Vip brother 2016

• 298 112
  • 3 396
  •   1
Отговори
# 75
Темите за ВП във форума са в пъти по-забавни от самото предаване. Laughing
Без предаване няма теми, пък ако не гледаш, какво ще коментираш? Или ще гледаш коментари без да си наясно, какво точно се визира?

Добър бонус си е да има интересни коментари в темата, да видим дали ще ни се получи този път.

Чудесно, точно днес си мислех за 12-ти, вместо 19-ти като стартова дата. Кажи речи един месец има.

Благодаря ти отново за информацията.  bouquet

Оох, аман от "ВИП"-аджийски брадъри....
Радвай се, че изобщо има брадър. Иначе, къде щеше да напишеш "Охх, аман.."?

# 76
Скрит текст:
Темите за ВП във форума са в пъти по-забавни от самото предаване. Laughing
Без предаване няма теми, пък ако не гледаш, какво ще коментираш? Или ще гледаш коментари без да си наясно, какво точно се визира?

Добър бонус си е да има интересни коментари в темата, да видим дали ще ни се получи този път.

Чудесно, точно днес си мислех за 12-ти, вместо 19-ти като стартова дата. Кажи речи един месец има.

Благодаря ти отново за информацията.  bouquet

Оох, аман от "ВИП"-аджийски брадъри....
Радвай се, че изобщо има брадър. Иначе, къде щеше да напишеш "Охх, аман.."?
Лесно е, бе......   "Охх, аман от тъпи реклами!".      Laughing

# 77
Дали ще има на живо излъчване от къщата? Дано да има!

Това ще определи доколко темата тук ще е интересна и активна не само в часовете около епизодите.

# 78
Живото излъчване не винаги ми е било интересно. Да не говорим, че го прекъсват, когато стане нещо интересно, за да има материал за епизодите. А и да не подценяваме монтажа. Дори най-скучната ситуация, като я монтират с подходяща за фон музика и коментар и става... мамма мия - материал за вестниците до Нова година  Laughing

# 79
Да, не винаги е интересно, но по-добре с живо, отколкото без.

Зависи много и от това какви хора ще вкарат. Надявам се, все да има няколко, които са начетени, имат истории и интересни случки за разказване. Познания в различни теми и като цяло не задълбаем основно в битовизми и елементарни дискусии. Това за евентуалното живо излъчване, иначе нямам съмнение, че в епизодите ще е напрегнато и изпълнено с караници за всевъзможни неща.

# 80
От имената, които се спрягат тази година, честно казано, не очаквам дискусии на високо ниво. Не, че подценявам някого, но Емануела, Гринго, Динко не могат да блеснат с големи познания и интересен репертоар. Надявам се да има няколко души на нивото на Йорданка Христова и Ернестина Шинова, за да стане диалог.

# 81
  • София
Да, не винаги е интересно, но по-добре с живо, отколкото без.

Зависи много и от това какви хора ще вкарат. Надявам се, все да има няколко, които са начетени, имат истории и интересни случки за разказване. Познания в различни теми и като цяло не задълбаем основно в битовизми и елементарни дискусии. Това за евентуалното живо излъчване, иначе нямам съмнение, че в епизодите ще е напрегнато и изпълнено с караници за всевъзможни неща.

Те първи ще паднат жертви на сценаристите - ще направят нещата така, че да бъдат оплюти и унизени.

# 82
  • вовеки на БАНановите плантации в БАНгладеш
О,о,о от близо 5-6 год. тя не е  Laughing психопатката на ББ

Е, не е вярно тва. Нищо не й пречи на жената да тъче на 2 стана.Ани В беше част от ББ миналата година. И не е само психилог ... много повече (виж скрития текст) - очевидно е, че има решаваща дума за кастинга(както и във Фермата – за това писах миналата година), предполагам и за сценария.А ако е и психолог - имаме конфликт на интереси, така мисля.

Чета в момента нейно интервю от 16 юли 2015г относно ББ 2015... да се смееш ли, да плачеш ли. Тя казва това, което искат да чуят зрителите... Истината ли , кому е нужна? Нито бюста й е истинския, нито носът, нито устните, или така ми се струва?

Впрочем... Истината не е от значение и за И и А, съдейки по техни нелепи интервюта от миналата година. За Тупарев също съм си казал мнението – неговите "риалита" са в категорията на някои риалити предавания по Дискавъри – нищо общо с реалността, когато така е "целесъобразно". А понякога - дори пародия на реалността.

Скрит текст:
Ани В. от 16 юли 2015 :

"За мен лично бяха много интересни двама “герои”, които се явяват за втори път на кастинг. Тогава те имаха да решават лични проблеми и да направят важни избори, за да могат да бъдат интересни и за съквартирантите си, и за публиката

... допускам до шоуто хора, с които ми се иска да се видя на кафе или на чаша вино след кастинга, защото са събудили не само професионалния, но и личния ми интерес."

# 83
Кое е по-важно, да е интересно или да е реално/истинско?  Thinking

Те първи ще паднат жертви на сценаристите - ще направят нещата така, че да бъдат оплюти и унизени.
А ако не стане така, какво наказание си готова да поемеш?  Mr. Green

# 84
  • София
миии, ще си призная, че съм сгрешила. Във всеки случай ще го направя с удоволствие, ако наистина някой умен, начетен и пр. оцелее.

# 85
  • вовеки на БАНановите плантации в БАНгладеш
Кое е по-важно, да е интересно или да е реално/истинско?  Thinking

Явно съм отчаян идеалист. Не съм очаквал подобен въпрос  в тема за риалити формат. Shocked

# 86
  • Разпиляна във въображението
Да се запиша с цитат от градския клюкарник във фейсбук

Десетият юбилеен сезон на "ВИП Брадър" ще започне да се излъчва на 12 септември и ще продължи два месеца. Водещ на проекта отново ще бъде гордостта на град Червен бряг - Ники Кънчев.
Вече открито се коментират и останалите участници, които са склонили да станат част от социалното предизвикателство. Сред тях личат имената на мадам "Искрено и лично” Миглена Ангелова, скандалната певица Жана Бергендорф, Силвия Кацарова и дъщеря й Теди, кулинарите Ути Бъчваров или Иван Звездев, рапъра Криско и плеймейтката Ася Капчикова, телевизионерката кака Лара, фолкаджийката Емануела, ловеца на бежанци Динко Вълев... Публично се обсъждат и други имена, но официално потвърждение все още няма за нито едно от тях.
плюс Рени.

Знаете ги повечето, ама да не е гол запис Embarassed

Ще бъде напрегната есен - два български сериала, две реалити формата

# 87
  • София
"Откраднат живот" и другият кой е  newsm78

# 88
  • Разпиляна във въображението
По бтв. Още няма име, но го рекламират като най-скъпия сериал правен до момента в България. От време на време пускат кратки филмчета от снимачния процес, но нищо повече.

# 89
По btv започва нов БГ сериал. Койна Русева ще участва. Друго не знам. Но на мен  btv-то не ми харесва особено и не знам колко ще го гледам, а и зависи кога го дават и по колко епизода. На "Откраднат живот" ми харесва, че дават по 3 епизода седмично, но пък сюжета нещо го разводниха доста и отклониха темата от основната с размяната на  бебетата.

Общи условия

Активация на акаунт