До колко годишна възраст е морално да се роди дете?

• 118 377
  • 1 429
  •   1
Отговори
# 825
Не може да го постигне всеки, това е много трудно и е голямо изпитание за психиката. Топ журналистките с нейната кариера са единици, всъщност у нас е само тя.
Жената е куражлийка и аз съм много доволна,,акто казах, че си има и детенце. Вс!щност за нея сега е най-подходящия момент, едно, че най-накрая явно има свестен мъж, второ - че с такъв начин на живот много се отсъства и се подлага на риск, а и психическото натоварване е голямо, което за децата не е добре. Сега вече явно е поулегнала. Или ще и се наложи.

Има един много хубав филм с Жулиет Бинош за една фотографка в такива горещи точки, не знам дали сте го гледали.

# 826
Ахам, все е правила опити, щъкайки насам-натам по горещите точки! То да не е като да работи в офис в София, където е клиниката! Станишев се обеби с млада жена.
Свърши любовната история и кариерата с нея.
А коя беше онази с "генерале мой" - и тя докато беше в любовния вихър кариерата беше нагоре, а после потъна в забрава.

Нона Йотова ли? Още си е с генерала, доколкото знам. Тя имаше кариера преди него, и той също, после се отдадоха на любовната си идилия и изчезнаха от публичното пространство. Яздят си конете и това е. Ама тя не е раждала на 50. На 29 роди от друг някой си, неизвестен мъж. Генерала и той си има деца от друга жена. Тъй че не са обект на тази тема.  Peace  Laughing
А Йончева има страхотни репортажи от много горещи точки и интервюта с разни главорези и тям подобни. Отпреди Станишев. Тя е по-известната от него. Така че тя наистина има кариера, за разлика от много други. Най-малкото във факултета по журналистика сигурно в бъдеще ще пишат теми върху нейната работа. Разбира се, едва ли е планувала съзнателно карира до 50 и после майчинство, така са се стекли обстоятелствата. До тук сериозното. А сега : Мен пък друго силно ме притесни - защо не кърми.  Thinking Бива ли 50 години да чакаш дете и да не искаш да го кърмиш, м? Да обсъдим и да порицаем, да дадем  личен пример и да поразсъждаваме.  
#Crazy #Crazy #Crazy
П.С. А по-младата на Станишев също е над 40, така че е редно да оплюем и нея. Не само че роди в късна възраст, ми и от социалист. Ужас, ужас, ужас, накъде отива този свят?!  Joy

# 827
Отде знаеш, че не кърми?
Всъщност не знам как стои въпросът с кърменето в тези случаи, може би не е възможно?

Аз не съм кърмила де, не съм капацитет в тая област.

# 828
Вий нали сте са размножили овреме, ама горещите точки и кариера ще гледате през крив макарон Flutter

Ми да, ей сега бърша сълзи, че няма да стъпя в Афганистан...а, не, въобще не ми трябва да ходя в минираната Цигаландия.

Наскоро една позната с кариера беше в Афганистан, да прави репортажи. Един ден преди края на мисията (то си е цяла мисия) БУМ!!!- и отиде колата на фотографа й. Тя беше в другата кола, този път й се размина.

И какво? За едната бройка млада-зелена хоп- и ставаш на розов прах и пръски останки. Голям кеф. Голяма победа за човечеството. Един супер смислен живот.

Сега като се замисля, Елена Йончева може да е била топ журналист, но не се сещам да съм чела някакъв текст, който да ми е променил живота. Помня някакви флаш-монтажи как прави стойки с бронежилетка и кърпа на главата с някакви брадати...и толкоз. Еми сори, не е нито Флорънс Найтингейл, нито кралица Елизабет.

Ако искам интервю с брадат луд, мога да се разходя по стъргалото на Пловдив и ще си намеря- и без това половин ИДИЛ тука сигурно учи стоматология.

# 829
  • София
И като в Опасен чар - "траурен марш, речи и на другия ден те забравят".

# 830
Тъкмо очаквах включване от Мамасита, да омаловажи постиженията и кариерата на Елена Йончева. Mr. Green
Сори, ама да си пишеш статийки и ала-бала не е същото като да отидеш в Сирия и да правиш репортажи за ИДИЛ.

# 831
То не е за всеки. И не е нужно, по добре да си бута човек количката и да си трае
Няма нужда да омаловажавате работата на хората. Смешно е някак, и аз можех, ама не съм рекла.

Можеш дръжки.

# 832
Вий нали сте са размножили овреме, ама горещите точки и кариера ще гледате през крив макарон Flutter

Аз кариера имам. Доста добра. Не е публична, но съм топ професионалист.
 Та за какъв крив макарон говорим?  Laughing
 Журналистите не могат на пръста да ми се намажат по ноу хау. Тяхната работа е доста по-проста от моята.
 А и отговорността им е никаква. Сложната работа се измерва по отговорността, която поемаш.

# 833
Не говоря само за журналистическа кариера,а по принцип.Аз журналистйа никога няма да стана,ако и да съм завършила баш такъв факултет ,който е пълна пародия в доста отношения.Говоря за кариера по принцип,във всяка друга област.
Изобщо какво значи кариера?Да си ср

# 834
То не е за всеки. И не е нужно, по добре да си бута човек количката и да си трае.
Няма нужда да омаловажавате работата на хората. Смешно е някак, и аз можех, ама не съм рекла.

Можеш дръжки.
А, тя Мамасита и преди се е изказвала за Йончева, че и тя е можела да е като нея, ама пусто рано е родила и не може да остави детето. Иначе колко му е - мяташ се на самолета, отиваш и снимаш.

# 835
Кариера значи да си вадиш хляба с професията си. Ами имам я.
Не живея по-зле от Елена Йончева. Даже хич не ща да съм на нейно място.
 Мерси. Но не.
 Не се разменям с нея. Само като си помисля за Станишев и брррр..... Sick

# 836
  • София
абе, не знам, ама точно за репортажите от горещите точки ми е малко странно. Подозрителна съм към всички такива интервюта и репортажи, защото дълбоко се съмнявам на война да се спазва някаква етика и да се пазят журналистите. Освен ако не е с някаква изгода.

# 837
А от кралица Елизабет кой точно текст ти промени живота? А знаеш ли, че 99 % от пишещите в темата ще кликнем в гугъл, за да видим коя, аджеба, е тази Флоранс Найтингейл. Така че.... всичко е относително. Но името на Елена Йончева също ще излиза при кликване в гугъл, за разлика от имената на 99 % от тук пишещите. Тя е много добър журналист. А по въпроса с интервютата на тези, брадатите, дето се разхождат масово по улиците ни, моля, не забравяйте, че те са учители и инженери, прокудени от родината си.  Peace

# 838
Тъкмо очаквах включване от Мамасита, да омаловажи постиженията и кариерата на Елена Йончева. Mr. Green
Сори, ама да си пишеш статийки и ала-бала не е същото като да отидеш в Сирия и да правиш репортажи за ИДИЛ.

Сигурна съм, че нейното иска голям зор и главоболие. Обаче наистина не мога да се сетя какъв е бил смисълът от това упражнение. Примерно виждам смисъл от усилията на Бил Гейтс, при това всеки ден, но явно животът ми "така се е стекъл" (много течен тоя живот бе...), че не знам с какво точно Елена Йончева е важна личност в него. В смисъл- не ми е докоснала битието, дори когато бях журналист. То и някак като си имам Кристофър Хиченс, Том Улф и Хънтър Томпсън, едва ли ще опра до текстовете на Елена Йончева или в какъвто там формат е творила.

Между другото, познатата ми не  е топ журналист, просто е от медиа, която има по-утъпкана пътечка до Афганистан и ходят от време на време, от какъв зор- и аз не знам.

# 839
Гери, ами то тогава всички сме с кариера.
За кариера трябва да си признат специалист и авторитет в професията, ценен кадър.

Общи условия

Активация на акаунт