Перилни препарати и омекотители – 40

• 54 643
  • 721
  •   1
Отговори
# 615
Тоест казвате да не умувам? Тя си знае? Laughing

# 616
Правят го и машините от по-нисък клас, на различни производители.

Аз писах за машини и програматори, за които съм сигурен защото съм ползвал и ползвам, а и въпросът беше за тях.  За другите не знам. Знам, че Самсунг правят електроника за перални, но кой освен тях я ползва и на какво е способна-нямам идея.

По отношение кърпичките, ако една такава не е оцветена след като е търкаляна с цветни дрехи, то явно тя не действа, т.е. не трябва да се ползва и веднъж, какво остава за повече.

# 617
  • оттам, откъдето започва България
Моята пералня е Hoover и ако прането е по-малко от обявените 8 кг примерно, тръгва на нормалните минути и после ги променя. Много пъти съм я следила как действа и това не ме притеснява. Когато е по-малко прането намалява и времето за пране.
Относно кърпичките. Аз съм от тези, които ги ползват по два пъти /ако позволяват/, ако първия път не се е оцветила. Явно е нямало пренос на цветове първия път, защото като я ползвам втори път /естествено с дрехи, за които се съмнявам, а не постоянно/ и се оцвети, просто я изхвърлям.

# 618
Гес, от къде си купи Омо - то?
От "Анет" в Славейков, но сигурно и в другите ще го има.

# 619
  • София
Най-малко следи ми остават след тези щипки:не се виждат много добре;същите
Скрит текст:

Тези ми вдъхват доверие, ще ги пробвам първо тях  - благодаря Peace bouquet

Тези препарати на DM имат ли регионални формулировки, т.е. този, който се продава в Германия същия ли е като тукашния?
Ще помоля Sekhmet да публикува декларациите за състава ако са различни и ако не и коства много ровене разбира се.
Еднакъв е за всички държави, където се продава.
Не ми коства ровене. Ето го за бяло:
Скрит текст:
Zeolite
Sodium Carbonate Peroxide
Sodium Bicarbonate
TAED
Sodium Cetearyl Sulfate
Dodecylbenzenesulfonic Acid, Sodium Salt
Fattyalcohole C12-15, ethoxylated
Sodium Carbonate
Sodium Acrylic Acid/MA Copolymer
Cellulose Gum
Sodium Silicate
Tetrasodium Etidronate
Polypropylene Terephtalate
Dimethicone
4,4'-Bis(1,3,5-triazinylamino)stilben-2,2'-disulfonic acid
Parfum
Sodium Polyacrylate
Protease
Amylase
Cellulase
Colorant
Lipase
Mannanase

и за цветно
Скрит текст:
Zeolite
Sodium Bicarbonate
Dodecylbenzenesulfonic Acid, Sodium Salt
Sodium Sulfate
Fattyalcohole C12-15, ethoxylated
Sodium Acrylic Acid/MA Copolymer
Sodium Cetearyl Sulfate
Sodium Citrate
Cellulose Gum
Sodium Silicate
Tetrasodium Etidronate
Polypropylene Terephtalate
1-Vinyl-2-pyrrolidon/1-Vinylimidazol-Copolymer
Dimethicone
Aqua
Parfum
Sodium Polyacrylate
Protease
Cellulase
Pectinase
Amylase
Lipase
Mannanase
Colorant

Като за собствена марка бива.
Shocked
Е, има ли по-добри/качествени прахове?  Thinking (За Ариел (цветно) разбрахме, че са го орязали от към съставките за пренос на цвят.)
ПП: Тъкмо бях се засилил към Denkmit, че за цветно почти ми свърши персил-гела  bouquet

Последна редакция: нд, 21 авг 2016, 20:24 от Starrydream

# 620
  • София
Докладвам за Формил Сенситив. Бях отвикнала от чисто бял прах, без мирис. Пере чисто бяло, без мирис, естествено. Даже "гълта" миризмата на Ленора. Тестван с кухненска кърпа, директно вкарана за второ пране с червени петна от първото пране с Тема.

# 621
Starrydream, вземай някой за цветно на промоция и толкова.

# 622
Starrydream, вземай някой за цветно на промоция и толкова.

Това май наистина е най-разумния съвет.
За вкъщи от зимата насам купувам Persil Power Mix Caps Color. Първо ми стана любопитно, не му намерих никакъв кусур и купих отново и така... Не съм се занимавал да проверявам състави и т. н.

# 623
Ами да! Голямото избиране като че ли кола или апартамент ще се купува. От високия клас всичките са качествени. Споменатите две собствени марки също са добри.

Потвърждавам, Persil Power-Mix Caps Color са отлични. За стотен път повтарям, че в момента в Елитис са намалени на 6,99, а ако си купиш две кутии, получаваш трета безплатно (същото важи за праха и гела - 2 + 1 безплатно).
Скоро ще пиша и за "цветното" ОМО - едва ли ще е по-зле от праховете на Ариел или Персил.

# 624
  • София
Еее, Гес, много ме зарадва с тази новина за Омо-то за цветно. Simple Smile
Пробва ли го вече? Има ли силен аромат като този за бяло?
Има ли съставка против пренос на цветове?

За протокола: Аз ползвам цветоулавящи кърпички по 2 пъти, ако първия път не се е оцветила. Улавят цветове и при повторна употреба. При това съм ползвала само Britе, които не са много долюбвани тук.

# 625
  • София
Ами да! Голямото избиране като че ли кола или апартамент ще се купува. От високия клас всичките са качествени. Споменатите две собствени марки също са добри.

Потвърждавам, Persil Power-Mix Caps Color са отлични. За стотен път повтарям, че в момента в Елитис са намалени на 6,99, а ако си купиш две кутии, получаваш трета безплатно (същото важи за праха и гела - 2 + 1 безплатно).
Скоро ще пиша и за "цветното" ОМО - едва ли ще е по-зле от праховете на Ариел или Персил.

Е, тогава за какво е тази тема (номер 40)?
Капсулите не съм им фен особено, понеже рядко правя пълен капацитет. А Елитис, хм, имало и в СФ. Може да взема ако са останали в събота.
 Peace
За тези ли става дума:
http://www.persil.bg/bg/products/persil-expert-duo-caps/persil-c … duo-caps.cky.html

Гледам и праховете имат с лавандула - някой пробвал ли е как са дрехите след това?
Ще пробвам и с Denkmit.

Последна редакция: пн, 22 авг 2016, 11:08 от Starrydream

# 626
Влизам с оплакване точно от капсулите Рersil power mix caps. Вчера пуснах тъмни дрехи (черни и тъмносини), пълна пералня с една капсула. Всичко беше нормално до момента с изплакването. Толкова пяна в пералнята не бях виждала при плакнене никога. Пуснах повторно изплакване и след това кратка програма без препарат и все си имаше пяна до последното наливане на вода. Да, понамаля, но не беше чиста водата. При чаршафите не съм забелязала да е така, но с дрехите в чудо се видях. Да не говорим, че има бели следи по едни дънки, което ми е супер странно при положение, че капсулата е гел и прах, а не само прах.

# 627
Еее, Гес, много ме зарадва с тази новина за Омо-то за цветно. Simple Smile
Пробва ли го вече? Има ли силен аромат като този за бяло?
Има ли съставка против пренос на цветове?
Не съм го пробвала още, но от пакета ароматът е същият.
По втория ти въпрос - не знам, не е излязла декларацията, но по принцип няма логика този за бяло да има, а в "цветния" да не са сложили.

Starrydream, тъкмо щях да ти пиша, че Елитис има в Халите на 1. етаж и ти си редактирал.
Тези капсули, които си показал, са хубави, но говорим за power-mix, които са са прах и гел - http://www.persil.bg/bg/products/persil-caps/persil-color-power-mix-caps.html

Ако не събираш за цяла пералня, наистина е по-добре прах. Според мен нито Ариел, нито Персил, нито ОМО, нито Денкмит, нито Формил ще те разочароват. Всичките са ми минали през ръцете, вкл. последните, които се предлагат на пазара. Вземи някой от високия клас на промоция и толкова. Наистина е излишно това цялото чудене и маене.
Прахът Персил с аромат на лавандула е за бяло. Пере като нормалния Персил, но не оставя някакъв лавандулов аромат.

# 628
От турските омекотители кой става?

# 629
  • София
От турските омекотители кой става?

По принцип Юмуш /с мечето/ е добър, но като всичко турско, дозата е голяма и свършва бързо.

Аз си взех Силан с ирис на промоция и много ми харесва.

Сега подуших изпраните с Формил сенситив и Ленор чаршафи - леле, жестоко, нежно, чисто! Защо досега съм смесвала миризми?

Общи условия

Активация на акаунт