София, жк Младост - тема 27

• 94 666
  • 751
  •   1
Отговори
# 660
д-р Папукчиев, но само води ЖК. Peace

# 661
Още един глас от мен за Папукчиев. Невероятно внимателен и прекрасен човек. Но не изражда. Можеш да видиш Гагова/или Гаргова/, чувала съм добри отзиви за нея, но май работи в Тина Киркова. Стой далеч от Мишел. Stop Ако искаш може да си водиш консултациите при Папукчиев и към края на бременноста да си избереш лекар, който да те изражда и да започнеш да ходиш и при него веднъж месечно.

# 662
Албена Гагова ли имаш предвид, didiana? Ако е тя аз съм изключително доволна от нея. Но тя беше в Шейново, освен ако не се е преместила в друга болница.
За Папукчиев съм чувала добри отзиви. От Чернев бягай далеч, corrina.  Peace

# 663
Мисля, че е тя. С черна коса, дребничка и слаба, нали? Ами много лекари се махнаха от Шейново и май чух че и тя...но не мога да твърдя категорично. Ако избере нея тя ще й каже къде изражда сега Peace

# 664
Аз бих препоръчала д-р Кукуряшкова (има и кабинет в Младост 1, до метрото); но и тя само води консултации

# 665
също съм доволна от Папукчиев, Кукуряшкова не препоръчвам
вариант е да помислиш за лекар в ОБ

# 666
И аз съм за Папукчиев. Пък в края на бременността можеш да си избереш друг при който да родиш. Иначе съм чувала за Богданова добри отзиви. Тя изражда в ТК, иначе си работи в 25та Поликлиника.

# 667
Още едно положително мнение за д-р Папукчиев от мен. Прекрасен , спокоен, обясняващ и си вдига телефона, ако имаш нужда..

# 668
  • София
Моя приятелка си води ЖК в 25 ДКЦ при Хафузова и после ражда при нея в Шейново.
Много беше доволна.

# 669
Благодаря много на всички ви за мненията и препоръките! Записах час при Папукчиев.  Дано остана доволна.

# 670
  • София-Младост
Магазин, в които да продават порцелан в квартала?

# 671
  • София
Магазин, в които да продават порцелан в квартала?
В РУМ-а в Младост 2 на първи етаж.

# 672
Здравейте, за първи път пиша в тази тема, радвам се че я намерих и да си споделяме всичко свързано в Младост.
Бременна съм и големия момент наближава, търся педиатър в 25 ДКЦ или поликлиника в Младост 1. Моля препоръчайте ми  Praynig

# 673
  • София

Някой знае ли в Младост / Дружба / Студ град - абе, наблизо - поправка на ауспуси, които да работят в събота?

# 674

Някой знае ли в Младост / Дружба / Студ град - абе, наблизо - поправка на ауспуси, които да работят в събота?

Имаше едни М Комплект в Дружба 2, 5-та част. Обаче беше отдавна, сега не знам дали ги има още. Може би да имат сайт....

Общи условия

Активация на акаунт