София, жк Младост - тема 27

• 96 152
  • 751
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Здравейте,

може ли някой да каже къде има часовникар в Младост? Най-близкият който знам е в студентски
В Младост-3, в новия комплекс Гардения също има, това е часовникаря, които преди имаше ателие на пазарчето.

Скрит текст:
Шани
Благодаря!  bouquet

Да добавя, че и на пътеките има.

# 181
  • София
Моля да ми препоръчате зъболекар в кв. Младост, ако може Младост 3, но и другите части стават. Моята е в центъра, много добра, но в момента кърмя и нямам много време, че и да пътувам. Мерси предварително!  bouquet

# 182
  • София
да ви припомня, че днес, 12 септември, от 19:00 часа пред Община Младост ще има протест срещу застрояването на зелените площи и детските площадки в района.

мисля, че е от интерес на всички майки в Младост да подкрепят протеста. разходете децата си до общината тази вечер в 19 часа.

# 183
  • Ланкър, планините Овнерог
да ви припомня, че днес, 12 септември, от 19:00 часа пред Община Младост ще има протест срещу застрояването на зелените площи и детските площадки в района.

мисля, че е от интерес на всички майки в Младост да подкрепят протеста. разходете децата си до общината тази вечер в 19 часа.
Ще се събират и 15 000 подписа за референдум - http://bnt.bg/bnt2-regionalni/bnt2-sofiya/podpiska-sreshtu-zastr … ploshti-v-mladost

# 184
С мъжо ми сме там Peace и ще се подпишем задължително. Само не ми харесва това, че започнатите строежи ще се довършат. Иска ми се да се уточни какво означава започнат строеж. Защото много места са просто заградени и за мен тези случаи също трябва да попаднат под забраната да се строи Naughty
Колкото до зъболекар, аз мога да препоръчам моята - доктор Колева, работи в 25 поликлиника, на 3-тия етаж, нейният кабинет е предпоследния, в дясно в дъното на коридора, където са зъболекарите.

# 185
  • София Младост 3

Ще се събират и 15 000 подписа за референдум - http://bnt.bg/bnt2-regionalni/bnt2-sofiya/podpiska-sreshtu-zastr … ploshti-v-mladost
Само, че за да има решение за местен референдум ще трябват поне 20% от избирателите на Младост да са се подписали в подписката, т.е минимум е 20 000 с постоянен адрес в Младост.

# 186
  • София
на протеста тази вечер обявиха, че са нужни 15 хиляди подписа. явно данните за броя на постоянно адресно регистрираните се разминават.

ще се обявят пунктове за събиране на подписи. аз не мисля, че някой жител на Младост би отказал да се подпише....

# 187
  • София
Къде са тези пунктове? Искам и аз да се включа.

# 188
Някъде в района, дали има магазин за тапети? (Освен Бриколаж и Практикер)

# 189
Някъде в района, дали има магазин за тапети? (Освен Бриколаж и Практикер)

Преди две седмици това ми беше драмата и скъсах нервите на мъж ми, че нищо не харсвам. В Домко свършихме работа, но никак не е в Младостите, а на Околовръстното. Иначе на пазара в Младост 1 има някакви, но предвид цените в нета, хич и не ги посетих - http://genesis.bg/bg/items/interior/tapeti.html

# 190
Мерси! Бяхме в Домко, но ми се искаше да потърся  алтернатива. Сякаш най-много има в ДОМКО, но като цяло се оказва, че няма избор.

# 191
Мерси! Бяхме в Домко, но ми се искаше да потърся  алтернатива. Сякаш най-много има в ДОМКО, но като цяло се оказва, че няма избор.
Имах някаква идея в главата си и само там успях да я осъществя. На бул.Мадрид има магазин ТапетиЯ, но техните ги продават в Бриколаж, та не знам дали има повече.

# 192
https://www.facebook.com/%D0%A0%D0%B5%D1%84%D0%B5%D1%80%D0%B5%D0 … -314787232246536/
Ето тук ще бъдат публикувани пунктовете, където можете да се подпишете. Молбата на организаторите беше да се пише максимално четливо и за тези, които са съгласни, да си оставят и тел. за връзка, за да може ако нещо не се чете да звъннат. Идеята е да има минимален брой невалидни гласове, защото ако не разчетат нещо и го запишат неправилно гласът ще бъде обявен за невалиден.

# 193
Благодаря Гита Ог. Мадридската Тапетия е преместена на Семинарията. Peace

# 194
https://www.facebook.com/%D0%A0%D0%B5%D1%84%D0%B5%D1%80%D0%B5%D0 … -314787232246536/
Ето тук ще бъдат публикувани пунктовете, където можете да се подпишете. Молбата на организаторите беше да се пише максимално четливо и за тези, които са съгласни, да си оставят и тел. за връзка, за да може ако нещо не се чете да звъннат. Идеята е да има минимален брой невалидни гласове, защото ако не разчетат нещо и го запишат неправилно гласът ще бъде обявен за невалиден.

а само с постоянен адрес в Младост ли? Настоящ не става ли?

Общи условия

Активация на акаунт