Парфюмни размисли и страсти-200 Юбилейна тема

• 126 198
  • 728
  •   1
Отговори
# 390
  • София
veka, без да съм на 100% сигурна, виж в Ринг Мол. Там предлагат аромати, които останалите вериги не поддържат, или поне не всички. Конкретно за търсения от теб не погледнах.
Иначе от Диор мога да нося даже неща, които не ми харесват. Последния път се пръснах с Диоресенс и сестра ми много го хареса как ми седи.
На мен обаче ми е "бабичка", с цялото ми уважение и респект към нея.
И понеже съм далече от молове, може ли някой да каже Miss Dior Absolutely Blooming, дали вече е зареден? Докато се наканя да го взема, и той свърши.

# 391
  • София
veka, без да съм на 100% сигурна, виж в Ринг Мол. Там предлагат аромати, които останалите вериги не поддържат, или поне не всички. Конкретно за търсения от теб не погледнах.
Иначе от Диор мога да нося даже неща, които не ми харесват. Последния път се пръснах с Диоресенс и сестра ми много го хареса как ми седи.
На мен обаче ми е "бабичка", с цялото ми уважение и респект към нея.
И понеже съм далече от молове, може ли някой да каже Miss Dior Absolutely Blooming, дали вече е зареден? Докато се наканя да го взема, и той свърши.

Гледах точно там, но те твърдят, че никога не са го получавали, а първоначално твърдяха,че такъв парфюм на Диор няма  Whistling .В Сефора и Дъглас в The Mall няма и в Сердика няма, така че не знам къде мога да го търся на друго място.
Диоресенс и на мен ми харесва, даже хладничко ми действаше като се пръснах миналата седмица.

# 392

Представителството на ЕЛ са в отпуск до края на август и тази Орхидея, както и новата Нощна модерна муза се очакват в началото на септември. Peace

Крайно непрофесионално, парфюм със Soleil в името и рекламиран, като летен, ще го пускат септември щото са в отпуск.......Екстра. Те докато го заредят хората ще си го купят от където го има.

# 393
  • София

Представителството на ЕЛ са в отпуск до края на август и тази Орхидея, както и новата Нощна модерна муза се очакват в началото на септември. Peace

Крайно непрофесионално, парфюм със Soleil в името и рекламиран, като летен, ще го пускат септември щото са в отпуск.......Екстра. Те докато го заредят хората ще си го купят от където го има.

Ще разберем дали е така съвсем скоро, пък и в крайна сметка един парфюм не е животоспасяващо лекарство  Wink. Всъщност моловете в София са празни и няма никакви пазаруващи, хората са в активна лятна почивка и надали някой няма да тръгне на море или планина, защото чака новия парфюм на Том Форд  Crazy.

# 394
Не съм виждала обсъждания Диор никъде. Само онлайн.

Самите дами в ЕЛ си признават, че е тъпо летен аромат да дойде наесен в България, но това е положението. Нито е ново, нито неочаквано за България. Peace
Аз го чакам също с нетърпение и няма да го купя насляпо.

При мен Велвет Орхидея има чудесна трайност.

# 395
  • Бургас
Абсолютно подкрепям Века,в Бургас има хора в моловете,но почти никой не купува...Само влизат,питат,пробват и си излизат... Има страшно много рускини,но наблюденията ми са,че те предимно купуват козметика.Още повече,че парфюмите на Том Форд не са за всеки.

Последна редакция: пн, 15 авг 2016, 12:38 от Bright Crystal

# 396
Обожавам „Диоресенс” точно за море, но аз съмси Диор-„аддикт”-ната.

Днес тук е голям празник, то цяла Италия затваря в август, но днес е кулминацията и след малко съм на „дипломатически” обяд при свекито, чудя се с какво да обгазя атмосферата Crazy

# 397
  • София
Доколкото си спомням собствениците на представителството на ЕЛ са гърци, а всички гърци и италианци затварят през август и са почивка. Peace
Tsugumi, тук също е голям празник днес!
Забравих да поздравя всички, носещи името Мария и неговите производни - да сте живи и здрави! bouquet

Последна редакция: пн, 15 авг 2016, 12:53 от veka

# 398

Ще разберем дали е така съвсем скоро, пък и в крайна сметка един парфюм не е животоспасяващо лекарство  Wink. Всъщност моловете в София са празни и няма никакви пазаруващи, хората са в активна лятна почивка и надали някой няма да тръгне на море или планина, защото чака новия парфюм на Том Форд  Crazy.
Абсолютно не е, но ставаше въпрос за търговските им похвати и ако София е празна откъм софиянци, то сега е сезонът на туристите, а търсене за Tom Ford има. Както densi се учудваше, че Soleil Blanc (мисля, че за него ставаше въпрос, ако добре си спомням) бил свършил. Както и да е, те си преценяват кога какво да пускат.

# 399
   Здравейте, в събота отскочих до парфюмерия beauty zone, за да проверя дали случайно не са заредили Слънчевата орхидея( чакам я с трепет и жар) на Том Форд и да тествам Велурената орхидея. Естествено от първия аромат нямаше и следа, а вторият ме разочарова. 

Някой знае ли реален магазин в София, където мога да тествам Диор Forever and ever? Не знам защо,но ми е интересно фрезията хубаво ли се усеща, а нещо нищо не си спомням от този аромат, отдавна не ми е попадал в полезрението.

Forever and Ever на Диор беше стара, лимитирана версия, доколкото помня - преди десетина години съм го имала. Розово, матово, непрозрачно шише. По тогавашните ми възприятия, не беше точно мой вкус и бързо-бързо го изпръсках, за да изхвърля бутилката.
Отдавна вече не правя такива безобразия - харесвам-нехаресвам, пазя остатъчното количество, защото винаги идва времето, когато мога да зарадвам някого, или себе си отново след време.
Мисля, че някъде по летищата съм виждала същото наименование в прозрачен, 100 мл вариант. Не знам обаче дали и като аромат е същият. Ще дебна и ако го видя, ще кажа къде и на каква цена.

# 400
Доколкото си спомням собствениците на представителството на ЕЛ са гърци, а всички гърци и италианци затварят през август и са почивка. Peace
Tsugumi, тук също е голяма празник днес!
Забравих да поздравя всички, носещи името Мария и неговите производни - да сте живи и здрави! bouquet
И от мен  bouquet

На Forever and Ever не направиха ли реформулировка, не ми се проверява сега  newsm78

# 401
  • някъде под слънцето...
Новият вариант на обсъждания парфюм
http://www.fragrantica.es/perfume/Christian-Dior/Les-Creations-d … nd-Ever-7374.html
Оригинал
http://www.fragrantica.es/perfume/Christian-Dior/Forever-and-Ever-1244.html

Първи вариант
http://www.fragrantica.es/perfume/Christian-Dior/Forever-and-Ever-Dior-1245.html

seemly,  ако новия Диоресенс ти е бабичка  интересно ми е какво би казала за винтижа
 Laughing
Честит празник на всички именнички .Бъдете по  здрави, по обичани  по красиви и по уханни bouquet
И тук е доста празно.Дори и туристите не могат да компенсират липсващите жители на града.
Вчера реших да заложа на
http://www.fragrantica.es/perfume/Dolce-Gabbana/By-489.html
Бях забравила колко е хубав.

Последна редакция: пн, 15 авг 2016, 13:42 от sl

# 402
Абсолютно не е, но ставаше въпрос за търговските им похвати и ако София е празна откъм софиянци, то сега е сезонът на туристите, а търсене за Tom Ford има. Както densi се учудваше, че Soleil Blanc (мисля, че за него ставаше въпрос, ако добре си спомням) бил свършил. Както и да е, те си преценяват кога какво да пускат.
Да за него. Заредиха го пак и сега го има, но вече няма тестер и хората го подминават.

Абсолютно никой не пазарува по моловете и в София. Магазините са чисто празни. Peace

# 403
Честит празник  bouquet

Освен, че сега е празно и преди не съм видяла пред щанда с аромати на Том Форд някой да пръска и проявява интерес   Grinning Поне сега са достъпни за тест.

# 404
  • някъде под слънцето...
И аз никога не съм виждала. Винаги съм била единствен любопитко, който си тества.
В интерес на истината и  на щандове на другите привета,,  ексклузиви и ниш е пусто, Поне в магазина,  където ходя аз.А той е един от посещаваните, с бутици на много дизайнери.
Веселото е, че понякога заради акцента ми ме вземат за рускиня и ме засипват с внимание.Защото руснаци,  китайци и араби придружени от трите си жени, на които трябва да купят задължително еднакви дизайнерски подаръци на килограм, са най желаните клиенти.

Общи условия

Активация на акаунт