До колко годишна възраст е морално да се роди дете?

• 118 187
  • 1 429
  •   1
Отговори
# 1 305
  • София
Твоя си работа, но е загуба на време и енергия. Повечето създадени, уж с потенциал, крале, са си обикновени шутове. Мат`рялът понякога лъже и каквито и усилия да вложиш, накрая природата си надделява.

# 1 306
Важното е да има успехи, активи и спокойствие.

Аз работя с много добри дадености все пак- не съм хванала хипстър и да искам накрая крал.

Лошо е обаче ако хванеш крал и се опитваш да го правиш хипстър.

Andariel, не си мисли, че не забелязвам как лекичко подменяш значението на думите, нюансите и насоката на мисълта. Но аз говоря за реални човешки типажи, които се срещат и разпознават лесно. Ако не се чете злонамерено, нещата са пределно ясни.

На почти всички е ясно, че връзката/бракът на Елена Йончева не е същото като брак на 20-годишни влюбени. Връзката е градена на други принципи. Оттам нататък се забелязва кои връзки са "fragile", а има и такива, дето са antifragile. Вярвам, че имаш поне минимален досег с тия две думички и чичо Насим Талеб.

Последна редакция: сб, 20 авг 2016, 10:11 от The Siren of Titan

# 1 307
При хората е точно като при животните - трябва да знаеш каква порода искаш да си вземеш и защо точно нея, а не да прибереш помияр с шарена козина и различни очи, защото помиярите имат цяла торба изненади заради мътния си произход - включително проявяват лош характер и не подлежат на никакво възпитание. А ако понечиш да родиш и деца на подобен мътнород, трябва да си готова да гледаш невъобразими мелези, които имат не по една, а по две торби с неприятни изненади, които ще вадят една след друга през годините. Искам да кажа, че ако вземеш помияр, крал няма никога да изкараш, а и децата ти няма да имат благородни черти, просто някои неща са вродени и не могат да се придобият, колкото и да се полага старание.

# 1 308
Корицата на Елена е много готина. Евала за смелостта на жената. Нямам притеснения за това дете.
Иначе каквото правят сега селебритата, до 5-10 години става мода и сред природонаселението. Само до преди 10 години се говореше, че раждането след 30 е рисково. После стана 35, след това 44. Сега явно е 50  Joy. По времето на баба ми сигурно е било 25.
Ами на мен не ми пречи. Даже ми допада новият тренд към 50-те да се обновя и аз с едно младо архитектче  Sunglasses. Нека ме е зле!!!

Супер си е Елена. Талантлива журналистка, интелигентна, симпатична, с млад мъж, а вече и с дете. Видяла е неща, които единици хора успяват да зърнат на живо. Харесвам я много.

# 1 309
  • София
продължавайки метафората за породите, има и един проблем - колкото по-чиста порода, толкова по-голям риск и проява на проблеми през поколенията.

# 1 310
А и се увеличава вероятността майка му да е чистокръвна кучка.  ..

Последна редакция: сб, 20 авг 2016, 11:48 от Iris04

# 1 311
Наскоро прочетох една хубава формулировка: че в съвременните двойки се търси психодрама и се нарича романтика и "любов". Връзките без психодрама се смятат за скучни и безсмислени. Съответно се търсят невротици с постижения, не крале.

# 1 312
  • София
В съвременните турски двойки? (Психо) драмата, наречена любов, я има по сапунените сериали. В реалността има любов без драма, стига да можеш да я постигнеш (за това се иска иска емоционална интелигентност, но повечето хора я нямат).

# 1 313
Интересно ми е да ми обяснят аз сега дали съм във връзка без любов, в който "просто сме се размножили". Защото не си боготворим лъскавите качества и не сме се търсили да сме "интересни".

# 1 314
В съвременните турски двойки? (Психо) драмата, наречена любов, я има по сапунените сериали. В реалността има любов без драма, стига да можеш да я постигнеш (за това се иска иска емоционална интелигентност, но повечето хора я нямат).

Ами не, защо. Повечето хора с устойчиви семейства споделят точно любов без драма - или някакви незначителни драматични моменти в отношенията. В днешно време все пак повечето връзки започват с влюбеност, а не със пресмятане на евентуалните ползи.

# 1 315
Всеки си пресмята ползите- не се влюбваш в тия, дето не са за теб. Всеки си подбира средата и мъжете, дето не стават, по-често въобще не ги срещаш.

Драма е и в положителен смисъл- да сте ярки, интересни...

# 1 316
  • София
Iris04, аз нещо се "поизгубих в превода": моето мнение е същото като твоето, обаче изречението ти започва с "Ами не, защо." Laughing Laughing Laughing

# 1 317
продължавайки метафората за породите, има и един проблем - колкото по-чиста порода, толкова по-голям риск и проява на проблеми през поколенията.

Вярно е, но ако виждаш, че свекървата е смес между вещица и трол с характер на вълчица, не може да си въобразяваш, че синът ѝ ще стане крал. Много често чета ужасни неща за свекървите, включително и за външен вид и не спирам да се чудя защо решават да се оженят за издънките на тези изчадия, пък после драми в СО. То си е било ясно, още когато са видели родата, обаче все розови надежди, че от кравешкото лайно може да поникне китка жасмин.

# 1 318
Iris04, аз нещо се "поизгубих в превода": моето мнение е същото като твоето, обаче изречението ти започва с "Ами не, защо." Laughing Laughing Laughing

Да де, нещо потокът на мисълта ми се е поизкривил. Еднакво ни е мнението по въпроса.

# 1 319
  • София

Вярно е, но ако виждаш, че свекървата е смес между вещица и трол с характер на вълчица, не може да си въобразяваш, че синът ѝ ще стане крал. Много често чета ужасни неща за свекървите, включително и за външен вид и не спирам да се чудя защо решават да се оженят за издънките на тези изчадия, пък после драми в СО. То си е било ясно, още когато са видели родата, обаче все розови надежди, че от кравешкото лайно може да поникне китка жасмин.

Meжду снахи и свекърви има поразителна прилика, затова не могат да се понасят.
Проектират се върху свекървата и я превръщат в огледален образ на всичките си негативни черти.
Забелязала съм, че много често са и от една и съща зодия.

Общи условия

Активация на акаунт