София, жк Младост - тема 27

• 94 660
  • 751
  •   1
Отговори
# 675
  • София-Младост

Някой знае ли в Младост / Дружба / Студ град - абе, наблизо - поправка на ауспуси, които да работят в събота?

Младост-1, в посока пазара идвайки от Мусагеница покрай метрото. Обаче не помня как се казваше сервиза.
http://street360.net/bg/#42.65594;23.36888;219.46;-11.44;1;6;1;h;0

# 676
  • София

Някой знае ли в Младост / Дружба / Студ град - абе, наблизо - поправка на ауспуси, които да работят в събота?

Младост-1, в посока пазара идвайки от Мусагеница покрай метрото. Обаче не помня как се казваше сервиза.

Тия са скъпари. М-комплект имат сайт. Добре работи и на достъпни цени арабина в края на Ляпчев - където 88 завива към Дървеница.

# 677
  • София

Много, много, МНОГО благодаря!!!!!!!  Hug Hug Hug Направо ме спасихте.

# 678
  • София-Младост

Тия са скъпари. М-комплект имат сайт. Добре работи и на достъпни цени арабина в края на Ляпчев - където 88 завива към Дървеница.
Щом мъж ми два пъти ги ползва, значи не са скъпи...но е доволен от работата им.

# 679
  • София
На нас ни искаха 60 лв. за закърпване на една дупка на гърнето, без гаранция, че няма да се отвори още някоя - беше бая прегоряло. Арабинът за 120 лв. ни смени с нови двете гърнета барабар с тръби и ауспух, за има няма 20 мин. Затова ми се видяха скъпари тези до метрото.

# 680
  • София
Здравейте,

Искам да попитам за една частна ясла. Преди живеехме там, до Лидл в Младост 4( на границата с Младост 3) на Атанас Москов. Та яслата беше в блок 458 май се води, отзад в един зелен блок ( до този с площадката за хеликоптер), с една голяма покрита тераса. Знаете ли дали все още съществува и как се казва?

Също, дали можете да ми дадете отзиви за частни ясли в Младост 3 и 4? Единствено намирам мнения за Бърборанчета в Младост 4.

Благодаря предварително, извинявам се ако вече е обсъждано, не намерих инфо  bouquet

# 681
Здравейте,

Искам да попитам за една частна ясла. Преди живеехме там, до Лидл в Младост 4( на границата с Младост 3) на Атанас Москов. Та яслата беше в блок 458 май се води, отзад в един зелен блок ( до този с площадката за хеликоптер), с една голяма покрита тераса. Знаете ли дали все още съществува и как се казва?

Също, дали можете да ми дадете отзиви за частни ясли в Младост 3 и 4? Единствено намирам мнения за Бърборанчета в Младост 4.

Благодаря предварително, извинявам се ако вече е обсъждано, не намерих инфо  bouquet

Аника!

# 682
  • София

shrekie хиляда благодарности! Някой знае ли цените им? И отзиви ако имате също!

# 683
Нямам актуална инфо.

# 684
  • София
обадих се, 460 лв на месец е. Добре е Simple Smile

# 685
На една приятелка детето беше в Аника и е доволна. Моят беше в Бърбораните и също съм доволна Simple Smile За мен условията в Бърборани бяха по-добри от Аника, въпреки че ми беше по-далече. Зависи кой какво иска/очаква  bouquet

# 686
  • София
Благодаря animal! bouquet Аз търся временно решение до септември ако го приемат в държавна ясла, Аника ме устройва че ми е по път а и брат ми и снаха ми живеят в този блок и ако нещо има нужда ще го взимат. Другия ми фаворит е 506 хлапета, ама не знам как ще е с взимането и оставянето до там newsm78

# 687
Моята дъщеря е в Аника и съм много доволна. Ако искаш да питаш нещо конкретно кажи Peace

# 688
Може ли някой да ми препоръча зъболекар хигург някъде из Младост.
А впечатления от лекарите в лицево-челюстна на Окръжна болница?

# 689
  • София
Може ли някой да ми препоръча зъболекар хигург някъде из Младост.
А впечатления от лекарите в лицево-челюстна на Окръжна болница?
Аз бих заложила на факултета.

Общи условия

Активация на акаунт