София, жк Младост - тема 27

• 94 680
  • 751
  •   1
Отговори
# 645
  • София-Младост
http://call.sofia.bg/bg/Signal/Details/35726
Ето и по сигнала за паркиралите автомобили в платното на Ат.Москов, преди кръстовището с АЛ.Малинов.
Само че в този сигнал е написано, че автомобилите са неправилно паркирани. Те са паркирани на разчертани парко места и проблемът не е че са паркирали неправилно, а че пакинга е разчертан твърде близо до кръстовището.
Няма разчертани честа за паркиране на пътното платно. На има няма 20м от светофара особено.

# 646
  • София
По мое мнение да има един-два автомобила след очертаните парко места, които са паркирани. Пречат обаче и тези, които са паркирали според очертанията.

# 647
Няма разчертан паркинг, а има 2 забранителни знака и коли паркиращи (понякога в 2 колони) напълно в нарушение и с предпоставки за ПТП. Подадох нов сигнал!

Последна редакция: сб, 24 дек 2016, 18:16 от shrekie

# 648
за "моята" пешеходна пътека ще ги тормозя отново след празниците, много ме подразниха с това, че не минавали от там по 50 души на час - да, не минават 50, минават много повече от 50  Twisted Evil

# 649
  • София-Младост
Вчера видях, че са оправили пътните знаци на ул.Бъднина и ул.акад Румен Цанев, предимството е за тези движещи се по ул. акад.Румен Цанев. Браво!

# 650
А отзиви за Д-р Гъчева, която работи в същия център в Младост 3?
Искам да си сменя личния лекар и педиатър за децата търся също и съм се ориентирала натам...

Здравей,
успяхте ли да се запишете при с-р Гъчева? Тя се очертава като последната ни възможност за смяна преди края на годината.
Колегата й от същия център - д-р Иванова, както тук мамите ме посъветваха, не записва...вече два пъти ми отказа (и по телефона, и в кабинета).  Embarassed

# 651
Онзи ден в поликлиниката видях бележка, че една докторка /която не познавам/ набира пациенти. Бележката е сложена на входа, който е най-близо до Кондор-а - т.е. не централния, а страничния. Самата бележка е закачена точно между двете входни врати, от дясната страна на едно табло. /дано добре го обясних/.

# 652
Вчера видях, че са оправили пътните знаци на ул.Бъднина и ул.акад Румен Цанев, предимството е за тези движещи се по ул. акад.Румен Цанев. Браво!
Най-накрая! Браво! Wink

# 653
  • София
А отзиви за Д-р Гъчева, която работи в същия център в Младост 3?
Искам да си сменя личния лекар и педиатър за децата търся също и съм се ориентирала натам...

Здравей,
успяхте ли да се запишете при с-р Гъчева? Тя се очертава като последната ни възможност за смяна преди края на годината.
Колегата й от същия център - д-р Иванова, както тук мамите ме посъветваха, не записва...вече два пъти ми отказа (и по телефона, и в кабинета).  Embarassed

Да, записа ме мен с децата.
Приятно впечатление ми направи.

# 654
ЧНГ на всички!  bouquet
Имам питанка- към кого са адресирани сигналите за необходимостта от еднопосочни улици?
И има ли отдел "незаконно строителство" в община Младост/там е обекта/?
Убеждават ме от фирмата строител, че няма такова нещо!!!
Всеки можел да си прави каквото иска- да си строи, остъклява с навеси и др.  Shocked

# 655
  • София
ЧНГ на всички!  bouquet
Имам питанка- към кого са адресирани сигналите за необходимостта от еднопосочни улици?
Всеки можел да си прави каквото иска- да си строи, остъклява с навеси и др.  Shocked

Пиши до официалната страница на Община Младост във Фейсбук и питай как да подадеш сигнала - там в момента са много активни и енергични на тема незаконно строителство.

# 656
  • София
Скрит текст:
ЧНГ на всички!  bouquet
Няма такова нещо. Всеки навес, остъкляване и т.н. става с разрешително.

# 657
От официалната страница:
От ЧЕЗ Разпределение съобщават, че заради инвестиционната си програма, свързана с подмяна на електрически табла и ремонт на съоръжения, ще има временни планирани прекъсвания на електричеството по следен график:
Днес до 16:15 часа в Младост 4 бл. 468,бл. 469,
На 5 януари /09:00-15:15/ Младост 4, бл. 465
На 5 януари /10:00-12:15/ Самоковско шосе 66
На 6 януари /09:00-15:15/ Младост 1, бл. 71А
На 6 януари /09:00-15:15/ Младост 1, бл. 28А
На 6 януари /09:00-15:15/ Младост 1, бл. 6

missence а ако няма разрешително и не е остъкляване на балкон, а си е здрава конструкция?

# 658
  • София-Младост
В момента и в 414 няма ток...не виждам да сме им в плановете Sad

# 659
Здравейте.  За много години!  Бъдете живи и здрави!
Моля да ми препоръчате добър гинеколог в Младост,  който да води ЖК и по възможност да изражда?
Благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт