Звездни компромати - 294 част

• 105 444
  • 739
  •   1
Отговори
# 435
Въпрос на факти и вкус.  Когато съпоставя Харди с развит, висок мъжага, просто ми избива колко е нисък и набит . И цялата заявка за мачо ми става смешна.
Абсолютно е въпрос на вкус, на мен високите ми действат асексуално. Обаче Харди не ми харесва, тези устнички ми е прекалено женствен Blush
Скрит текст:
За така коментирания размер, големи жени сте, в отпуснато състояние не знам как се осмелявате да коментирате  Mr. Green

# 436
  • София
Орландо Блум беше разкошен елф и доста овчи на вид Парис в "Троя". Явно последното му е по-близо до натюрела. Иначе е симпатичен и особено ме кефи как на всичките им снимки с Кейти Пери й виси на врата или нещо я натиска Mr. Green. Егати обсебващия мъж.

# 437
# 438
  • Варна
Уф, бе лошотии... разпасали сте се пак с тези 18+  Laughing

Бекъм с гевезанката  Heart Eyes
https://www.instagram.com/p/BIqoF5GB3PS/?taken-by=davidbeckham
Салма Хайек
https://www.instagram.com/p/BIqyxAQhj2F/

# 439
  • Варна
Стигнах и до натуралните снимки на Орландо. Много съм впечатлена! От вас! Че намирате това мъжко достойнство за нещо впечатляващо.  newsm78 Това си е един съвсем нормален размер в леко радостен възторг и нищо повече. Няма нужда да го величаете или пък има... де да знам. Thinking Mr. Green

Честно казано и на мен ми се видя леко пресилен този възторг от така показаното...гребло.  Thinking
Нищо особено, а пък в комплект с цялостно излъчване съвсем губи позиции.

Joy Joy Joy

# 440
От последните страници останах впечатлена единствено от великолепното чувство за хумор на меркантилница.
Блум хич не ми е по вкуса, а пък онзи принц с големите уши съвсем.
Загледах се тези дни в едно руско сериалче и да ви покажа "новата си любов" - Никита Панфилов.
Малко е бозав по снимките, но в движение ми харесва много.

# 441
Загледах се тези дни в едно руско сериалче и да ви покажа "новата си любов" - Никита Панфилов.
Оу! Никога да не си сваля шапката!

# 442
Много ниска и набита Гери-Никол
Скрит текст:

# 443
Joy
Аз неслучайно подбрах точно тази снимка.
Хич не е фотогеничен.

# 444
# 445
  • Варна
Горната му устна е като човка.

# 446
 Точно обратното на секси ми е този Орландо  Crazy В неговият случай размерът наистина няма значение, ако ще гребло да е.

Стига и вие с тази меркантилница! Навремето, като ме мързеше да уча, майка ми постояно така ми хвалеше хорските деца "Виждаш ли Сашко на леля ти Пена наредил отгоре до долу шестиците, а ти??"  Много се дразнех, затова си останах само с осми клас  hahaha Joy

# 447
Ей това е хубавото, че всяка си има различни критерии.  Peace
На мен като ми хареса някой, първо проверявам колко е висок /съвсем сериозно  Blush/ и ако е над 180+ см., вече сериозно си го бройкам  Crazy Laughing
Ако ли не - го оставям на другите хиени  Twisted Evil
Няма шанс мъж под 180см. да го погледна като Мъж  Wink за мен.

# 448
Няма шанс мъж под 180см. да го погледна като Мъж  Wink за мен.
И аз така!  Flutter Даже мъж ми понякога като го загледам Thinking и ми се вижда нисък на 187 см.  Mr. Green Пък хората ми викат: как бе, той е грамаден мъж и аз се успокоявам! Laughing

# 449
На мен като ми хареса някой, първо проверявам колко е висок /съвсем сериозно  Blush
И аз Joy
Но интересът ми заглъхва, ако е над 180, даже 175.
Хубаво е това де, да не се бием за едни и същи  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт