Vip brother 2016

• 298 149
  • 3 396
  •   1
Отговори
# 90
  • София
По бтв. Още няма име, но го рекламират като най-скъпия сериал правен до момента в България. От време на време пускат кратки филмчета от снимачния процес, но нищо повече.

Къде бе,язък,че тв-то е включено цял ден,пак съм изтървала  Joy. Дано да е хубав. А вместо X фактор,дали ще дават нещо друго,извинявам се,че малко изместих темата  Embarassed

# 91
Току-що чета, че на тлъсти хонорари се съгласили пластичният хирург Ангел Енчев и сексоложката Наталия Кобилкина.

# 92
Току-що чета, че на тлъсти хонорари се съгласили пластичният хирург Ангел Енчев и сексоложката Наталия Кобилкина.
Тя нали била бИременна, не че е прецедент за шоуто, ама все пак...  Laughing

# 93
  • Разпиляна във въображението
Кобилкина е бременна. Какво ще дири там ooooh!

# 94
  • София
Е как какво? Ще ни обяснява как се забременява, с колко оргазма, и т.н.  Laughing

# 95
 Joy Joy
Тази открай време не я слуша главата.
Поредната пародия ще е този сезон.

# 96
  • София
Тя една участничка роди докато течеше предаването и после,ако не се лъжа и бяха направили детска стая,та това нищо не е Simple Smile

# 97
Тя една участничка роди докато течеше предаването и после,ако не се лъжа и бяха направили детска стая,та това нищо не е Simple Smile

Това съм го проспала. Кога е било това?

# 98
  • София

Това съм го проспала. Кога е било това?

http://novinar.bg/news/vechnata-ambar-v-big-bradar-3_MjA3OTszNQ==.html

# 99
  • София
Не може ли да ни спестят поне този път разни мейтки! Тази Кобилкина отсега си представям как ще я захапят старите.

# 100
Динко няма да участва: "Динко отряза „ВИП брадър”. Вижте от какъв хонорар се отказа ловецът на бежанци"
http://www.blitz.bg/news/article/436214

# 101
Ако участва Ути ще ми е интересно да го гледам. Симпатичен ми е. Само да не ме разочарова, като Ритон

# 102
Boris Petrov Иво сладко говоря когато е от сърце, добре, че се отказах от ВБ можеше да превърна Жана Бергендорф в домакиня Simple Smile

Дали не означава, че тази досада Бергендорф ще ни я натрапят и там?

# 103
Много ми е гнусна тази Жана. И не за друго, а заради косата на плитки Sick И Филева направи същата прическа и направо Sick

# 104
Пълен кош дразнещи персони се спрягат,до тук само Криско и Силвия Кацарова,ако влязат,са ми поносими.

Общи условия

Активация на акаунт