София, жк Младост - тема 27

• 96 091
  • 751
  •   1
Отговори
# 375
Иначе също в Младост 2 на пазара има магазинчета.

кое се води пазара на Мл. 2?
в РУМ-а има няколко магазина за бельо
пазара до била зад кауфланд вече не съществува - беше логично някак, но се изненадах неприятно вчера

# 376
  • София
Това пазарче ди Била съвсем ли затвори? Лятото поне редичката, която гледа към Малинов работеше - тази с обувките.

# 377
  • Тра-ла-ла
Не съвсем по темата Младост, но около....Открили са аптека Ремедиум в Студентски град срещу поликлиниката

# 378
Това пазарче ди Била съвсем ли затвори? Лятото поне редичката, която гледа към Малинов работеше - тази с обувките.
Онзи ден минах с кола оттам и ми се стори, че е абсолютно празно вече. Мисля, че бяха опънали и ограничителни ленти.

# 379
Част от турския проект ли ще бъде пазарчето?

# 380
Ох, мили момичета Sad Съвсем ви обърках Sad И много се извинявам Sad Пазарът е в Младост1, на булевард Сахаров Simple Smile Отделно бях писала за Младост 3 около Фантастико и Лили, а е Младост 4 Sad Много , много се извинявам, ако съм подвела някой   Hug

# 381
Момичета здравейте Simple Smile

Надявам се, че приемате и хора без деца в темата. От около половин година живея в Младост 4, много ми е удобен квартала. Сега се включвам да ви питам, дали ще гласувате за кмет и изобщо, какви са кварталните настроения, понеже аз още не познавам много съседи. А не се правят дебати или интервюта и не знам нито кандидатите, нито позициите им.

# 382
  • София
Една от и иницаторите на Зелен Младост се на кандидатира. Тези хора организираха протестите срещу презастрояването в квартала и като резултат предишната кметица беше свалена. Тя ми звучи най- логично.

# 383
май към нея клонят настроенията до колкото съм говорила с хората около мен

# 384
Тази дама ли: "Десислава Иванчева влиза в надпреварата като кандидат за кмет на инициативен комитет на протестиращите срещу застрояването в междублоковите пространства."

оттук го копирах

# 385
Невероятно, но факт - за 3 месеца много клишета бяха разбити.
Спасиха градинката в Младост 1 - откриха нарушения. Кметицата подаде оставка. И Народното събрание обсъжда закопроект, за да спаси градинките в София (в цяла София, не само в Младост).
Чак не мога да повярвам.

# 386
Тук има малко повече информация за визията на кандидатите, но пак оскъдно. Като цяло е трудно да се намери информация, кой какво обещава  Shocked

Не че е хубаво да се вярва на голи обещания, но поне профилът им да види човек.

Цитат
Тя добави, че ще заложи на обособяване и благоустройство на парк "Въртопо" между районите "Младост" и "Студентски", на Източен парк между "Младост" и "Горубляне" и на паркове в кварталите "Младост 1" и "Младост 1А".

Това звучи добре.

# 387
  • Тра-ла-ла
Новоучреден граждански съвет "Общество" ще помага за решаването на проблемите в район "Младост".

Това обявиха на пресконференция неговите учредители, жители на "Младост" - Ивайло Христов, финансист и Георги Михайлов, бизнесмен. В Съвета участват още пет души - архитекти и юристи, предаде БТА.

Те са се отделили от инициативния комитет "За зелена Младост", който е обвързан с политически партии.
Скрит текст:

# 388
  • София
Новоучреден граждански съвет "Общество" ще помага за решаването на проблемите в район "Младост".

Това обявиха на пресконференция неговите учредители, жители на "Младост" - Ивайло Христов, финансист и Георги Михайлов, бизнесмен. В Съвета участват още пет души - архитекти и юристи, предаде БТА.

Те са се отделили от инициативния комитет "За зелена Младост", който е обвързан с политически партии.
Скрит текст:

"Новоучреденият граждански съвет организира среща с всички кандидати за кмет на района, която ще се състои на 2 ноември, от 11.00 ч. в читалището на "Младост". "

това звучи интересно, ама в работен ден, кой ще иде от 11 часа, освен пенсионерите....

# 389

"Новоучреденият граждански съвет организира среща с всички кандидати за кмет на района, която ще се състои на 2 ноември, от 11.00 ч. в читалището на "Младост". "

Читалището в Младост 1 ли?

Общи условия

Активация на акаунт