София, жк Младост - тема 27

• 96 091
  • 751
  •   1
Отговори
# 435
  • София-Младост
Срещу Пирогов има много добре заредена санитарна аптека. Около всички големи болници има такива аптеки.
Ох, чак до "Пирогов"! Ама ще се ходи, няма как. Мерси! Peace
Има и он-лайн, произволно давам пример
http://amedicabg.com/bg/13-sledoperativni-kolani-za-korema
http://eruditabg.com/?pid=28&p=3

# 436
Препоръчайте моля студио за пробиване на уши на дете. Да е чисто и изрядно и да са квалифицирани хората.

# 437
  • Сф
Препоръчайте моля студио за пробиване на уши на дете. Да е чисто и изрядно и да са квалифицирани хората.
А защо студио? На моето ги пробиваха в поликлиниката, специалист УНГ.Не в Младост обаче .Не бих ходила и в най- хигиеничното студио! Peace

# 438
За пробиване на уши препоръчвам отново д-р Денева в частния й кабинет в бл.64. Не помня обаче колко струваше пробиването, защото на дъщеря ми и ги пробихме преди 5 години, тя нищо не усети  Laughing

# 439
  • София
Къде мога да намеря хубав постоперативен колан и да е на сносна цена?

Аз съм купувала разни ортопедични колани и наколенки в денонощната аптека Медея в бл.346 (високия блок срещу бензиностанцията). Може да има и това, което търсите.

# 440
  • София

Аз съм купувала разни ортопедични колани и наколенки в денонощната аптека Медея в бл.346 (високия блок срещу бензиностанцията). Може да има и това, което търсите.

Ходих, нямат. Confused

До ОБ дали има голяма санитарна аптека? Ако не, ще поръчам от сайтовете, които е дала Ала-Бала.

Благодаря ви! bouquet

# 441
  • София-Младост
Виж и в бл. бл. 321Б, има магазин за разни санитарни неща, но дали има колани нямам представа.

# 442
  • София
Виж и в бл. бл. 321Б, има магазин за разни санитарни неща, но дали има колани нямам представа.
Мерси! bouquet

# 443
  • Ланкър, планините Овнерог

Ходих, нямат. Confused

До ОБ дали има голяма санитарна аптека? Ако не, ще поръчам от сайтовете, които е дала Ала-Бала.

Благодаря ви! bouquet

Тц. Преди няколко месеца свекърва ми имаше нужда от патерици и рових из нета, тъй като не бях виждала наоколо такъв магазин, но няма. Поръчахме онлайн. Зад ИСУЛ също има такъв магазин.

# 444
  • София
Скрит текст:

Ходих, нямат. Confused

Благодаря ви! bouquet
Тц. Преди няколко месеца свекърва ми имаше нужда от патерици и рових из нета, тъй като не бях виждала наоколо такъв магазин, но няма. Поръчахме онлайн. Зад ИСУЛ също има такъв магазин.
Мерси! Спести ми едно разкарване.

# 445
  • София
Скрит текст:

Ходих, нямат. Confused

Благодаря ви! bouquet
Мерси! Спести ми едно разкарване.

Патерици и други неочаквани за мен неща (не знам дали има това, което търсите) намерих в блок до 81 училище, не знам кой е номер.... Точно до входа на занималня и курсовете медиа или нещо подобно... Детски патерици стрували 18 лева - двете

# 446
  • София
luss, търся колан за след раждане. Мерси! Peace
Днес намерих колан на "Chicco" във "Вис Виталис".

# 447
  • София
Препоръчвам тези колани , които ги продават с/у ВМА  Peace .Те са специални , ортопедични и вършат монго по-добра работа .

# 448
  • София
Препоръчвам тези колани , които ги продават с/у ВМА  Peace .Те са специални , ортопедични и вършат монго по-добра работа .
Мерси! Другата седмица имам път в тази посока и ще ги погледна. Peace

# 449
  • Пловдив
Здравейте. Моля да ми препоръчате добра фризьорка, козметичка и маникюристка по възможност в Младост 3. Благодаря Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт