо и скоро да се гушкате вкъщи!!!  Hug

Днес като за началото на новия месец има изглед да се оправят моите проблеми с НОИ, поолекна ми малко и се радвам, че този гаден август свърши.

Вчера изпрах и последните бебешки дрешки, подредих ги в скрина и поне това ми се махна от главата. Утре най-накрая живот и здраве ще отидем да донапазаруваме каквото ни е останало и сме в голяма степен готови. Багажа за болницата също е почти готов, ако най-накрая изляза и си купя сак ще е също добре,  иначе ще ходя с наелонова торба  Laughing

# 646
Lyoni88 да ти е жива и здрава рожбичката HugПожелавам бързо въстановяване и скоро да се приберете вкъщи bouquet

# 647
Честита рожба, lyoni88. Много радост да донесе за вас, а на нея едно щастливо и безгрижно детство!!!!

На мен също ми искат изследвания за Спин, Васерман и Австралийски антиген. Правих ги още в началото на бременността, но лекаря ми ги изиска отново, защото му трябвали актуални от последните 3 месеца преди раждането. Вие ще правите ли тест за алергии към упойки и изобщо знаете ли, дали трябва да се прави такъв? На мен, например до сега не се е налагало да ми се правят никакви операции и нямам представа, дали бих проявила алергия към някоя упойка....
Относно леглото, ние сме харесали една дървена кошарка и в началото бебето ще е при нас. Наистина се надявам да спи в нейното си легло и да няма прехвърляния по леглата  Laughing

От утре излизам в 45 дневния болничен и вече започвам да усещам как време не остана.  #Crazy #Crazy #Crazy

# 648
Правих си теста и се оказа, че 30% от пишештите в темата не са купили още нищо и се успокоих Crazy

# 649
И аз още нищо не съм купувала, но от другата седмица се захващам сериозно. Най- големият ми пролем е количката, просто не мога да избера....както в началото се бях спряла на три варианта, така сега всичко което харесам е компромисно решение.

# 650
Аз бях харесала три колички с големи гуми, да си се разхождаме спокойно по село, обаче едни приятели изневиделица ни предложиха тяхната, сичко и е ок, само гумите са и малки, тоест по-малки от на другите.
Спестяват ми 900 лв и съм решила да я приема, все пак страшно много неща мога да и купя с тези пари, пък ако толко не става за по наше село ще купувам друга - оня ден обикалях по селото в търсене на марширути и тъй - има си тротоари и то чисто нови, улиците асфалтирани, коли няма, даже днес асфалтират нашата улица - все едно по поръчка, та ще ми свърши работа. И така избора ме намери сам  Crazy

# 651
Честито на мама lyoni88! Бързо възстановяване на нея и бебка!

# 652
lyoni88, честито бебче!  bouquet
Да ви е жива и здрава!  Hug Hug Hug
Скоро ще почне бебевалежът и при нас. Съвсем малко остана, а времето взе да минава адски бързо  Heart Eyes

# 653
Лиони , честито ти бебче, желая ви много здраве и скорошно прибиране у дома.Леле супер имаме си първо бебче , скоро ще започне бебевалежа. Лиони доволна ли си от Тина Киркова? С избор на екип ли роди?

# 654
ЧЕСТИТО БЕБЕ! дА Е ЖИВО И ЗДРАВО И МНОГО БЪРЗО ДА РАСТЕ! ПИШИ ПОДРОБНОСТИ!  bouquet

# 655
Относно тестът за упойки, аз също се запитах същото. На мен никога никаква упойка не ми е слагана, даже и при зъболекар, та не знам как ще ми понесе. Попитах лекарката ми на последната ЖК, каза че нямало нужда. Дано наистина да е така.

# 656
В болницата непосредственио преди раждане правят тест за алергии за упойката, няма така да я сложат.

# 657
Количка ние взехме на АБЦ Дизайн модел Кобра Мимо. Десенът не ми допада, но беше на промоция, а кумовете ни са със същата и много я похвалиха, проходима е и с големи колелета. http://e-chipolino.com/4589/Бебешка%20количка%20ABC%20Design%20Cobra%20mimo

# 658
Лиони, честита дъщеричка! Да е жива и здрава, бързо да се прибирате вкъщи и да й се радвате!

За количките, ние капарирахме нашата, края на септември ще я вземем.

Момичета, моля ви като се родят бебчетата пращайте ми на лично информация, за да може да редактирам после първа страница - име, тегло, дата на раждане, каквито информация искате да споделите.

# 659
Количка ние взехме на АБЦ Дизайн модел Кобра Мимо. Десенът не ми допада, но беше на промоция, а кумовете ни са със същата и много я похвалиха, проходима е и с големи колелета. http://e-chipolino.com/4589/Бебешка%20количка%20ABC%20Design%20Cobra%20mimo

Честито със здраве да я ползвате.Супер е Simple Smile)

Общи условия

Активация на акаунт