Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кога започват сериите Grand Prix за възрастни/професионалисти?
Какво се случва на Grand Prix сериите за възрастни/професионалисти?
Какви са впечатленията от последните фигурни и фигурно пързалящи се състезания?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кога започват сериите Grand Prix за възрастни/професионалисти?
-
Какво се случва на Grand Prix сериите за възрастни/професионалисти?
-
Какви са впечатленията от последните фигурни и фигурно пързалящи се състезания?
Последните фигурни състезания във волните изпълнения и спортните програми предизвикаха различни реакции, като някои участници бяха аплодирани, докато други оставиха публиката разочарована. Има споделени впечатления за конкретни изпълнители и програми, като се изразява интерес към бъдещото развитие на състезателите и техните програми. Форумът съдържа различни мнения за последните фигурни пързаляния. Потребителите обсъждат конкретни изпълнения на фигуристи, като подчертават както положителните, така и отрицателните аспекти. Акцентът е върху програмите, изпълнението, костюмите и музикалните избори на участниците.
-
Какви са очакванията за предстоящите, бъдещи и предстоящи фигуринни състезания?
-
Какви са основните теми, обсъждани в публикациите?
до тук в сезона. Така фрапантно се открояват на стабилните поддръжки - пу, пу , пу. То ясно че при спортните ако се греши по-добре е като си сам отколкото като сте двамата скачени. Но аз по принцип мърморя. Някак си грешки на паралелния скок на кратката и скокове на волната в повечето случаи съществено ми "нарушават гледката". Впуснаха се в какви ли не ултраси а аз си искам паралелните тройни скокове като хората
, как да не съм нащрек, автоматично заставам в позиция за троен тулуп
. Горките Дзин и Москович- с цялата си периферия в скока гледат и внимават в дамската половинка и ясно че риска и те да ..... е голям
.
. Не бе реално sb
здраве.
. Еми какво да кажем?! "Френска му работа". На дамите и танците реших че ми се привижда но като засече системата на спортните и огледах залата. Еми то и огражденията за хокея стоят. Абе докато не минем всички пързалки във Франция Дидие няма да се успокои- той е човек с височайша мисия.
. Винсънт сам се слага под голямо напрежение. Diavolo ги каза нещата и да добавя , че Винсът при юньорите показа че е добър по компонентност фигурист назад в сезоните, в един момент вървяха заедно с Нейтън, пък и заедно пропуснаха по сезон като юноши още заради ...... В момента в който се натовари с целия тоз "четворен куфар" ......
ме запис на евроспорт на галата от миналата седмица- не знам кой е сглобявал записа - избор кое да , кое не но .... пъъъълен профан. Не че съм изненадана
. Но да се върна на Александър и да го похваля , че аз разлика и напредък от миналия сезон в осанката му като цяло на леда виждам и то без лупа. Иначе техническия му набор ясен. И аз като съдиите му давам sb.
, как пък не се сети накой гала-продуцент за тез тримцата анблок със съответните им Чаплин-изпълнения. На 4Т-3Т видях и скока на Брайън на заден фон
- снимането та може и за това така да ми се стори. Анна-Лука след първия им старт въобще за сезона дано по-уверено на втория.