София, жк Младост - тема 27

• 96 091
  • 751
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Къде има добре заредена книжарница? Трябва ми помагало на изд. "Кронос", а Orange не работят с тях?
Помагала на Кронос съм купувала от книжарницата в подлеза на Ректората и книжарницата на Хермес на Стамболийски.
Ох, знам, че там ще има, ама ми е далеч! В краен случай ще ходя, нямам избор.
Можеш да си поръчаш онлайн от издателството.

# 421
  • София
Скрит текст:
Къде има добре заредена книжарница? Трябва ми помагало на изд. "Кронос", а Orange не работят с тях?
Помагала на Кронос съм купувала от книжарницата в подлеза на Ректората и книжарницата на Хермес на Стамболийски.
Да, и това е вариант, макар че помагалото е по-евтино от доставката, но пълно щастие няма.

# 422
  • София
Скрит текст:
Да, и това е вариант, макар че помагалото е по-евтино от доставката, но пълно щастие няма.
Като си сметнеш парите за билети за ГТ и сигурно същото ще ти излезе Grinning
Попадала съм на онлайн книжарници и без пари за доставка, но си трябва ровене.

# 423
  • София
В Дружба, почти на спирката на метрото, има много голяма книжна борса -Болид. Може би там са се преместили голяма част от издателствата. Купувала съм неща и с 20 % намаление.

# 424
  • София
Благодаря за информацията! Ще опитам в "Дружба", ако не ги намеря, ще ги поръчам онлайн. Като сметна разхождането и времето, което ще изгубя, ще излезе същото.

# 425
Здравейте,
В Софияпрес все още има книжарница за учебници, слиза се по едни стълбички надолу. Намира се точно до играчките, които и те са си още там.  Naughty

# 426
  • София-Младост
Не каза какво помагало търсиш, в книжарницата на Мания-та евентуално провери, ако не виж и тук:
https://www.ozone.bg/catalogsearch/result/index/from-category/41 … D0%BD%D0%BE%D1%81

# 427
  • София
Не каза какво помагало търсиш, в книжарницата на Мания-та евентуално провери, ако не виж и тук:
https://www.ozone.bg/catalogsearch/result/index/from-category/41 … D0%BD%D0%BE%D1%81

Мерси! Peace

https://www.book.store.bg/p29593/samostoiatelni-raboti-po-matema … elina-dineva.html

изд. Калоянов (дали са ни грешна информация).

# 428
Здравейте, искам да попитам каква е цената на консултацията при д-р Денева - УНГ в частния й кабинет.
Преди няколоко дни беше коментирана в темата и имаше много добри отзиви. Благодаря предварително. И още с предварително записване ли става или е с изчакване пред кабинета.

# 429
Записва се час. Не знам обаче цената на прегледа.

# 430
  • София
Ако става въпрос за кабинета в 64 блок, Денева там приема и с направления. Аз винаги записвам час. Тя има един навик като те посрещне да почне да обяснява, че трябва да бързате, защото имало дублиране на часове. После, обаче, съвсем спокойно и обстойно си преглежда без да бърза и друг пациент не идва Grinning

# 431
Благодаря, успях да си взема направление, само не знаех, че в частния кабинет мога да отида с направление, това беше ценно като информация, благодаря отново, ще се обадя там за час.

# 432
  • София
Къде мога да намеря хубав постоперативен колан и да е на сносна цена?

# 433
  • София
Срещу Пирогов има много добре заредена санитарна аптека. Около всички големи болници има такива аптеки.

# 434
  • София
Срещу Пирогов има много добре заредена санитарна аптека. Около всички големи болници има такива аптеки.
Ох, чак до "Пирогов"! Ама ще се ходи, няма как. Мерси! Peace

Общи условия

Активация на акаунт