София, жк Младост - тема 27

• 96 091
  • 751
  •   1
Отговори
# 405
А къде в Младостите (или наблизо до Младостите) има магазин за прежди?

В Младост 1а на Пътеките има две магазинчета. В по-горния край е по-добре заредено, продавачката е адски отзивчива Simple Smile

# 406
  • София
+ и от мен за д-р Денева. Ходили сме аз, ММ и баща ми в кабинета в 64 блок. Доволни сме.

# 407
http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2016/10/29/2853231_jiteli_na_sofi … at_iztochen_park/

Още информация за парковете. Сега сезонът на парковете е на приключване, но се надявам следващия сезон да има развитие.

# 408
# 409
  • София-Младост
В градинката с/у общината, полянката където обичайно се разхождат домашни любимци, до оградата на 81 СУ.

Последна редакция: пн, 31 окт 2016, 15:17 от Ала-Бала

# 410
Здравейте, и аз да кажа, че съм много доволна от д-р Денева. Наистина е много внимателна с децата, дори веднъж не пожела да и платя посещението, въпреки, че отидохме по спешност с дъщеря ми  Grinning.

# 411
Благодаря за отзивите момичета.Аз успях да ида при Кирова. Доволна съм от прегледа и отношението. Ще видим дали ще се повлияе от лечението,ако не ще се ходи пак на унг.

# 412
  • с трима мъже :)
А къде в Младостите (или наблизо до Младостите) има магазин за прежди?

В Младост 1а на Пътеките има две магазинчета. В по-горния край е по-добре заредено, продавачката е адски отзивчива Simple Smile

благодаря  bouquet

# 413
  • София
Къде има добре заредена книжарница? Трябва ми помагало на изд. "Кронос", а Orange не работят с тях?

# 414
Скоро са открили нова книжарница в Шела до Макдоналдс в Младост 2, но не съм влизала. Иначе на Цариградско, до Бриколаж, сградата на Софияпрес /ако не бъркам/ - има книжарници.
В МОЛа на Цариградско има Ориндж. Peace
Младост 1А - Пътеките, от горната страна има малка книжарничка.

# 415
  • София
Тези до "Бриколаж" ме устройват (май ще имам път натам). Мерси! Peace

# 416
  • София
Къде има добре заредена книжарница? Трябва ми помагало на изд. "Кронос", а Orange не работят с тях?
Помагала на Кронос съм купувала от книжарницата в подлеза на Ректората и книжарницата на Хермес на Стамболийски.

# 417
  • София
До Бриколаж почти не останаха книжарници. Сградата на София прес е празна, както и складовете вляво зад нея. Останаха май някакви в ниската пристройка отдясно (където пишеше Балкан) и като се заобиколи пак отдясно отзад също май работят.

# 418
До Бриколаж почти не останаха книжарници. Сградата на София прес е празна, както и складовете вляво зад нея. Останаха май някакви в ниската пристройка отдясно (където пишеше Балкан) и като се заобиколи пак отдясно отзад също май работят.

Това съм го изпуснала. Преди имаше и детски играчки там. Къде са преместени, ако някой знае?

# 419
  • София
Помагала на Кронос съм купувала от книжарницата в подлеза на Ректората и книжарницата на Хермес на Стамболийски.
Ох, знам, че там ще има, ама ми е далеч! В краен случай ще ходя, нямам избор.

Общи условия

Активация на акаунт