Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 46

• 76 065
  • 742
  •   1
Отговори
# 690
  • София
ММ донесе снощи тениските от Леко, помрънкал и му дали и моята.  LaughingНямало от тези с якичката, трябвало да дойде друг ден и е взел две обикновени, различни цветове. Иначе са хубави, на Фрут ....нещо си, с малък надпис.

# 691
  • Пловдив
Момичета някой от "провинцията" успя ли да се свърже с Оргахим за наградките?Аз снощи им писах мейл, но нямам отговор все още.

# 692
Момичета, аз ходих на Борис в магазина. Тениските ги дават лично. Размерите са само L и XL.

# 693
Добре, те решават при какви условия ще си раздават наградите, но да не бяха пускали съобщението с подвеждаща информация.
Аз лично не съжалявам, защото играх за гащеризон, а спечелих тениска, но въпроса е принципен.

# 694
  • Русе
Не мисля, че са очаквали такъв наплив, но да, като пускаш игра, ами обмисли я добре ooooh!

# 695
  • Пловдив
Момичета получих отговор от Оргахим.След размяна на няколко мейла ми казаха, че мога да си получа тениските от магазина им в Пловдив Joy.Сега остава само да ги взема.Дано да няма спънки там.

# 696
  • Русе
Ауууу, какъв таралеж си вкараха сега... hahaha

# 697
И къде е магазина в Пловдив newsm78

# 698
  • на североизток от Рая
Купих два чипса Чипи и от единия печеля кенче Ариана. Пак ще взема, синът ми остана очарован, че ще яде чипс.

# 699
Купих два чипса Чипи и от единия печеля кенче Ариана. Пак ще взема, синът ми остана очарован, че ще яде чипс.

Аз пък не мога да намеря магазин в който да ни дадат бирата, която спечелихме. Мислех си, че щом продават такъв чипс в магазина, в същия ще дават и наградите, но не било така.  Blush

# 700
Ауууу, какъв таралеж си вкараха сега... hahaha

Хихихи, дааа, не знаеха срещу какво се изправят-хищни ловци на подаръци! Mr. Green

# 701
  • Телиш/Плевен
Ех, мъжът ми колко би се зарадвал на някое и друго кенче Ариана, ама не мога да открия промоционален чипс. Crossing Arms

Тук има списък с магазини, които „осребряват“ талоните. Hug

# 702
Понеже Ариана е баси скъпата бира. Laughing

# 703
Момичета получих отговор от Оргахим.След размяна на няколко мейла ми казаха, че мога да си получа тениските от магазина им в Пловдив Joy.Сега остава само да ги взема.Дано да няма спънки там.

А така - и аз искам - вчера спечелих тениска, но понеже тук се коментираше, че трябва лично да си е получим "теглих  Joyмайните на ум" - но щом има вариант да си ги вземем от магазина им в Пловдив сега и аз ще им пиша  hahaha

# 704
  • Телиш/Плевен
Понеже Ариана е баси скъпата бира. Laughing
Rolling Eyes
Ами за мен е едно да купя един продукт и съвсем друго да го спечеля. Но няма защо да се обяснявам, в крайна сметка всеки може да тълкува думите ми както намери за добре. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт