Защо с времето изчезват приятелите?

• 59 573
  • 443
  •   1
Отговори
# 195
Никога няма да забравя как в момент нямахме два лева в джоба, наш приятел идваше всяка вечер и се хвалеше колко лева е изкарал или по точно смъкнал от клиентите.
Веднъж изръси какво те бъркат 500 лева, когато му отказахме да излезем някъде.!?
Моят мъж беше от тези, които всеки познат наричаше приятел. Когато бяхме в затруднено положение му го натяквах всеки ден, докато не го осъзнае. Къде са сега, когато не могат да те използват?
Сега са малко, но истински.
Имаше приятели, с жените на които не станахме приятелки. Имам и мои приятелки, с които пък той не си допадна с мъжете им.

# 196
Не мога да си представя мъжът ми да ми определя с кои приятели да се виждам и с кои не. Ако си допаднат с мъжа на приятелката ми и станем семейни приятели, ОК. Ако не си допаднат, ще се виждам с приятелката ми сами по женски, но няма да прекратя контактите си с нея.

# 197
Не мога да си представя мъжът ми да ми определя с кои приятели да се виждам и с кои не. Ако си допаднат с мъжа на приятелката ми и станем семейни приятели, ОК. Ако не си допаднат, ще се виждам с приятелката ми сами по женски, но няма да прекратя контактите си с нея.

eстествено, аз да не съм мекотело  Simple Smile ММ няма думата, харесва нехаресва, приятелят си е мой, аз решавам дали ще се виждам или не Peace разбира се ще се съобразя да не е в негово присъствие примерно и толкоз  Crossing Arms

# 198
Може би колкото повече порасва човек толкова по му се изясняват нещата за приятелите. Wink

# 199
  • Sofia
разбира се ще се съобразя да не е в негово присъствие примерно и толкоз  Crossing Arms

А какво ще правиш по отношение на всички лични празници, на които, все пак, мъжът и приятелката ти ще трябва не просто да се засекат, но и да празнуват заедно? Wink А какво става, когато голяма част от празниците вече не са само твои, а до голяма степен са се превърнали в общи поводи за радост и веселие между теб и съпруга ти? Ами сватбата ви? Просто ти давам една малко по-различна гледна точка и храна за размисъл. Wink

# 200
разбира се ще се съобразя да не е в негово присъствие примерно и толкоз  Crossing Arms

А какво ще правиш по отношение на всички лични празници, на които, все пак, мъжът и приятелката ти ще трябва не просто да се засекат, но и да празнуват заедно? Wink А какво става, когато голяма част от празниците вече не са само твои, а до голяма степен са се превърнали в общи поводи за радост и веселие между теб и съпруга ти? Ами сватбата ви? Просто ти давам една малко по-различна гледна точка и храна за размисъл. Wink

трябва да се съобразявам разбира се, но чак пък да не поканя своята най-добра приятелка примерно на сватбата си ми се вижда прекалено  Simple Smile ако не е толкова голям конфликтът все ще се изтърпят
сватбата е прекалено важно събитие, че да се лиша от важна, истинска пирятелка
не мисля, че е удачно мъжа ми да ме поставя пред такъв избор
бих поговорила на ккаво се дължи мнението му и изяснила нещата
не зная, такъв случай нямам, но ми се вижда крайно решение да пренебрегна и единия и другия, някакво средно положение трябва да има.... newsm78

# 201
  • Sofia
   Аз никога не бих поставила мъжа си в ситуация, в която ще му се налага да "търпи", точно на сватбения ни ден, но всеки си преценява. Peace

Колкото до изясняването защо точно не харесва приятелката ти – никога не съм виждала особен смисъл в подобни дискусии. newsm78 Че аз, ако не харесвам някого, мога да изкарам 101 причини и колкото и да се опитват да ме убедят в обратното, мнението ми да си остане непроменено.

# 202
То пък щото на сватбата ни ще обърнем внимание баш на нея,примерно  newsm78
Не знам, аз пък не приемам ако е само за едното "не ми е симпатична
", не я харесвам или прочие да се налага да се поставяме в такива ситуации. Peace
Разбирам да има сериозни основания, нещо сериозно и кофти да се е случило,но просто не харесвам някой си, не е причина.Че то из може да не харесвам неговите приятели или половината му рода, но не бих го поставила в ситуация да не ги покани. Не бмих изисквала подобно нещо от него  Simple Smile
За такъв важен ден бих направила компромис за приятел, който не харесвам,той за мен също.
За щастие засега не се е стигало до такава ситуация.
Ако някоя от вас е попадала в такава може да мисли различно, именно защото го е изживяла.  Simple Smile истината е, че е деликатна ситуация

# 203
  • Sofia
   Абе, то, доста мъже забравят, че имат деца от предишна връзка, само защото на настоящата им изгора не ѝ е приятна тази "подробност" (справка – много от темите из СО), пък тук за някакви си приятели говорим. Laughing

# 204
имам  "приятелка" ,която  дори от фейса ме изтри ,защото мъжа и се дразнел като вижда мои снимки  hahaha причината да намрази мен е ,че хвана жена си с любовник  Joy Стоях и пиех кафе с нея на едно квартално заведение и мина мой добър приятел ,който ни видя и попита дали може да седне за една цигара ,запознаха се и кога и как са  се видели и станали любовници аз не знам .Когато мъжа и я хвана ,тя си признала и казала ,че аз съм ги запознала .От тогава аз съм най-долната , говори глупости за мен , дори ми звъня да ме заплашва .Е ,аз от къде да знам какви ги върши жена му , а и аз ли съм и събула гащите ?

# 205
При нас има едно дразнене, понеже не може да проумее фактът, че имам повече мъже приятели, но хич и нямам намерение да прекратявам тези приятелства. Изпитани във времето и с готини хора, повечето останали от университета.

# 206
  • Sofia
При нас има едно дразнене, понеже не може да проумее фактът, че имам повече мъже приятели, но хич и нямам намерение да прекратявам тези приятелства.

По мои лични наблюдения, при много малък % от мъжете не би имало никакво дразнене, при така описаните обстоятелства. Peace Същото и в обратната ситуация.

# 207
При нас има едно дразнене, понеже не може да проумее фактът, че имам повече мъже приятели, но хич и нямам намерение да прекратявам тези приятелства.

По мои лични наблюдения, при много малък % от мъжете не би имало никакво дразнене, при така описаните обстоятелства. Peace Същото и в обратната ситуация.
Така е разбира се и то си е съвсем нормално.Аз пък днес се замислих по-машабно над темата-Защо с времето изчезват приятелите?Ами защото не са ти приятели,истински.Ако бяха нямале да измезват.😊

# 208
Скрит текст:
Скрит текст:

Аз пък днес се замислих по-машабно над темата-Защо с времето изчезват приятелите?Ами защото не са ти приятели,истински.Ако бяха нямале да измезват.😊
Имате ли случаи, когато с някои сте се отдалечили по ред причини и после почват да се умилкват около вас, щом усетят, че ще има "пОпара".?т.е изгода?
Отсвирих без угризения две такива двойки. Имахме моменти, когато бяхме на дъното, както се казва. Изчезнаха яко дим. После почнаха да излизат от дупките си. Хайде няма нужда. стойте си там!

# 209
Скрит текст:
Скрит текст:

Аз пък днес се замислих по-машабно над темата-Защо с времето изчезват приятелите?Ами защото не са ти приятели,истински.Ако бяха нямале да измезват.😊
Имате ли случаи, когато с някои сте се отдалечили по ред причини и после почват да се умилкват около вас, щом усетят, че ще има "пОпара".?т.е изгода?
Отсвирих без угризения две такива двойки. Имахме моменти, когато бяхме на дъното, както се казва. Изчезнаха яко дим. После почнаха да излизат от дупките си. Хайде няма нужда. стойте си там!

Не съм имала.И винаги ми е било мн с странно като се твърди това.Ме какво пари ли ще им даваме нон стоп като сме добре,облаги ли,що ши ?За какви по-точно изгоди иде реч?Аз такива приятели нямам около себе си.

Общи условия

Активация на акаунт