Звездни компромати - 294 част

• 105 515
  • 739
  •   1
Отговори
# 285
Моят фаворит сред титаните на мисълта при известните е Кайни Уест:
http://www.brainyquote.com/quotes/authors/k/kanye_west.html

# 286
  • Rock & Roll feeling ...
Ей,тая женичка дето е спечелила от лотарията... Насълзиха ми се очите. 16 години е в Испания, не говори добре езика,сигурно не й е бил лесен живота. Това са доста пари, да си ги харчи със здраве !

Тия от Шри Ланка, добре че не списват във форума.  Laughing  Щяхме да си бъдем до болка взаимно нелепи  Whistling
Винаги съм се чудела защо арабите харесват не закръглени, ми направо дебели жени. И определено не ми се вярва да е щото им се виждат плодовити. Особено,като знам как се формират сексуалните вкусове и как никой нормален мъж,който като види задник или бюст по вкуса му , би си помислил  - "б*х маа му, тая колко плодовита изглежда". Пълнотата може би им носи някаква сексуална илюзия или заявка Thinking,но и така не съм чувала някакво конкретно обяснение на този така... нестандартен вкус  Mr. Green
Но те арабите, в какво ли са критерий... Ония ден арабски учени обявили жените за животни и за това им се полагали същите права,като на животните.  ooooh!  Whistling

Алесандра Амбросио

Скрит текст:

Скрит текст:

# 287
Винаги съм се чудела защо арабите харесват не закръглени, ми направо дебели жени. И определено не ми се вярва да е щото им се виждат плодовити. Особено,като знам как се формират сексуалните вкусове и как никой нормален мъж,който като види задник или бюст по вкуса му , би си помислил  - "б*х маа му, тая колко плодовита изглежда". Пълнотата може би им носи някаква сексуална илюзия или заявка Thinking,но и така не съм чувала някакво конкретно обяснение на този така... нестандартен вкус  Mr. Green

Такава е местната мода. В Мавритания булка под 100 кг била срамота, чак ги угоявали насила. В България също има нестандартен вкус - изключително слабо към анорексично тяло, обезкосмено като на дете, но с огромни гърди и огромни джуки. Като си намериш такава жена по модата и статусът ти като мъж се вдига.

# 288
Обезкосмено... вече само ръце, крака. Другото си се върна модата на естествените хм... неща. Назад към природата. Laughing

# 289
  • вятър в маслините, вятър над хребета
По българските стандарти съм изумително дебела, добре, че не ми се налага да се съобразявам вече с тях. Пък Рилийф най-вероятно би ми препоръчала направо да си купя пушка и да се гръмна. В краен случай бурка да не и нарушавам естетическата среда Mr. Green

Еди Ръдмейн с разни други известни хора Heart Eyes
Скрит текст:

# 290
Искаш да кажеш,че вече има мода в интимната област човек да е ... натурален ?
Само си го представям, г*з , джуки и буен храсталак  Tired

В България се харесват нормално слаби жени.
Големите джуки са тенденция дошла отвън. Да са като Джоли,видиш ли  ooooh! А в сексуален аспект се приема,че оралните ласки са по-хубави с по-сочни устни .

Лимонадената Джоhahaha Joy Joy Joy Не така де . Харесвам хора,които се самоиронизират  Blush
Въпреки,че взаимно не сме си любимки и не съм те виждала,не си те представям така.

# 291
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ами ти такива добре изглеждащи девойки като Амброзио заклеймяваш, та какво да очакваме 60-килограмовите Laughing

Модата на натуралното там долу настъпи още преди две и повече години. В България надали още е повсеместна.

# 292
Амбросио на кг си е ок,но ми е нелепа,като модел,заради дългия си торс и късите си крака .

Любима фотосесия на Анджелина и Мадокс .

# 293
Амбросио на кг си е ок,но ми е нелепа,като модел,заради дългия си торс и късите си крака .

Любима фотосесия на Анджелина и Мадокс .
С ботушите на леглото  Whistling

# 294
дебела, руса, с големи цици и малка уста.  Shocked Защо точно такава - това било идеала за жена при тях, клонящ до обожествяване на женската красота. Mr. Green
Ако чуете за нова богиня в Шри Ланка -аз съм bowuu

# 295
дебела, руса, с големи цици и малка устаShocked Защо точно такава - това било идеала за жена при тях, клонящ до обожествяване на женската красота. Mr. Green
Ако чуете за нова богиня в Шри Ланка - аз съм bowuu
hahaha Joy hahaha Joy hahaha Joy hahaha  Аааа, ще си делим първенството! Ама на мен устата ми е голямаааа  Tired Ще ме върнат!

Гала и Стефан сами в Анталия

# 296
Открили са тумор в мозъка на Джон Нюман
http://kanal3.bg/news/lifestyle/zvezdi/36401-Muzikalna-zvezda-kr … e-s-tedzka-bolest
Дано не е вярно,не е официално потвърдено.
Много го харесвам.

# 297

аз пък се чудя, защо тогава припадат по слаби рускини и как нашите кльощи направиха креватна кариера в Дубай.

от мои впечатления латинците също си падат по сочни дупета, а черните хора по огомни.

# 298
дебела, руса, с големи цици и малка уста.  Shocked Защо точно такава - това било идеала за жена при тях, клонящ до обожествяване на женската красота. Mr. Green
Ако чуете за нова богиня в Шри Ланка -аз съм bowuu
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Голяма си  !  bouquet

DiDi§ , детето се въргаля по земята,после й дърпа незнайно колко чистия ботуш ... Гледам да не го гледам от тази страна  Laughing

# 299
 Когато бях бременна станах над сто кила, руса си бях и преди това, та, малко от сланината не ми личеше бременна ли съм точно или просто дебела.  Thinking Тук, където живея, си имаме много африканци, трябва да ви кажа, че аз не го знаех този факт преди да забременя и да стана 100 кила...Никога не съм била по-ухажвана от африканци, бяха навсякъде! Един даже се качи с мен в автобус, в който нямаше никаква работа, а точно тогава аз отивах при гинеколога си. Оня ме пита и разпитва, ама къде отиваш, ама дай заедно да ходим, аз хем ми е смешно, хем не знам какво да му отговоря. Лудница беше, после влязох във форма, и не ми обръщат никакво внимание вече. Чувала съм, че били много надарени, дали си струва да стана пак 100 кила?

Общи условия

Активация на акаунт