София, жк Младост - тема 27

• 96 091
  • 751
  •   1
Отговори
# 360
  • Sofia, Младост 3
MidnightStar, а къде е, сега като каза и се зачудих, че не знам изобщо? 

# 361
  • София
В бл.350 на 1-ия етаж.

# 362
  • Sofia, Младост 3
Мерси, добре е да се знаят такива неща  bouquet

# 363
  • София
Да то си е там от сто години.Като влезеш и мирише на комунизъм   и бюрокрация, ама за една жалба ще се прежаля де Joy

# 364
  • София
Здравейте, знаете ли дали размяна на градини е мисия възможна?
Писах в темата за размяна, но да пиша и тук:
детето ми е прието в 71ДГ Щастие в Младост 1 в 1ва група(2014), но желая размяна с ДГ в Младост 3,4 или в краен случай 2. Предпочитани градини по ред на желанието ни са 178, 70, 56, 59, 188 .
Ще се радвам на допълнителна информация за самата процедура от хора, които са успели да осъществят подобна размяна.
 bouquet

# 365
  • Ланкър, планините Овнерог
Една приятелка успя да премести детето си от 26-то в 71-во ОДЗ. Мисля, че си кандидатства отново през новата учебна година. Не беше с връзки или въобще по някакъв заобиколен начин.
https://kg.sofia.bg/isodz/faq#12

# 366
  • София
То ако има места е ясно как става. Благодаря, проверявам редовно.

# 367
Здравейте, знаете ли дали размяна на градини е мисия възможна?
Писах в темата за размяна, но да пиша и тук:
детето ми е прието в 71ДГ Щастие в Младост 1 в 1ва група(2014), но желая размяна с ДГ в Младост 3,4 или в краен случай 2. Предпочитани градини по ред на желанието ни са 178, 70, 56, 59, 188 .
Ще се радвам на допълнителна информация за самата процедура от хора, които са успели да осъществят подобна размяна.
 bouquet

Питайте директорката да залепите съобщение на вратата на градината, която желаете. Така, ако има родители, които желаят вашата, ще се свържат.

# 368
Къде в Младост има магазин за дамско бельо с по-голям избор? Благодаря!

# 369
Mother hero, в Младост 3, срещу Фантастико - като тръгнеш от Лилито надолу към Фантастико , но от страната на Лили, има два магазина за бельо. А пак в Младост 3, ако знаеш Кондор или 25 ДКЦ, не по улицата на Кондор - главната, а задната улица между блоковете - има построени нови блокове ( преди беше пазарче) с магазинчета отдолу - едното е за бельо и дрехи Simple Smile Иначе също в Младост 2 на пазара има магазинчета.В Младост 1А на пазара също Simple Smile ... Ако не съм обяснила добре - пиши ми, ще дообясня Simple Smile

# 370
lilitu1, ще огледам, благодаря!

# 371
Mother hero, в Младост 3, срещу Фантастико - като тръгнеш от Лилито надолу към Фантастико , но от страната на Лили, има два магазина за бельо. ...
Това е Младост 4.

# 372
Момичета, знаете ли къде е кварталният за Младост 2? Благодаря предварително  bouquet

# 373
  • София
Момичета, знаете ли къде е кварталният за Младост 2? Благодаря предварително  bouquet
Блок 219 А отстрани  от Северната страна на блока.

# 374
А аз да задам тъпия въпрос - с какво се занимават тези квартални?

Общи условия

Активация на акаунт