София, жк Младост - тема 27

• 94 681
  • 751
  •   1
Отговори
# 630
  • Хасково
merian64, Ала Бала, благодаря! Купих ваучери за студиото на Жоро, видях че има и за синхронен масаж даже.
А отзиви за Алфа медика, че е по-близо?

# 631
  • София-Младост
merian64, Ала Бала, благодаря! Купих ваучери за студиото на Жоро, видях че има и за синхронен масаж даже.
А отзиви за Алфа медика, че е по-близо?
Ходила съм и там, отново с ваучери, масажа е много добър...накрая само дето занижиха хигиената май, затова съм си носила моя кърпа.
Една корекция само, студиото не е на Жоро, а той е един от работещите там. Затова препоръчах него.

# 632
Anna02, от лятото сме при д-р Екатерина Иванова (личен лекар), а децата при съпруга й д-р Ясен Иванов (педиатър). Относно лечение още ми е ранно за мнение, защото сме били броени пъти. Със сигурност отчитам като голям плюс, че не се чака много и няма никакъв проблем за направления, както е при някои други. Намират се в една нова кооперация в Младост 3 - бл. 384 (https://ivanovigp.wordpress.com/%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D1%82%D0%B0%D0%BA%D1%82%D0%B8/).
Иначе лятото единствено те ни приеха и записаха, всички останали ни отказаха.

Много ти благодаря!!! А там по здравната каса ли се работи, пишеш за направления?
На сайта им не намерих телефон за връзка, може ли координати, да хванем последния влак?

# 633
И ние сме при тях. Доволна съм. Дано да те запишат. Но иди началото на следващата седмица. За УНГ - аз препоръчвам др Огнян Попов, но преглежда чак до Пирогов. Ако искаш, ще пиша координати. При него водих баткото и третата му сливица спадна и не се наложи операция.

Много благодаря за информацията, а може ли координати на докторите Иванови, на сайта им не намирам, освен адреса нищо.
А д-р Попов в поликлиниката на ВМА ли преглежда? Преди десетина години един д-р Попов оперира третата сливица на баткото, но нямам особени впечатления, а и много време е минало от тогава. Сега малката, която е на 3 има проблеми покрай посещенията в детската и честите боледувания, та ще ни трябва специалист най-вече за задна хрема...

# 634
  • София
Д-р Екатерина и Ясен Иванови имат договор със ЗК. Но отидете на място, четни дати са сутрин, нечетни следобед.

Последна редакция: вт, 20 дек 2016, 16:10 от Murmur'ana

# 635
Да, при Иванови иди на място.
Др Огнян Попов преглежда всеки следобед (мисля от 15 до 18) в частен кабинет на ул. Виктор Григорович 5. Улицата е между ВМА и Пирогов. Не знам сутрин къде работи. В интернет може да му намериш телефона

# 636
  • София
А отзиви за Д-р Гъчева, която работи в същия център в Младост 3?
Искам да си сменя личния лекар и педиатър за децата търся също и съм се ориентирала натам...

# 637
Уви... Sad
Момичета, благодаря Ви! Успях да се свържа с д-р Екатерина Иванова, но се оказа, че е препълнила квотата си и не записва... Пак се връщам в изходна позиция.  Cry

# 638
  • София
Уви... Sad
Момичета, благодаря Ви! Успях да се свържа с д-р Екатерина Иванова, но се оказа, че е препълнила квотата си и не записва... Пак се връщам в изходна позиция.  Cry
По телефон или на място? Питам, защото има значение.

# 639
Уви... Sad
По телефон или на място? Питам, защото има значение.

По телефона успях да се свържа. Sad

# 640
Искам да си сменя личния лекар и педиатър за децата търся също и съм се ориентирала натам...

Д-р Гъчева не записва малки деца, на които все още се поставят ваксини. Миналата година се записахме при нея цялото семейство, а тя съдейства да запишем бебето при д-р Енева, която също има там кабинет. Нямам обаче много впечатления от нея като специалист, защото сме я посещавали за 1,5 години едва 2-3 пъти, при това за профилактични прегледи или направления.
Възхитена съм от д-р Енева като човек и отношение. Мисля обаче, че и тя не записва вече.

# 641
  • София

Д-р Гъчева не записва малки деца, на които все още се поставят ваксини. Миналата година се записахме при нея цялото семейство, а тя съдейства да запишем бебето при д-р Енева, която също има там кабинет. Нямам обаче много впечатления от нея като специалист, защото сме я посещавали за 1,5 години едва 2-3 пъти, при това за профилактични прегледи или направления.
Възхитена съм от д-р Енева като човек и отношение. Мисля обаче, че и тя не записва вече.

Сема, благодаря за отговора, най-малкото ми дете е на 5 години, може и да ни запише значи.
Ако-не, да ни препрати хм

# 642
по въпроса за моя сигнал, за който писах тук, са ми отговорили, че вече има пешеходна пътека
има, ама друг път  Twisted Evil
има една, а на останалите нерегулирани места минават много повече от 50 души на час
имам усещането, че изобщо не са прочели какво съм писала в сигнала  Rolling Eyes
http://call.sofia.bg/bg/Signal/Details/35733

# 643
  • София-Младост
http://call.sofia.bg/bg/Signal/Details/35726
Ето и по сигнала за паркиралите автомобили в платното на Ат.Москов, преди кръстовището с АЛ.Малинов.

# 644
  • София
http://call.sofia.bg/bg/Signal/Details/35726
Ето и по сигнала за паркиралите автомобили в платното на Ат.Москов, преди кръстовището с АЛ.Малинов.
Само че в този сигнал е написано, че автомобилите са неправилно паркирани. Те са паркирани на разчертани парко места и проблемът не е че са паркирали неправилно, а че пакинга е разчертан твърде близо до кръстовището.

Общи условия

Активация на акаунт