Фигурно пързаляне - тема не първа

• 85 586
  • 729
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Шошулчо,
май Евроспорта няма да предава изобщо кратката програма при жените?  Sad

# 166
  • София
Силни танци, харесаха ми Simple Smile
Мая и Алекс надминаха себе си, много са сладки, кефят ме. Изключителни туизли и пързаляне.  bowuu
Медисън и Закари и те надминаха себе си, толкова добри не съм ги виждал. А по начало ми идват малко трътлести.
Теса и Скот с нов рекорд за кратка програма. Този път и да искам не мога да се заям за нищо. Перфектни. Класа отвсякъде. Не са най-добри в нито един елемент, но цялостния монтаж е недостижим за конкуренцията. А днес се пързаляха и с натроение и живец, абе толкова добър кратък танц не съм виждал скоро от тях, поне не и този сезон със сигурност. Габриела и Гийом бяха леко пренавити, няма как тази конкуренция на канадците да им удря по психиката, но въпреки двете грешки на Гийом са в играта, защото имат изключително силна волна. Катето и Митето стабилни, взривни, но им липсва елегантност, не са моя тип двойка, но браво и на тях. Отличен резултат.
И тук идва провала за Чок и Бейтс. Очаквах от тях да дадат сериозен отпор на Теса/Скот и Габи/Гийом, а те се оказаха последни. Смятайте колко често се вижда да падне фигурист в танците... Иначе музиката и хореографията им много ми импонира, ама не беше това техния ден за жалост.

# 167
  • MJF
 bowuu  изгледахте ли/ наваксахте ли финала? Аз да  Simple Smile. От до.
Подготовка сериозна си трябва за тези по-големи/по -дълги турнири  Wink. Да си разчисти не малко време човек за гледането. Да си планува кое, къде, кога на какъв език, с кой коментатор ....ще гледа   Whistling и т.н. Атракция сме ние зрителите на фигурното пързаляне  Laughing  Hug
Като цяло съм много доволна от реда на класиране масово, само от реда. Двойно доволство не един път получих на този турнир от резултати- по-точно пак като ред в класирането. Големи съвпадения този път с моето мнение за реалното място на редица фигуристи като такива а не като такива в конкретната сега действаща система/ параметри на дадена дисциплина. Например фигуриста Медисън Чок като такава а не като състезател в конкретната дисциплина към момента. Т.е. тя умело може и се състезава успешно на много висока ниво в моментната система/изисквания и критерии за високи оценки но като данни/умения като фигурист - пързаляне е средно ниво, не казвам въобще че е лоша  Peace. Дано съм го написала разбрано  Blush, че ми е трудно с 2 изречения. Само да кажа че съм фен на Медисън както и на всички останали.
Та по тази гореописана причина съм двойно доволна от класиранията като ред. Но големите разлики  в числата в повечето случаи са крайно нереални. Ясно че ви прочетох мненията внимателно  Hug и виждам че не само аз не съм доволна  за това. Факт  Tired Съдиите съответно пак ми докараха не един афект.  Tired
Коментар по дисциплини и фигуристи:
Скрит текст:
Мъжете: Общо както винаги на финала 3 групи- 1. тези с предварително разчетен приоритет този старт;2.първата група но с неуспех, по различни "извънредни" причини; 3. предварително решение че този страрт не е приоритет.
В общи линии тъй като трите групи - кой в коя е ми бяха що годе  ясни, само Хави донякъде ме изненада, защото твърдеше че е в група 1 а непосредствено преди финала се занима с бая странични дейности, които не се връзваха с приказките му за сериозни намерения. Та всъщност не ме изненада показаното от него, напротив напълно закономерно се получи. Ако иска да опита следващия път. Голямо браво на Нейтън за волната, чаках си такова изпълнение от него но  мислех, че по-вероятно е да се получи на следващия му старт. Шома също голямо браво за същото.  Crazy а  както волната 6-торка бе оставена за финал на деня в събота аз направо от един момент нататък нямах сили като се започна с безкрайния ред на четворните, по едно време вече имах чувството, че май троен въобще не видях  Whistling . В добавка и едната камара всевъзможни пируети и аз вече  smile3544 smile3544 пред екрана и с голяма завист към зрителите в залата с шанс на място да изразят възторга си. За Юзу не споменавам защото той си е отделен случай. Всички разбираме това.  Laughing все не мога да реша как да се процедира с него в предварителния ред. От една страна е добре да си е последен  Laughing по редица причини начело с ажиотажа на леда,  който следва след него. Но пък както не е честно за тези след него, така  няма да е честно и за Юзу той по презумпция да излиза последен.  Mr. Green няма решение.
Дамите
Кой каквото изпълни това и получи. Анна ме  Simple Smile, горките ѝ треньори, тя самата не знае как да обясни цялото си състезание. Медведева голямо браво за цялото състезание. За пореден път. Сотскова също заслужава браво, изобщо за целия си дебют при сеньорите до тук без прекъсване. Сатоко след неуспехите в серията с  по нещо в програмите, на финала много добре, браво. Радионова този път в този секстет с най-колебливи изпълнения и заслужено последна. Озмонд на своето място. Честно казано според мен се получиха повече SB изпълнения от колкото видяха съдиите  Naughty
Спортни
Като цяло и при юньорите и при сеньорите този път видяхме по няколко пъти колко сложно нещо са поддръжките и колко е важно взаимоусещатено нон-стоп на двамата в дуета. Надявам се да няма трайни последици от показните. Качество видяхме достатъчно и като цяло съм доволна. Голямо браво на Тарасова-Морозов,  че се събраха и на двата старта и с малка доза и късмет, имам предвид какво се получи и най-вече не се получи на останалите 5, са с първата си титла от гран - при финала на първото си попадане на него. Това им е и първи златен медал от такъв ранг туринир. Една доза повече вяра в себе си им пожелавам от тук на татък, защото всички виждаме потенциала им и че могат. Голямо браво и на    Xiaoyu YU - Hao ZHANG. Цялата история и на състезателите и на дуета знаем и аз освен да им сваля шапка за стартовете до тук, нямам друг коментар. Мегън и Ерик са ми изключително интересни в движение в сезона. Винаги мислят, променят, действат. Очаквам с интерес продължението след този старт.
Танци
 Laughing вярвам си че забелязах повечето промени. И обявените предварително и "изненадите". Даже някои неща/моменти отпаднали вече от програмите, от началото на сезона ми липсват  Crossing Arms, еми харесваха ми програмите и с тях.  Simple Smile . Браво на всички, защото се получиха качествени изпълнения и реали SB. Но категорично не съм съгласна с разликите каквито са в класирането. Просто няма връзка с истината  Naughty Stop.
Много съм доволна и от двете изпълнения на Шибутани, Габи-Гийом и Теса-Скот. Катя-Дима видно се стараха по всички параметри, какво не им се получи във волната в детайли те си казаха но общото впечатление от 2-те изпълнения според мен бе най-доброто им  до тук в сезона. Постоянния драйв и акцентирани, отсечени спрямо ритъма движения най-общо да го кажа. Така общия вид и на двете им програми по-добър от вариантите до тук. Само предишния вариант на едната им поддръжка е от липсващите ми вече неща, за които споменах по -горе. За Медисън - Закари и тази волна много се радвам. Но кратката си остава за мен  Thinking .....и в този вариант    Laughing. По програмите на Чок-Бейтс забележки по начало и от началото на сезона нямам. Друг е проблема.
Юношите на кратката ме зарадваха масово но както и очаквах на волната....шарена работа я свършиха. Но го смятам за логично. Не го намирам много много за хвалене, по -точно съм на мнение по въпроса с доста уговорки количество- ЕГН. Без реално най-малкия и като години и като параметри - Скирда, останалите вече владеят и пробват и показват на състезания редовно поне 1 четворен а всъщност владеят и повече- Самарин, Савосин. Съответно и на този старт кой каквото има в арсенала си към момента  го изпробва за което браво и им се получи 50/50. Алиев направи много добро състезание като за себе си и го поздравявам отделно. Малкия Скирда също отделно браво за двете съвсем прилични изпълнения за неговата възраст.
Девойките са простоо.... за кратък коментар заради това че не само могат но го и показват почти нон -стоп. До една могат невероятно много. До една го показаха в серията. Сега при кой как се получи на финала .... така се получи този път. Браво  и на петте грации. Особено съм доволна и от лебеда въпреки грешката и от волните на Загитова и Губанова.
Спортните юноши и очаквано и реално и напълно логично с най-много грешки и аз сядам да ги гледам винаги с такъв настрой и така успявам да ги изгледам. За пореден път браво на Мишина-Мирзоев. Браво и на Душкова-Бидар- ясно че менят , редактират техника и всевъзможни детайли, търпение и дано по-бързо мине този период. Само да са здрави всички, че и без това броим на пръсти спортните дуети. 
За десерт юношеските танци. Тук малко съм 50/50 с решенията на съдиите за първите 2 места. Като и в двата варианта имам повече от 1 довод за и против. Та заключих, че след като аз имам такава голяма дилема, ще подмина без да се ядосвам съдийското решение. Във всеки случай голямо браво на Лобода-Дрозд за своя напредък. И голямо браво на Парсънс за състезанието, като при тях е за пореден път. Едните с порив на този старт а другите с поредно стабилно състезание/представяне на високо ниво. И двата варианта са достойни за похвала. 
Парсънс-Макнамара-Карпентър допълнителна похвала на галата. Докато гледах номера им бях убедена, че знам кой кой е и даже промърморих, че може даже още по-весело да се получи ако партньорите са и променени. И така до финала когато като попаднаха Майкъл и Куин в кадър се  doh, че не съм ги разпознала правилно и че де факто в номера се били реципрочно групирали двата дуета. Та така,  максимално на 6 е тяхното творение  Laughing и им признавам , че даже мен ме заблудиха  Mr. Green Wink  hahaha Joy
Bouillabaisse: Young fans dazzled by pairs lifts...   Laughing
Bouillabaisse: Medvedeva, Luna an inseperable duo... Laughing
Parsons siblings dance their way to JGP Final gold....
Tarasova, Morozov take big step forward, win gold....
Russia claims men's, pairs crowns at JGP Final....
Virtue, Moir go back to basics with Dubreuil, Lauzon.....
Virtue, Moir set new world record en route to gold.....
Masterful Chen vaults to second place in Marseille...
Eteri Tutberidze
Руските интервюта
Руските цитати
Интервю от времето на руския етап с Anna Pogorilaya: „I’ll keep on working, I can’t stop here”
Извън гран-при финала се случиха и се случват и други интересности и красоти във фигурното пълзаляне.
Ben Agosto
Петер Либерс
Golden Spin
Налични записи от турнира има. За сега само видях двете изпълнения на Каро
10th Santa Claus Cup https://www.youtube.com/channel/UCT2ti9iAlEc-afX7grTbOeA/videos

# 168
  • MJF
След ГПФ е време да се отдадем изцяло на фазата на всевъзможните празнични ледени гали и националните първенства.
Във връзка с първото малко кадри от IceNetWork на https://www.youtube.com/watch?v=Or_ChR2Keog  Laughing
Sara Hurtado   кр.  в.
Алексей Мишин
Александр Жулин    Екатерина Боброва-Дмитрий Соловьёв
Юзуру Ханю  Simple Smile то само ако треньора мислеше така......Не считам за реално и възможно човек да изпълни въпросните програми 4-6  поредни пъти в сезона  на макс в графика който се има.
Gabriella Papadakis-Guillaume Cizeron   с превод на руски
Столбова-Климов пресконференция
Малко кадри извън ефир на тези канали от финала за  Simple Smile https://www.youtube.com/user/Stulmanka/videos
https://www.youtube.com/user/Hannaxxxxxx/videos
Гран-при 2016. Финал
Излом руки
Аперитив сезона: обзор ФГП-2016 по фигурному катанию
А това съм си го оставила в запас да го прочета и гледам на спокойствие- Люби меня по-французски. С удоволствие ще си припомня дадените изпълнения.

# 169
  • София
И аз успях да изгледам всичко едва в понеделник, но чак сега намирам време да драсна няколко реда. Simple Smile
Силен турнир се получи, доволен съм. Но вече чакам с нетърпение европейското и световното.

При мъжете съм много щастлив за Юзу, който знаете ми е любимец, но за мен най-голямо значение има да победи на световното, защото не му приляга на класата да има само 1 световна титла. Трябаше вече да е с 3 броя, но който сам си го направи... Това че обърка волната и по-точно втората и половина ме поизправи на нокти ама честно казано по-добре за него. Последните две години бе перфектен в Барселона и после се проваляше на световните, сега е по-различно. Успя да спечели ама само защото Хави и най-вече Патрик се провалиха. Много са според мен четири четворни скока за Юзу. И с три преспокойно може да победи и то с разлика Нейтън и Шома, които са заплаха номер 1 за него в по-дългосрочна перспектива. Ясно де, че ако успее и ги скочи и четирите, то класирането ще е ясно, ама не всеки ден се приземяват четири четворни. Това което успя да стори Нейтън Чен е уникално и не се вижда всеки ден, браво на него, но и твърде рисковано ако питате мен.
Като цяло мисля, че мъжкото фигурно пързаляне става прекалено акробатично и сложно. Юзу спасява положението, защото е артист и толкова елегантен на леда, но повечето млади фигуристи са само едни бот машинки за подскоци. Къде е хореографията, влизането в ролята и музиката???
Патрик е големия губещ. Дежаву със Сочи, където държеше златото в ръцете си и се провали. И тук така, излезна последен след провалената волна от Юзу (или хайде волна изпълнена на 70%) и ако си бе изиграл всичко щеше да спечели за 4 път финала на Гран при. А той взе, че обърса леда тамън 3 пъти. Не всеки ден се вижда фигурист от такава класа да пада като чувал с картофи цели 3 пъти.
Хави бе тотално дезориентиран, все едно не беше тук в Марсилия, а някъде другаде. Поизчерпан ми се вижда, за ЕП едва ли ще има проблем, но големия тест за него и бъдещето му ще е СП.
Нейтън и Шома са бъдещето, това е ясно вече за всички. На мен лично Шома ми харесва повече без да съм фен и на двамцата. Напълно заслужено са втори и трети. Браво. Волната на Адам бе пълна трагедия. Момчето не издържа на напрежението и се провали с гръм и трясък. Беше ми много жал като го гледам как страда на леда и прави глупост след глупост. Ако имаше както в бокса, тренера да хвърли кърпата и да прекрати мача. И него и щабът му да ги попитам, за какво им е този четворен след като не го умее на този етап? След като падна в началото и всичко му тръгна на лошо. Не може да се рискува така, имаш една волна и това е. Няма втори манш, няма място за грешки.

При дамите си е събитие, че топ 3 не е изцяло руски, хаха. Сатоко ме изненада много приятно. Откъде събра този кураж това джобно момиченце не знам, но ме изуми. Браво. Ана ме впечатли за пореден път. Ъъ искам да кажа, че ме привлича и чисто по мъжки ако ме разбирате. Че такива девойчета по 40 кг. с мокри дрехи ми е мъка да гледам. Виж Погорилая е друга бира. И то мнооогооо добра.  bowuu
Сериозно, беше безупречна ама на загрявката аха да се сецне в кръстчето и ме изправи на нокти. Много нелепо щеше да се получи, уфф. На Медведева не съм фен, няма и да стана, но на черното-бяло не може да се каже. Просто е в зоната, в една отделна лига и се състезава сама със себе си. Жалко, че другите са толкова далеч от нея, поне според съдиите. Аз не съм на това мнение, но мен никой не ме пита. Женя обаче все още има да си оправя тройния лудз и чак тогаз ще я обявя за съвършена. Зсега в моите очи има само две съвършени фигуристки и те са Катарина Вит и Юна Ким. Евгения има още много вода да изпие, за да ги стигне. Но явно, че силна конкуренция няма, така че си зависи изцяло от нея.
Мария Сотскова ме впечатли. Изобщо от Сочи насам, руското женско фигурно пързаляне е в някакъв нестихващ ренесанс.
Браво на Кейтлин. Много добра хореография и влизане в роля. На този етап това и е максимумът.
Елена се провали за жалост. Явно този живот в тоталната сянка на Медведева я съсипва, а талант има и то голям. Руските специалисти се гласяха за спор между Медеведа и Радионова като между Плюшченко и Ягудин навремето ама явно няма да го бъде...

при спортните много се радвам за Тарасова/Морозов. Simple Smile Молодци. Както и очаквах пообъркаха малко волната ама и другите сгрешиха и всичко се разви в тяхна полза. Напълно заслужено спечелиха и дано и на световното са на това ниво. Китайците със заслужено второ място, ама само колко нелепо падна на финала Хсяо не е истина, хах. Много забавно се получи макар че хич не беше такова ама карай. Не бях виждал такова нещо де.  Laughing Меган и Ерик неубедителни, но дори и такива са в тройката. Остават си фаворит номер 1 за световното.

танците на лед ми харесаха много като ниво на състезанието имам предвид. Явно Теса и Скот трябва да паднат поне два пъти на леда, за да загубят. Не казвам нищо лошо, наистина са дяволски добри, но прекалено високи оценки има дават съдиите и останалите няма за какво да се хванат дори и да са безгрешни и да надминат себе си. Имаше само един провал, поне за мен и това беше двойката, която иначе много харесвам - Медисън Чок и Ивън Бейтс.

# 170
  • MJF
Да, интересно е как ще се получи този път световното на Юзу, но има достатъчно време до тогава и дано да е достатъчно здрав.
Да, такива изпълнения като волната на Нейтън - цялостни във всеки един аспект-  не се виждат всеки ден и признавам, че вече съм го гледала повече от 2 пъти на спокойствие това изпълнение. Просто много се радвам за самия Нейтън защото го проследявам плътно от малък юноша, така ми се получи с него. Но след чистото възхищение от гледката автоматично ми идват няколко "но".
Струва ми се че всички списващи тук сме на сходно мнение по броя на четворните и това залитане в крайности на което сме свидетели към момента. Аз наистина на изпълненията на Нейтън и Юзу почнах да се чудя този път къде са тройните и виждам ли такъв.  Да му мисли ISU. Изобщо се надявам,  че там докато някой гледа сегашната реалност мисли трезво извън еуфорията.  Thinking.
Към групичката на Нейтън и Шома мисля че е и Бо-ян. Даже реда за мен е Нейтън-Бо-ян а Шома до тях милиметър зад тях.
Финала на волната от Xiaoyu YU и мен ме изненада и ме напрегна, добре че се размина по -голям екшън. Изобщо спортните дуети този път показаха всякакви ""креативи"". Ако не си гледал волните при юношите- по-добре, особено австралийския дует. За зрители с тренинг си е.
Съдийските рекорди при танците отдавна, не от този сезон , ми докарват само  Joy. Сори но е така. Последното нещо дето гледам е оценките, да ме прощават и причината е 101% в тях. Единственото ми доволство от съдийте е когато реда съвпадне с моето мнение горе долу.  Често след състезание на танците и да ме питат не мога да кажа класирането. Виж да разкажа кой какво и колко добре е изпълнил да, надълго и широко. Но всичко това изобщо не ми пречи на гледането, особено ако няма коментатор и въобще не изключва майсторството което показват дуетите.
Ето да си припомним моменти от финала- Бонжур, тужур и абажур   Joy
На тези смотани платформи на награждаването само големите дами и мъжете успяха да спазят традицията да се съберат на първото и то като при земетресение  Whistling.
Аз преди европейското се точа да гледам 3+1 национални. +1 е японско защото май от него не получавам пълна картина а отделни записи, стига да не бъркам. Но с руското, американското и канадското проблеми в това отношение няма.
За руското което е следващия край на седмицата - по коледа- вече има графика , състава и прочие- Чемпионат России 2017
По нова година са японците и т.н.
За четене и разглеждане:
Rostelecom Cup: на случай важных переговоров   Joy
Бильман. Мужчины
Shibutanis
Дмитрий Алиев
Алёна Леонова
Евгения Медведева
Анастасия Мишина и Владислав Мирзоев
И малко цитати от Грейси Голд от последния ѝ старт в Загреб - няколко пъти забравям да го пусна това писание тук

Последна редакция: чт, 15 дек 2016, 09:07 от Шошулчо

# 171
  • Юпитер- Сатурн
Да, май тук сме се събрали единомислещи. За четворните скокове, за жените и танците.

Не знам защо, но този финал ми "изтече" по между другото. Дори не го усетих. Може би защото съм свикнала да го гледам по ТВ, а този път Евроспорт се постараха да не излъчват. Wink

Относно четворните. Ок, нека има ама да въведат квота. Например за двете програми общо 4. За мен лично това си е преднамерено осакатяване за цял живот. Всеки път се питам един четворен салхов ти носи до 15 точки. Една перфектно изпълнена комбинация 3 Лутц + 3 тулуп ти носи до 12 точки. На четворен често се пада и получаваш 5-7 точки, на комбинация рядко се бърка. Защо се хвърлят на 4 не знам. Още повече програмите се превръщат засилване скок, засилване скок. Стъпки за отмора, някой и друг пирует и хайде пак засилване скок. Къде отиде пързалянето и има ли място за него? Колкото и да не харесвам Чен, то след състезание запомням него, Юзу, Хавиер и Рипън. Другите ми се губят.
Жените Diavolo не съм мъж, но и на мен Погорилая ми харесва. Има излъчване и харизма (особено  дълги и изразителни крайници  Wink ) Дано устиска и психически, че миналия сезон се нагледахме на падания.

Спортните този сезон май ще е сезона на експериментите и мерене на възможности. Олимпиадата ще покаже. Все пак Транков беше казал в едно интервю "никога четворен, достатъчно се нагледахме на носилки изнасящи фигуристи след четворен скок."

Танците, не  знам от този сезон си имам две любими двойки. Боброва - Соловьов и втората канадска двойка.

# 172
  • MJF
Да нещо такова като решение виждам и аз на въпроса за четворните. Иначе явно тъй като това са спортисти и някои от тях  се увличат и не могат да се спрат в надпреварата кой е по-по-най с брой четворни и кой как да се разпише в аналите като пръв изпълнил, както им казвам "групата на мъжете с мисия" ............Само че явно ще се претрепят и тогава кой ще гледаме?!. Направо ми идва да го пиша със ситен шрифт, щото е пооооследното нещо дето желая но ..... Close. И то остави нас зрителите ами претрепалите се и близките им ?!
Спортните са на същото дередже  Crossing Arms.

Аааа  Naughty  да не ме изпуснете от фен-клуба на Анна  поради същите причини. Имаме жена- фигурист в цялата ѝ прелест, сила , акуратност и можене  на леда.  Simple Smile

Ep. 10: Brian Orser/Jackie Wong

Последна редакция: чт, 15 дек 2016, 13:01 от Шошулчо

# 173
  • MJF
 Thinking чак се почудих кое след кое да пиша днес. И все пак:
Alexandra Paul and Mitchell Islam Retire from Competitive Skating
Последните им 2 изпълнения предлагам по случая - Alexandra PAUL / Mitchell ISLAM SD - 2016 SCI ,  FD. Ако не друго, поне последния им старт бе пред родна публика.  Confused
Впечатли ме този факт на канадския танцов фронт : "Of the 14 teams who competed in seniors last year, only Weaver/Poje and Gilles/Poirier will be competing this season at Nationals. One team, Linden/Voldeng, is injured. The other 11 have split. Additionally, last years junior champions have split, as have Edwards/Pang, who were injured last year. By my count, at least seven genuinely good senior teams, good enough to receive international assignments, have broken up. And that's not considering the break ups at the junior level."  Thinking аз гледах с голямо удоволствие последния канадски шампионат именно в танците. Толкова много качествени състезатели видях и дуети с добър потенциал. Автоматично се сещам за Asher Hill , на по предишната му партньорка не се сещам името но с последната - Nicole Orford не бяха никак зле. Друг фигурист - Mackenzie Bent - тя е толкова добра, но си губи времето с Razgulajevs. Не знам докъде са я докарали но ме е много яд за нея. Сега в юношеската серия в един от канадските дуети видях чудесна дама- също за друг и доста по-добър партньор "плачеща".  Tired колко е трудно и колко късмет трябва при дуетите освен всичко останало.

Lambiel – Der Trainer
О чём говорил Стефан в Москве
“Captain Zebra” and “philosopher Vasiljevs” – a story told by Stéphane Lambiel and Deniss Vasiljevs
На тези двамата им давам приза за най-позитивна/ведра K&C  зона в Сапоро тази година- за първата половина на сезона, да си оставя вратичка за втората част на сезона  Wink Mr. Green . А не е да нямаха конкуренти. Но за мен са безапелационни победители в тази категория  Laughing

Малко е като след дъжд качулка но с наситената ни програма се случват и такива "изостанали" писания да забележа. Но и постфактум четенето има своя интерес - Rostelecom tidbits
И стигаме до националните първенства. Не се наемам каква бройка са тези дни но са много  #Crazy Mr. Green.
Някои таблици:
Шведите , немците...... Италия  - и картина - https://www.youtube.com/channel/UCeEgK2skESoGdg9WSt3pWyg/videos? … =0&shelf_id=0
Интервю с Александр Самарин
Разбъркани цитати от Нейтън и за Нейтън- не се чете лесно а и да речем жалко че са пропуснали коментара на Тарасова-Гришин- не на финала а на някой от двата етапа преди това. Честно казано дано е стигнал до Нейтън защото на мен ми хареса  Laughing.
Това вчера го видях- Bouillabaisse: Quad axels may be on the horizon  Thinking  с http://web.icenetwork.com често ми се случва статия писана преди дни да не я виждам на съответната дата и изведнъж да я видя след дни.  Laughing се отново.
Я вижте това изпълнение Анна Щербакова, показательные выступления, Мемориал Волкова 2016

doh  и за малко да забравя 201612 Sui Wenjing/Han Cong SP - Blues for Klook

Последна редакция: пт, 16 дек 2016, 12:30 от Шошулчо

# 174
  • MJF
На национални първенства сме. И за начало родното:
Саша Фейгин и Ники Обрейков шампиони
Ники Обрейков
Записи на немски, 4-нации, италиански, испански и пр. състезатели има на тези канали:
https://www.youtube.com/channel/UCeEgK2skESoGdg9WSt3pWyg/videos? … =0&shelf_id=0
https://www.youtube.com/channel/UCKsLvhGW0rTEWP0VZZpUlfg/videos? … ort=dd&view=0
https://www.youtube.com/channel/UCXJ6Pnyua0BWkkqpSaYp-AA/videos
https://www.youtube.com/channel/UCM_UaC4Afd9QAAXQowpJcrQ/videos
https://www.youtube.com/channel/UC6Ci93gwvhJKkDx-_VHgJrg
....
На френския шампионат при дамите https://ffsg.org/wp-content/uploads/2016/12/SeniorsDames_FS_Result.pdf а при мъжете https://ffsg.org/wp-content/uploads/2016/12/SeniorsMessieurs_FS_Scores.pdf
На чешкия фронт Бржина не довършил старта заради травма.
Max Aaron   с нова кратка
Российско-Китайские молодежные зимние Игры- Харбин да продължава и разширява традицията да ни "захранва" с големи фигуристи.
Japan Nationals. Малко грешно съм запимнила датите на шампионата но е така защото по празниците първо стигам до гарантираните записи от руския шампионат и после в пролуките време до нова година- японските  Laughing, а иначе са едновременно.
На юношеското гран-при запомних това момче и сега го видях на национ. Daniel GRASSL sp - непременно вижте колорита на чакането на оценката  Stop . Аз най -вече за fs се сетих и го потърсих а котката на кратката се оказа неочакван бонус  Mr. Green. Харесва ми колко одухотворено, артистично се старае Даниел.
Людмила Великова
Миша Джи

Последна редакция: нд, 18 дек 2016, 13:42 от Шошулчо

# 175
  • MJF
Поканата ни на руското първенство.
 Simple Smile ме името на арената- "Трактор" - но то така в Челябинск с традиции в машиностроенето.
Японския шампионат в Осака ще се излъчва от Fuji TV.  ooooh! да видим какво ще видим.
Но на края всичко ще видим  Mr. Green.
Catching up with Maxim Zavozin
Galina Barinova
Meagan Duhamel, Eric Radford: 'We are soulmates'
Tessa Virtue and Scott Moir Interview : 2016 Grand Prix Final EX   Wink   по едно време реших че слушам нов език-  Whistling тези франсета  и ""любовта им" към английския  Mr. Green
Медведева
Великое противостояние: Брайан Орсер и Брайан Бойтано

Последна редакция: вт, 20 дек 2016, 09:41 от Шошулчо

# 176
  • MJF
Marie-France Dubreuil
Сюжет. Начало ЧР
Ep. 11: Kana Muramoto & Chris Reed/Lynn Rutherford
 Coffee дълго четиво за календарната 2016 година - Speak it! Icenetwork's best quotes of the year
От утре твърдо на руския и японския фронт.  Simple Smile
Европа проведе национални шампионати, Хави и Каролина номер 1 (ОБЗОР)
ГЕРОИ ОТ „ЛЕДЕНА ЕПОХА“-  bouquet  голееееми благодарности на автора за обзора на родния шампионат. Вълнение от наши състезатели с прилични изпълнения получих на юношеската гран-при серия тази година и си пропомних какво е такова гледане на състезание. Стискам палци на всичките ни състезатели така да продължи тенденцията и в 2017. С туй допълнително вълнение гарантирам , че ние родните им зрители ще се справим  bowuu.

Двете текущи таблици на едно място:
Pуската и японската.
И нали сме по всевъзможни гали- Daisuke Takahashi&Stéphane Lambiel "Anthem"

Последна редакция: чт, 22 дек 2016, 08:53 от Шошулчо

# 177
  • MJF
Свърши ми времето за редакция горе и ще се получи малко странен пост, но все пак по-рядко с превод от японския фронт Но може да допълвам пък в този  Simple Smile.
В случая на английски- Kaori Sakamoto, Mai Mihara

# 178
  • MJF
 bowuu руския шампионат изгледан. Зрителите предполагам са доволни как на цената на  билет за национално видяха качество като на световно и олимпиада в някои дисциплини. Доволна съм от мъжете и спортните. Направо съм  Crazy от дамите. Протокола им на волната - http://www.fsrussia.ru/results/1617/rusnat1617/e__Scores.pdf
Японския шампионат за сега само по таблица резултатите видях. Тепърва ще гледам някои изпълнения.
Михаил Коляда
Обзор за японските дами и мъже

Tatjana Flade offers perspective on first half of 2016 season

# 179

Общи условия

Активация на акаунт