София, жк Младост - тема 27

• 96 091
  • 751
  •   1
Отговори
# 390
  • Тра-ла-ла

"Новоучреденият граждански съвет организира среща с всички кандидати за кмет на района, която ще се състои на 2 ноември, от 11.00 ч. в читалището на "Младост". "

Читалището в Младост 1 ли?
Събитието ще се проведе на 2 ноември 2016 г. /сряда/ от 13.00 часа в Читалище „Младост”, гр. София, ж.к. „Младост“ 1, ул. „Методи Андонов“ /до Кооперативен пазар/.

Ето ФБ страницата на гражданския съвет:
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 28 окт 2016, 01:13 от Джулая

# 391
Джулая, страхотна си! Благодаря  bouquet

# 392
Влизам да ви кажа за нелюбезното отношение на собствениците и продавачи в малкото магазинче за копчета, конци и др. зад спирката на метрото на Малинов в Младост 2.

Един път госпожата ми отказа за ми продаде велкро, защото трябвало много да рови, а било края на работния ден. Рекох си, добре, няма проблем, ще дойда друг път. Все нещо има - или затворено, или нещо рови и не може да продава и т.н.
Вчера беше 17,50 /работят до 18 ч./ ме върна от вратата, че вече били затворили. Казаха ми - по-навреме идвайте да пазарувате. Shocked Mr. Green

А са собственици.....Оставиха ме с изключително неприятно чувство.  Confused

Отказаха ме, 4-5 пъти ходя до там и не мога да си купя нужното, ще търся друг магазин. Мислех си, че това отношение към клиента е останало в миналото, но уви. Жалко само, че е добре зареден магазинът и ми е на удобно място, но... Tired

# 393
  • с трима мъже :)
А къде в Младостите (или наблизо до Младостите) има магазин за прежди?

# 394
Тая госпожа наистина е много особена. За съжаление на много места все още и идея си нямат как трябва да се държиш с клиенти. Това на българина доста му куца.
Аз също ще гласувам за Десислава. Дори и от отвращение от останалите кандидати ако щеш. Само тя има ясна позиция за какво ще работи и я е огласила. Другите са пълна мъгла. Някакви люде бутат листовки в ръцете на хора и това им е агитацията. Дано само партиите не направят някакви шмекерии и не пробутат пак кандидата на Герб, че любимата ми бивша кметица била част от екипа на новата кандидатка.

# 395
  • София
А къде в Младостите (или наблизо до Младостите) има магазин за прежди?

на пазарчето на Младост-1, в едно от магазинчетата от старата част на пазара, до 45 блок. там има и всякакви шивашки материали.

# 396
Кандидат за кмет на Младост е и арх. Магдалина Ръжева, която според написаното " поставя децата в центъра на програмата си". Тя прави Детска архитектурна работилница.  Peace

# 397
Включвам се да попитам за мнение за др Денева УНГ, има частен кабинет в Младост1. Синът ми на 2 години е с упорита задна хрема и кашлица вече месец. Имаше подобрение, но  снощи пак се влоши и температура вдигна. Ходихме да го преслушат няма му нищо на гърдите, от носа било.
Аз съм ходила само при Кирова в окръжна, но не и помня нито смени, нито нищо. Денева  ми е и по-наблизо, ако има доволни от нея...

# 398
Кандидат за кмет на Младост е и арх. Магдалина Ръжева, която според написаното " поставя децата в центъра на програмата си". Тя прави Детска архитектурна работилница.  Peace

Когато са кандидати обещават какво ли не. Вчера ги слушам кандидатите за президенти - обещават високи пенсии ............. Хванах се за главата. И тези дето дойдоха на власт същите неща обещаваха, а пенсиите са пак същите.

# 399
Включвам се да попитам за мнение за др Денева УНГ, има частен кабинет в Младост1. Синът ми на 2 години е с упорита задна хрема и кашлица вече месец. Имаше подобрение, но  снощи пак се влоши и температура вдигна. Ходихме да го преслушат няма му нищо на гърдите, от носа било.
Аз съм ходила само при Кирова в окръжна, но не и помня нито смени, нито нищо. Денева  ми е и по-наблизо, ако има доволни от нея...
Аз съм много доволна от д-р Денева. Излекува ми инфекция на ушите, която влачих повече от два месеца, благодарение на един "кадърен" доктор. Даже се бяха получили усложнения, благодарение на "лечението". Мила и внимателна е и обяснява подробно. Тя преглежда и с направления в 25 поликлиника, аз там ходих.

# 400

Когато са кандидати обещават какво ли не. Вчера ги слушам кандидатите за президенти - обещават високи пенсии ............. Хванах се за главата. И тези дето дойдоха на власт същите неща обещаваха, а пенсиите са пак същите.

П@нди така е, но от нас зависи да осмислим колко реалистични са обещанията. Президента и Кмета нямат общо с пенсиите и доходите. А това, че народа се връзва, говори колко невежи хора има.

# 401
Мерси за информацията.
Харесва ми, че е архитект и че има мислене за развитие на децата.
Били сме на детската архитектурната работилница и съм я виждала, с прекрасни впечатления съм.

# 402
И моята дъщеря със задна хрема и кашлица вече месец. Капах антибиотични капки, но нищо не става. Моля, ако доктор Денева помогне да споделите, за да отидем и ние. /не че не можем да идем и така, но не искам да давам поредно лечение, без да съм сигурна, че ще има ефект/

# 403
Непременно ще ви кажа, аз само се колебая дали при доктор Кирова  да не го заведа, че съм ходила за мен си и останах много доволна, разбрах че работи сутрин в Окръжна. Ще видим утре как ще се случат нещата.
Благодаря за положителния отзив за Денева ще я имам в предвид и нея .

Последна редакция: нд, 30 окт 2016, 15:10 от JasminaD

# 404
И моята дъщеря със задна хрема и кашлица вече месец. Капах антибиотични капки, но нищо не става. Моля, ако доктор Денева помогне да споделите, за да отидем и ние. /не че не можем да идем и така, но не искам да давам поредно лечение, без да съм сигурна, че ще има ефект/

Аз съм доволна от др Попов, но той преглежда на Виктор Григорович, което си е далеч. Пролетта водих синът ми на терапия и третата сливица се смали. Сега пак тръгнаха сополите, но все още удържам положението.

Общи условия

Активация на акаунт